Aşk İlişkileri Aşk mı bizi buluyor biz mi aşkı buluyoruz? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Dün gece çok aradım Aradım bulamadım... Aşk sizi buldu mu? Aşk mı bizi buluyor biz mi aşkı buluyoruz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Aşk gerçek değildir. 0 0 Yorumla
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tesadüfen karşımıza çıkan insanlar her zaman daha iyidir yani bizim uğraştığımız değil o yüzden onun bulması gerek 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Arayan belasını da bulur mevlasını da aşkını da 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Aşkı bulmam da belayı aninda bulduğum kesin 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Aşk bizi buluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bizi gelip buluyor lanet olası
Aşk gerçek değildir.
Tesadüfen karşımıza çıkan insanlar her zaman daha iyidir yani bizim uğraştığımız değil o yüzden onun bulması gerek
Aşk bizi buluyor
Arayan belasını da bulur mevlasını da aşkını da
O bizi buluyor galiba.
Aşkı bulmam da belayı aninda bulduğum kesin
bana şu sıralar ikiside olmuyor
Hm bu şarkı güzel
Biz aşkı buluyoruz
Aşk bizi buluyor