Aşkı bulmak, iyi bir iş bulmaya benzer. Çoğu zaman, o işte çalışmanız ve reddedilmek ve başarısızlıklarla karşılaşmanız gerekir. Ara sıra harika bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz, ancak bu kuraldan çok istisnadır.
Aşk da hemen hemen aynı şekildedir çok nadiren şanslı olursunuz, çok fazla zaman ve çaba gerektirir.
Bir şeyi çok aradığımızda bulamıyoruz. Evde bir eşya kaybederiz, bulmak için evi alt üst ederiz ama nafile. Daha sonra aklımızda hiç yokken bir anda karşımıza çıkar. (Hatta belki daha önce aradığımız yerde karşımıza çıkar.) Bu durum sadece eşyalar için değil bence ilişkiler içinde geçerdi. Ne kadar ararsan o kadar bulamıyorsun. (Bazıları buluyodur tabi ama ben bulamadım) Tesadüfen böyle hiç aklında yokken buldukları daha değerli oluyo bence insanlar için. Yani en azından benim için öyle oldu.
~Rastgele çekilen fotoğraflar daha güzel çıkar, tesadüfen tanışılan insanlarla daha mutlu oluruz, kıyıda köşede uyuyakalmak uykunun en keyiflisidir, plansız hadi denilerek yapılan aktiviteler daha eğlencelidir. Her şeyin "kendiliğinden" olanı güzel.~
Detaya katılmıyorum Boavista bey :D. Aşkı istediğin kadar ara ama zamanı gelmediği sürece çıkmaz karşına. Bir insan zaten tek sefer aşık olabilir onun da kendince bir zamanı var. Aşkı beklemeliyiz o bizi bulsun. Biz arayacaksak onun ismi aşk olmaz hoşlanmak, heves olur. Hoşlanmak ve aşk arasında büyük bir fark var.
Aşk aramak nasıl oluyor onu bilmiyorum da aşk sizi bir şekilde bence buluyor. Tabi bunu kendi hayatım üzerinden yorumluyorum. Bazısı her ayrıldığı sevgilisinden sonra arkadaşlarına ya oglum bi kız var ben aşık oldum der eski sevgilisini unutur.. Bazısı bir ömür tek bir kadına kapılır. Gözü kimseyi görmez.. Onla olsun olmasın..
Aşk çoğu zaman tesadüfleri sever; ama ben sürekli aramaktan yanayım. Arayıp çaba göstersem de bulamıyorum. Aşkın beni bulacağına inancım sıfır. Başka çözüm bulacağım. Bulacağım yöntem size saçma gelebilir.
bir kız bir erkeğe aşık olduysa o aşk zor biter ama bi erkek bi kıza aşık olduysa kolay biter çünkü kızların napacağı belli olmaz ama birini severse de bırakmaz :) o yüzden kızlar arasın biz bekleyelim :D
bir arkadaşlık ilişkisi içerisinde bulunan kişilerden birinin, diğer kişi ile romantik veya cinsel bir ilişki içine girmek istemesini, ancak diğer kişinin bunu istememesini tanımlayan duruma denir.
Aşka inanmam. Ama herkesin karşısına çıkacak doğru insana inanırım. Ama sanmayın ki o kişi karşınıza çıktı diye herşey 4 4 lük olacak. 5 senedir ömrüm gitti 😌 Şimdi ayrılsak ilişki lafını duymak dahi istemem tükeniyor insan