+1 yılBen gerçekten şunu anlamıyorum ilişkilerde bu iki rakam senin için neden bu kadar çok önemli yani Tabiri caizse kimlik kağıdında yazan 2 rakam insanları 30 yaş üstü 20 yaş üstü 40 yaş üstü diye genellemenin bir anlamı yok insan insandır arkadaşım etten kemikten bir insandır sadece olan şudur ki yazılı kanunlar Nadir kişi 18 yaşın üstünde ise temel hak ve hürriyetlere sahiptir bitti kanun bunu söyler Ben yazısız kanunları kesinlikle tanımıyorum Bana hiç kimseye yazısız kanunlarla gelmesin arkadaşlar tamam mı Ben onun reddeli zaten 1 sene oldu dedim ki yazılı kanun üzerinde hiçbir güç yoktur bu bir ikincisi gelelim diğer olaya birde bu 2 kişinin beyin yaşı olarak birbiriyle Anlaşması Yani benle 40 yaşında insanlar gördüm çocuk çocuk hareket eden ne 18 yaşında insanlar gördüm Holding yöneten nun için İnsanları sadece belli kalıplar çerçevesindeki kurallara bağlı kalarak yaşarsak veya yaşatırsak hiçbir zaman ne toplum olarak ne dünya olarak bir adım öne çıkarız sonuçta oraya yazmışsın ki çocuk 34 yaşında sen de 26 yaşındasın kanun önünde hiçbir şekilde engeliniz yok Bu bir İkincisi Ama tabi Kafa yapısı olarak anlaşamadığınızı düşünüyorsanız O başka ona zaten bir şey söyleyemem yani yıl olmuş 2021 hala daha 80 öncesi insanların kafa yapısına sahip Bazı insanlar Yollar yani z kuşağı farklı Z kuşağı farklı ama bazı z kusaklari sanki 50-60 yas teyze ve amcaların kurallarıyla yaşıyorlar
73 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ayaktaysa pardon klavye yanlış yazdi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun yastaki erkeklerin böyle olması genç kızdan hoslanıyor olmaları kendi kararları tabii ki abartmamaları lazım mesela 30 ise erkek ozaman kadın 26 olur 30 olupta 20 yasında ki bir kıza veya 22 yasında ki bir kıza o gözle bakmamalıdır asla ama bunu dinlemeyenler var yas önemli değil diyenler var yas tabii ki önemlidir her zaman askta yas vardır ve yasa önem vermeyenlerin nekadar kendi kararı olsada her insan yasa önem vermelidir bir erkek ve kadın arasında en fazla yas farkı 5-6 olmalıdır bunun üstü asla olmamalıdır o yastaki erkeklerin genç kızdan daha çok hoslanmaları genç onların gözünde bu yüzden olsa gerek.
33 Yorumla
Soran+1 yıl30 ve 20 çok uç evet maalesef... 34 yaşında bir erkeğin 26 yaşındaki kıza bakmasını nasıl karşılıyorsun peki?
- +1 yıl
Yas farkı fazla gibi kadın 29 olsaydı olabilirdi ama fazla gibi.
- +1 yıl
8 yaş yani çok değilki adam 35 ine gelip çok fit genç duran erkekler var biraz daha genç bi kadın isteyebilir. Sana bu yaş farkıda çok geliyorsa daha düzgün bir üslupla geri çevirebilirsin. Adam yanlış bir şey yapmamış sapık değil sonuçta.
Aslında 8 yaş büyük olabilir ama verdiğin tepki gereksizmiş. Onun yerine daha güzel bir üslup ile kendi yaşına daha yakın erkekler istediğini söyleyebilirsin sonuçta bu bir kriter meselesi ve kimse kalkıp beni seveceksin ulan diyemez. Günümüzde normalde bazı kadınlar kendilerinden yaşça büyük erkekleri isterken bazı erkeklerde kendilerinden yaşça küçük kadınları seçiyor. Bunun birçok sebebi var. Kimisi fantezi diyor kimisi olgunluk diyor kimisi çıtır diyor. Ama bana soracak olursan benim için en fazla 3 yaş büyük veya 3 yaş küçük kadın olabilir.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. yaş kriterin olabilir tabiki ama ağzının payını verecek kadar bir fark yok..
saçmalamışsın uymuyorsa sana düzgün bir şekilde reddedebilirsin..90 YorumlaLütfen bi Ali Ağaoğlu olmadan kendinizden 1 yaş bile küçük olan kadınlara yazmayın. :D Bakın reddediliyorsunuz sonra üzülüyorsunuz. :D İşin esprisi bi yana kendinizi 18lik kızlar gibi göstermeninde bi anlamı yok. 8 yaş için paylamakta nedir ya? İnsan gibi söylersin önce. Baktın laf anlamıyor, rahatsız etmeye devam ediyor engellersin olur biter. Sözüm meclisten dışarı lakin 40lı yaşlara gelincede 30luk erkeklere bakmaya başlarsınız. Çünkü 40lı yaşlardaki erkekler artık gözünüze yaşlı geliyordur. Bilmem anlatabilebildimmi. Anlatabilebilemediysem kusuruma bakakalmazsınız artık.
30 Yorumla
+1 yılCanım sen de 16 yaşında değilsin.26 yaşındasın.30’lu yaşlardaki erkeklerin ilgisini çekmen gayet normal. Sanki sana yürüyen 50 yaşındaymış gibi konuşmuşsun.30’ a yaklaşan biri olarak genç sayılmazsın artık. Evlilik için 8 yaş fark gayet normal ayrıca. Abartma bence.
61 Yorumla- +1 yıl
😃😃😃 akıllı konuşan bir karşı cins tebrikler
+1 yılKızım sen hasta mısın? 34 yaşındaki bir erkeğin kendisinden 8 yaş küçük bir kıza bakması dünyanın en normal şeylerinden birisidir. Zaten olması gereken birşeydir. Öncelikle 30 yaş üstü kızların çoğu evlenmiş veya nişanlanmış vaziyette. Veya da sevgilileri var. Yani 30 yaş üstü olup da sevgilisi, nişanlısı ya da kocası olmayan kız çok az. Bu durumda adam nasıl kendi yaşıtı olan birisini bulsun? Ayrıca adam bakir olabilir. 30 yaş üstü olup da sevgilisi olmayan kizların çoğu bakir değil. Napsın adam, sırf kendi yaşıtıyla evlenmek için bakir olmayan birisiyle mi evlensin? Çok geri bir zihniyetin var. Bende 34 yaşıma gelsem, bırak kendimden 8 yaş küçük kızları, 10 yaş küçük kızlara bile bakarım. 30 yaş üstü kızlarla uğraşmam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. 30 yas ustu, erkek te, kadin da yeterince kasarlanir pardon olgunlasir. O donemler de kadin ve erkekte bakis acilari degisiktir, uyum zor, yetiskinlik oyle bisey ki, 18-50 yas arasi genci orta yaslisi universitelisi liselisi dulu yetimi ne varsa artik dunya premier ligidir, dunyanin bir bolgesinde ayip karsilanirken, bazi bolgelerinde bu sinirin daha da asildigi gorulebilmekte
31 YorumlaSevmenin yaşla alakalı olduğunu mu sanıyorsun. Hayat eşitlikler üzerine kurulmaz aslolan denkliktir. Şimdi 1.80 boyundaki bir erkek sadece 1.80 kızla mı evlenebilir. Eşitlik bunu gerektirir. Ya da yakışıklılar sadece güzellerle mi. Ya da iQ seviyeleri eşit olanlar birbiriyle mi evlenmeli sadece.
Adam sana değer vermiş ve nadir bulunan bir hazine sunmuş (sevgisini). Sense saygısızlık etmişsin. Umarım değer bilen sevilmeyi hak eden birisini bulur ve mutlu olur o adam...20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sorumlusu kadınlar. Burada bile 3 sorunun ikisi, kendimden yaşca büyük, 30 üstü erkekleri beğeniyorum diye ergen tayfanın açtığı sorular... Bunu gören erkek de tabi aklı başında olmayan çoğunluk, bu kadınciklarin peşine düşüyor olmalı. Tabi zaten veren verene ne de olsa, alan niye almasın...
20 Yorumla Şok oldum bunu okuyunca. 8 yaş farkı 20 li yaşlarda çok olabilir ama 26-34 gibi bir fark uçurum sayılmaz. 34 yaşında biri 18 -20 yaşında kız istese bir derece haklısın ama 26 yaşında bir kadının olgunluk düzeyi 34 yaşındaki erkeğe yakın oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla. ayrıca avrupada neler gördü bu gözler. 50 yaş erkekle 18 yaş kız mı demezsin, 25 yaşında erkekler 45 yaşında kadın mı demezsin. kısacası takılma bunlara kiminle mutluysan onunla ol
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bir analiz yaparsak birbirinden hoşlanan iki insanda hoşlantı faktörü nereden gelir sorusunun cevabı hormonlardan gelir. Karşındaki insan 50 yaşında bile olsa hoşlandıysa bu bir rakamdan ibarettir
12 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında kız ve 34 yaşında erkek birlikteliği nasıl peki sence?
- +1 yıl
Normal bence hoşlandıysan devam et hoşlanmadıysan bahane çok
+1 yılSelamm!🥰
Bazıları evet öyle oluyor , eskiden böyle adamlar senin yaşındaki kızlara kardeşim diyorlardı şimdi onlara yazılıyorlar , bu aile ve çevreylede alakalı birşey ailesi yapıyorsa zaten otomatikmen kendiside yavaş yavaş bu olaya alışıyor normal sanıyor ve küçüklerine yazılmaya başlıyor , her ne kadar aileden veya çevreden katkı sağlasada bu durum bence yanlış bir davranış. Kendi hayatları kendi kararları , bize laf yapmak düşmez o yüzden.10 Yorumla
+1 yılGünümüz kadınların artık aklı ergin en bilinçsizi dahi hakkını hukukunu kabaca taslak bilen hakkını hukukunu arayan karaktere sahipler.
Ancak bazı deyyuslar var şu düşünceye sahipler
Yaşı benden oldukça küçüğünü kafalar ilişkimizi de ilerletirsem kadınım olacak kişinin hak ve hukuku konusunda, gerek özgürlüğü konusunda söz hakkı bende olur bir nevi sahiplenme arzusu gibi;
Evet hemen hemen her kadın partnerim beni sahiplenmeli arzusunda ancak bu durum hak hukuk iradesi dışında olmalı. Bu koruyup kollama sevgi saygı yol ve / veya hayat arkadaşlığı konusuna dayatılmalı aksi takdirde kölelik ile efendilik ilişkisine dönüşür10 Yorumla
+1 yılUfalda cebime gir. 😀 😂
34 yaşındaki bir insan gayet tabi 25-35 yaş arası bir bayandan etkilenir, sevgili olabilir, evlenebilir. Terbiyesizlik etmişsin. Adama sapık muamelesi yaptın. Sen genç bir kız isen oda genç bir erkek. Sağlıksız olan tek şey senin düşünce yapın.40 Yorumla
+1 yılAnasının gözü. 8 yaş bir şey değil ki? Ya tamam bence de fazla ancak gönül bu seni beğenmiş ve açılmış olabilir senin azarlamana gerek yoktu. Adama ilgin yoksa düzgün bir dille anlatır reddedersin. Sanki sende 20 yaşında genç kızsın bir de sanki 😂 Senden 15+ yaş büyük olur karşındaki zaman tepkinde haklı olabilirdin.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaş genç kız mı? 23'ün altı genç kızdır. 24'ten sonrası genç kadın oluyor yalnız. Ayrıca adam pedofili sübyancı falan değil. İşi mesleği olmayan bir kız 24'ten sonra evde kalmış demektir. Sen talibinin çıktığına dua et. O adam istese 18 yaşındaki kızı bile alabilir/evlenebilir. 7-8, bin lira verip. Çok uçmuşsun yani.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. İnsanoğlu herşeyin tazesini seviyor işte bayat yermisin pazardan gidip bayat gıdaları alırmısın tazesini alıp karnını doyurmak..
32 Yorumla
Soran+1 yılAma kendi taze değil. ben henüz 26 yaşında hayatının baharnda gencecik bir kızken onun yaşı 34!!!
Aslında olgun erkeklerle flörtleşmek çok zevkli bilmiyorum bana öyle geliyor 18 yaşımdayım ilk sevgilim 30 yaşındaydı şimdi 22 galiba olgun seviyorum
814 Yorumla- +1 yıl
@Jorranso sen tipten kaybetmişsin diye herkesi kendin sanma
- +1 yıl
Bende 19 yaşındayım yaşıtlarımla genclerle çıktım birlikte oldum ama en iyileri olgun erkekler ya. şu an sevgilim 38 yaşinda çok yas farkı var aramızda ama bende senin gibi olgun seviyorum
- +1 yıl
@kelebeginruyasii__ çünkü hayatının en güzel dönemleri onlarla geçiyor yaşıt erkekle takılmak 5 yaşında sağa sola saldıran küçük erkek çocuğuyla uğraşmak gibi
- +1 yıl
@Thesraa7 @kelebeginruyasii__ merhaba ikinize de yorumlarınızı okudum nispeten haklisiniz bizler özellikle 20li yaşların basinda tabiri caizse şımarık bilgisiz cocuklar gibi oluyoruz ama o yaşlarda da icimizde gerçekten farkli bir heyecan oluyordu yaşıtlarınızı da değerlendirin derim
- +1 yıl
@dtppp yaşıtlarımız çok ergensi hareketler yapıyo herkes icin soylemiyim ama 22 19 25 bu yaşlar hep ergen gibi davraniyolardi. Ben yaşıtlarima göre olgun giyinir hareket ederim
- +1 yıl
@kelebeginruyasii__ oh neyse ki 18im kurtardım
- +1 yıl
- +1 yıl
@ALFABerkann çoğu da diyemeyiz istedikleri her şeye kolaylıkla ulaşsbilen kızlar daha çok öyle
- +1 yıl
Abartmasan mı canım sanki 17 18 yaşındasın ne var ki 8 yaş gayet normal benim eşimle de aramda 7 yaş var hatta çok iyi bişey çünkü erkekler daha geç olgunlaşır anlaşmak daha kolay oluyo böylelikle ayrıca 34 yaş ileri bı yaş değil gayet normal
40 Yorumla
+1 yılNeden yanlış birşey olsunki. Maddi bir hoşlantı değilse, olabilir. Gönül bu sonuçta. Kuralı mı var? He tabi 20 yaşındaki bir insanın 50 yaşındaki insan ile aşk yaşaması saçma ama senin örneğin buna örnek değil
40 Yorumla26 yasindaki kadina genç kız demek saçmalık gayet yaşını almış yani
42 Yorumla
Soran+1 yılAdam 34?
+1 yılBilmiyorum bence çok iğrençler, yaşlandıkça kudurma olayı var bunlarda. Napacaksak yaşlı başlı adamları :)
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kuzum henüz 26-27 yaşında körpecik kızım gelmiş 30 u geçkin adam bu cürette bulunuyor!!!
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. "Arkadaşlar yaşım 26 ve birkaç gün önce 34 yaşındaki bir adam benden hoşlandığını söyledi tabiki verdim ağzının payını"
Sanırsın adam yolda çevirip benim ol dedi...
Ya biri üstüme toprak atsın. Allah peygamber aşkına gömün beni...20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeğin doğum , ya da evlendikten sonra fiziki bozukluğu olma sorunu yoktur , yakın yaşlardaki evlilikte arkadaşlarımın eşleri yanında ablası gibi duruyor. Ben 42 eşim 36 yaşında , benim hayat enerjim ve aktivitelerim daha fazla. Aslında 7 ya da 8 yaş tam uygun bir yaş ortalaması. Bunda sitem edecek kadar büyük bir olay yok.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTecrübelerime ve çevreme bakarak söyledim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yas farkiniz cok yok 26 yasindaki bir bayanin 34 birinden teklif alinca pedofili tepkisi vermesi uygunsuz
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam 50 yaşında değil 34 diyosun gayet iyi ve sen de kendini çok genç sanıyosun heralde 26 sın çocuk değil nerdeyse 30 sun. Adam seni taciz etmemiş hoşlandığını dile getirmiş sadece. Ağzının payını vermek nedir. Düzgünce istemediğini söyleyebilirsin. Nedir bu Kezban tavırlar yaa.
50 Yorumla
+1 yılBende genç bir kız olarak 30 yaş ve üstü diyorum😀😅
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapıyorsun bunu kendine?
- +1 yıl
Daha hoşuma gidiyor
+1 yılAsla kendimden küçük bir sevgili yapmam olgun olması daha mantıklı
33 Yorumla
Soran+1 yılHELAL! yaşın doğruysa 35 yaş altına bakman zaten saçma olurdu hatta sana 35 bile abes kaçar 39-45 arası ideal senin için ama her erkek böyle karakterli değil işte...
- +1 yıl
Her zaman olgun kadını tercih ederim
Soran+1 yılZaten kadın daha büyük olmalı
Abartmayın isterseniz sanki 15 lik kız gibi konuşmayın
32 Yorumla
Soran+1 yılBen 26 o 34... detayı tekrar okuyun
Ülkede kendi yaş grubuyla ilişki yaşayan görmez oldum artık, kızlar moruklarla, moruklar genç kızlarla oluyo
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaş ile 34 yaş arasında pek bir fark yok bence. Olgunluk bakımından birbirlerine denk olduklarını düşünüyorum. Sonuçta 18 yaş-24 yaştan bahsetmiyoruz. Bence gayet uygun :)
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Neden o zaman 60 yaşına gelmiş kadınlar çıtır delikanlı ister acaba? O zaman kimse manaca gittiği zaman taze sebze istemesin.. Bu işin kimlik yaşı ile ilgisi yok bu kafa ve gönül yaşı meselesi.. Ne 20 lik delikanlılar var dedem daha gençtir yanında.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yani sole diyim bn 30 zum 24-25 yasndaki oturakli bi kizceye o gozle bakarmda 20-21 yasndakine bakmam bana abimi dicek bi ihtimal seni cok oturakli gorduyse kendide disardan 34 değil 30 gbiyse ole dusunmus olabili
20 Yorumla
+1 yılSeversin tanırssın neyse de özellikle küçük arayana bende uyuz oluyorum. Kendilerini Dalyan sanıyorlar. Benden bir yaş büyük diye red yediğimi bilirim. Yaş gösterip göstermeme de önemli. Ama direk çıtır arıyorum diye dolanana uyuzum
20 Yorumla30 yaş üstündeki kadınlarda da genç erkek sevdası var böyle 18 kadar falan kayabiliyorlar
23 Yorumla
Soran+1 yılKadının büyük olması daha iyi bence
Soran+1 yılKadın genç ve dinçse neden olmasın
18 im 35 yaşında adamın yürüdüğünü bilirim açıkçası anlayabilmiş değilim neden böyle
21 Yorumla
Soran+1 yıl26 ve 34 nasıl peki sence?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir problem yok ortada problem senin beyninde. Burda 19 lu lar 40 lı yaşlardan hoşlanıyorm diyebiliyor ne var 34 yaşının. Hem 26 da küçük değil yaşın kadar büyük de konuşuyorsun yarın öbür gün ne olacağı belli değil 2-3 sene sonra yüzüne bakan olmaz dayılarla otur kalk yaparsın
20 Yorumla erkekler kendinden genç kızları sever hiç değişmez bu daha çekici güzel gelirler
14 Yorumla
Soran+1 yılAynennn sen gel 34 yaşına utanman 26 yaşında kıza o gözle bak! sence haksız mıyım sinir olmakta?
Soran+1 yılAma verdim ağzının payını kuzum itin gtüne sokup çıkardım deyim yerindeyse. ne cüretle sen kalk 26-27 yaşındaki körpecik kıza o gözle bak kart zamparalar!
Soran+1 yıl30 una gelmiş kart zamparalar...
+1 yıl26 yaşındaki erkek 34 yaşındaki kadına bakabiliyorsa buda normal sonuçta baban yaşında da değil yani
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen abartmissin o kadar yaş farkı yok.. esas beni gör ,18-20 yaşlarında kızlar bana asiliyorlar. Esas yaş farkı bu. Birisiyle olmam, olmadım da çocuk gözüyle bakıyorum.. Asil yaş sorunu bu.
11 Yorumla
Soran+1 yıl26 ve 34 abes değil mi yani? Birde sizin yaş kaç?
+1 yılPeki aynı şeyi 19 yaşında bir erkek 34 yaşında bir kadına baksada dermiydin acaba🤨🤔🤔
12 Yorumla
Soran+1 yıl19 çok küçük ama 25 ve üstü bir erkek için mümkün. kadın daha geç çöker
- +1 yıl
Doğru erkekler hayatın yükünü daha çok sırtlanıyor bu detayı kaçırmışım değerli yorumun için teşekkürler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de o yaşlardayım. Yaşlı olduğumu ve kimsenin beni sevmeyeceğini kabullendim. Bazı hemcinslerim gerçeklerle yüzleşemeyebiliyor maalesef.
22 Yorumla
Soran+1 yılYaştın bir kadınla olabilirsin düşünme öyle
- +1 yıl
Bence hiç öyle düşünme soruyu soran abartmış 34 26 gayet normal daha bunamamissin merak etme 26 yaşındadir aşırı olgundur sen cocuksusundur uyusmazsin 26 yaşında aşırı cocuksudur sen olgunsundur olmaz yani bu işler yasla değil kişilikle alakalı sekiz yaş gayet normal
+1 yılGenç erkeklerde de olgun kadın sevdası var bende onu anlamadim
51 Yorumla- +1 yıl
Ben mesela asdsfdfsd
+1 yılSen 26 yaşında kendini genç buluyorsun da, 34 yaşındaki erkeği mi yaşlı görüyorsun?😄
8 yaş fark olan bir çok evlilik var... Aradaki yaş farkı abarttığın kadar yok...
Belki ayıp olacak ama soruyu okuyunca güldüm, çünkü komik bir soru 😄36 Yorumla- +1 yıl
@Hakdlflf 34 yaşlı mı 😄
- +1 yıl
@Hakdlflf sen kendinden küçük istemeyi kendinde hak görüyorsun, erkek kendinden küçük isteyemez mi?
Dediğim gibi 34 yaşındaki bir erkek 26 yaşındaki kıza göre yaşlı değildir ki, bir çok evli çift vardır bu yaş aralığında 🙂
Sana gelince umarım kendinden küçük erkekle evlenirsin 🙂 - +1 yıl
@Hakdlflf hayırlısı hakkında...
+1 yılKişiden kişiye değişir ama 34 yaşindaki bi erkek 30 yasindaki bi kadinla kolay kolay evlenmez. Erkeklerden kadinlardan geç olgunlaşır bu kadarda abartilicak bi yaş farkınız yok bence
80 Yorumla
+1 yılGenç kızların ve erkeklerinde kendinden büyük olgun adamlara, kadınlara ilgisi olduğuda gerçektir,
Tabi ki bu durum herkes için geçerli değil :)
Aynı durumda olgun yaşını başını almış kadınlar ve erkekler içinde söz konusu malesef.
Gençlerin onlara daha dinamik kısaca taze gelmesi gözlenmiş bir durum...
Bunların sayısı ne kadar çok olsada daha çok kendi yaşıtları içerisinde en fazla (1-4) yaş arası icerisinde arayışta olanların sayısıda azınlıkta değil.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. isterse 20 yaşındakine bakar. ilkokul müsameresi değil ki bu herkes akranını bulsun diye kural koymaya çalışıyorsunuz
30 Yorumla
+1 yılYok artık 26yaşında hala kendini çocuk olarak falan mı goruyorsun. Bi de ağzının payını verdim diyosun gururla. İstemezsin olay biter ama yanlış olan bişi yok bunda
42 Yorumla
Soran+1 yılBen çocuğum diye birşey söyledim mi? ama adam 34 bu sana normal geliyor mu?
- +1 yıl
Bence adamın başka bişeyini beğenmedin. 26 yaşında bi kadına yürümek kimseyi pedofili yapmaz. Ayıptır denen bişey var. Beğenmediysen beğenmedim de geç
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılYemediği bok kalmayan, hala gözü "çıtır" peşinde olan playboylar bunlar. Ciddi falan laflarına da inanmam. Ciddiydiysen bu yaşa kadar aklın nerdeydi
22 Yorumla
Soran+1 yılBana tecrübem yok doğru dürüst kız arkadaşım bile olmadı dedi
- +1 yıl
Yalancıyı s. Deseydin
+1 yılerkeklerle alakası yok sabah bi kız konu açmıştı kendi 18 yaşında 41 yaşındaki evli adama nasıl yvşarım diye erkeklere suç bulmayın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşındaki kadın ile 34 yaşındaki erkeğin farkını açıklar mısınız?
Bir açıklama getirin ki bu "cüret" kelimesinin anlamı boş kalmasın.21 Yorumla
Soran+1 yılCidden bunu sorabiliyo musun? Birisi orta yaşlı bir adam diğeriyse çiçeği burnunda genç bir kız..
+1 yılYa aranızda 8 yaş fark var Sen gençsinde o yaşlı mı aşırı derecede Mal arkadaşım herşey yaş değil karakter önemli olan
50 Yorumla
+1 yılYani öyle bir yazmissin ki sanki onsekizsin. Arada sekiz yaş var aman aman birşey değil.
30 Yorumla
+1 yıl37 yaşında bir erkekle yasaak bir ilişkim olmuştu hayatımın en heyecanlı zamanlarıydı olgun erkek seviyorsanız neden olmasın
32 Yorumla
Soran+1 yıl13 yaş yani?
- +1 yıl
Bn 13 yşında değldm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence abartmissin adama sübyancı muamelesi yapmış oysaki yas farkınız cok değil erkekler geç olgunlaşır ve unutma yaşıtın erkeklerde asla aradigini bulamayacaksin hemde her anlamda
62 Yorumla
Soran+1 yılkimse kusura bakmasın ama zaten 34 yaşına gelmiş bir erkek 25-26 yaşındaki bir kıza bakabiliyorsa bunun karşılığı pedofil duygulardır! sapıklıktır! toplumdan afaroz edilmesi gereken bir saatli bombadır...
- +1 yıl
Pedofili ne demek arastirsana
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa alt tarafı ömür geçirecen yarın bigün ben 50 sen 60 olur mu hiç öylee aaaa bile dersinhshahfhdj
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon sen
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde yaş kıstas değildir. İlişkiler iki insanın birbirini anlaması ve dinlemesi esas alınmalıdır. eğer bunlar var ise gerisi laf Ü güzaf
10 Yorumla Sen böyle söyleyince arada 15-20 yaş var sandım. 8 yaş çok da büyütülecek bir rakam değil bence. Evet yine de fazla ama senin abarttığın kadar değil. Belki gerçekten sevmişti seni
Sevgiyi sayılarla kısıtlamamak gerek10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAradaki yaş farkının çok olmadığını düşünerek. 34 te buyük bir rakam değil. Ama tabi bu herkesin kendi düşüncesi. Sen kendine büyük gordugune göre sana uygun değildir. Bir diğerine göre ise çokta uygun bir yaş.
Yani takılma11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiğer taraftan sende kendini 20-21 lik kızlarla kıyaslama derim. Ayakların yere sağlam bassın.
Onun yaptığı da ne kadar sorun var bilmem de "abi" demeseydin. Lazım olur.
+1 yılNe yaş tercih ettigine bağlı senin. Adam kötü bisey dememis. 8 yaş bana gire fazla degil 10 a kadar yolu var. Sen adami begenmememissjn abartmmissin k. b
60 YorumlaSenden bir önceki soru trol gibi ama 19 luk kız 40 lık herife hayranmış 😃😃Anormallik bitermi
20 Yorumlagenç erkekler daha tatlı yaşlı seven kızları anlayamıyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne