AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
E niye hemen öyle zart diye sevgili oldun ki? Ölçüp bicseydin keşke
Daha birbirinizi görmeden nasıl sevgili oldunuz ki?
Ölüm çirkinliğimi öncelikle çocuğa ben bir angutum sadece dış görünüşe önem veren karaktere önem vermeyen karaktersizim sana böyle bi imada bulundum dersin sorun çözülür rahatsız a qkezosu
Andaval bebe, dış görünüşü çirkin olan biriyle ilişki yaşadığın zaman bana at, çüküne madalya takacağım.
@gÜVERCİNKAnadı kes ana nbsike rm * . cı o. c
Hayır görmeden nası sevgili şeysine gelebiliyon onu geçtim kendin çok mu güzelsin acaba da çocuğa çirkin diyebiliyon
He güzelim var mı
Yalancıyı ikmiyorlar tabii, troll sorulardan gına geldi
Ailem telefonumu kontrol etti ve bütün yazismalarimizi gördü artik daha fazla sevgili kalamayiz ayrılalım de bidahada böyle bos işlere girip milleti kırma karma diye birsey var aynısı seninde başına gelir
Mesafe ilişkisi ise.
-
Şey xxx, lütfen ikimiz de üzülmeyelim konuşmamızı burada sonlandıralım. Gibi şeyler kullanılabilir ama karşınızda ki kişinin kalbini incitmeden konuşmayı kesin.
Aynen denemişsin
Bana yaz benim fotografimi begenirsen onu birakirsin 😂😂
Allah aşkına fotoğrafını görmeden nasıl sevgili oldun o kadar mı açsın
Merhaba arkadaşlar bahsetti çocuk benim. Ölüm çirkini olduğumu düşünmüyorum.
Nerden anladın acaba
@sakintatlikiz , tüm kanıtlar aleyhimde 😅
hey allahım değilsin merak etme
@sakintatlikiz ne değilim?
ölüm çirkini olmadığımı düşünüyom demişsin çirkin değilsin dedim
@sakintatlikiz he tamam saol biraz salağım ahah
bende gece kendimi anlatamıyom neyse görüşürüz
@sakintatlikiz inşallah görüşürüz ahah
Soğuk yap mesajlarına geç cevap ver kendisi uzaklaşır zaten
Ahhahaha ölüm çirkinliği ne ya cok güldüm buna :D koşarak uzaklaş
bırdaha yazma bana senı görünce mıdem bulanıyor sonra Engelle ve cevab verme
Bu kadar acımasız olmasanız keşke
@abababaaaa11 bence gayet efendı yazdım =)
Efendilik karşıdakinin insan olduğunu unutup ona midemi bulandırıyorsun demekse umarım tek rfendi sensindir 🙂
*Efendi*
@abababaaaa11 ınsallah
Çok basit - "kullanılan Kişinin Adı - Bizden olmaz ben gelecek göremiyorum - Diyeceksin Ve Bitti
Keşke o kadar ilerlemeden bir foto isteseydin. Yazık adama ya 🙄
Resmi görmeden neden öyle yapıyorsun ki istemiyorum de açıkça
Açıkça söyle çocuk sonra kendince bir şeyler kurar kafasında psikolojikmen çöker
tünele giriyorum pardon kapatmam gerek diyip, engellemek.
Geçmiş olsun :) her zamanki taktik geç cevap vereceksin kısa kısa o gerekeni anlat zaten
Sen Angelina Jolie misin awk nyse üzmek istemiyorsan bi daha yazma
Senden elektrik alamadım başka taliplerimi bekliyorum de
Çekici bulmayabilir ve beğenmeyebilirsin ancak 'çirkin' tabirin çok kötü, asıl çirkin olan senin kalbin.
Görmeden sevgili seviyesine gelmek senin gerzekliğin
uzak mesafe bir ilişkiyse bahane edebilirsin mesela
Valla bence açıkça söyle ben senden etkilenmedim diye. Israr edersede engelle 😇
Hersey güzelik te değil ic güzelliği varsa düşün Hersey güzelik değil
Sanaldan sevgili olduğun kişi fotosu nasıl çirkin mi bakımsız mı
Bence direk engelle🙃 ya da yok kendi kötü özelliklerini ona söyle🖤
Kırmadan söyle işte bu tip konusunu söyleme tabi başka birşey bahane et geç en kısa yolda engelle
Genelde cogusu hesabı kapatır ya da engel atar o durumda 😎👍
Diş görünüş önemli değil konuşmani begenmedim de hahahahahahhah
herşeyi geçtimde görmediğin biriylee nasıl sevgili oldun?
Dürüst Olmaktan Korkma, Kaybedeceğin En Fazla Yanlış İnsanlar Olur.
sanaldan aşk arayan insanlar gerçek insanlarla konuşamaya korktuğu için sanaldan arıyordur ya çok büyük özgüven eksikliği vardır ya da dediğin gibi çok çirkindir ve dediğin gibi direkt engelle bu insanlar alışkındır endişelenme
Teşekkürler
rica ederim
Hahaha engelle gitsin bana gel sen
Reel severim ben ama 😂🙈
Ya inanmıyorum. Nasıl bu kadar olabiliyorsunuz hala anlamadım. Dış görünüşe göre insan yargılamak nedir ya !
Hormonlarınızın etkisi ile mi düşünüyorsunuz anlamadım ki.
Evladım, kimse kimseyi yargılamıyor. Reailst düşün. Ambalajını beğenmediğin bir objeyi satın almazsın. Dış görünüş önemlidir, hayal dünyasından çıktığın zaman anlayacaksın.
@gÜVERCİNKAnadı Ben alırım ambalajın içindekinin tadına şans vermek isterim ön yargılı olmadan
@NaberYakışıklı bakış açın çok iyi
Sanaldan ne bekliyorsun ki, yakışıklı genç bir erkeğin sanalda kız tavlama olayı yoktur. Sanalda kız arayan erkekler genellikle çekici olmayan erkeklerdir. Bir de çoğu evlidir ya da amca yaşındadır ve abazandır.
Niye sen çok mu güzelsin kezbo seni milleti dış görünüşüyle yargılamaktan vazgeçin artık
Boş yapmayın ya işinize gelmeyince hemen kezban sen çirkin bi kızla bırak sevgili olmayı konuşmazdın bile
Konuşmam evet ama bunu o duruma getirip şikayetçi olmamda :)
Bence sen aşık falan olmuyorsun aşık olsan güzel veya çirkin diye ayırt etmezsin edemezsinde...
Sanaldan sevgili pismanliktir. Tip icin fiziksel gorunus icin demiyorum. Reelde bile insanlari cozemezken ve sirtimizdan bicaklamalarina ihtimal veremezken sanalda kotu niyetli insanlarin, yalancinin biriyle karsilasmayacaginiz ne malum?
Eski sevgiline benzediği için soğuduğunu söyle...
Şaka maka bende iyi yalan söylüyormuşum... 😂
Her şey dış görünüş değil ki. Eğer seni güldürüyorsa mutluysan güven veriyorsa tipi hiç önemli değil. Şahsen benim eski sevgilimin tipi dört dörtlüktü gerçekten ama şerefsizdi
O tipi görsen anası babası bakmıyordur
O zaman ayrılcan başka yolu yok
tipe göre seviyorsan eğer çok kullanılırsın sen
Yok canım kullanırım
basitsin
Vazgeçilmez değilsin korkma elektrik alamadım de anlar çocuk 😅👍
"Anlar" değil yıkılır resmen, ağır olur bu laf.
Çok umut verdin demek ki bağladı sana kötü olmuş.
Kim la?
Kim diyen bu çocuk Sana nasıl bağlandı bu kadar
Bana mı? İyi de soruyu soran ben değilim ki.
İlk başta söylesene soryy 😅
Dürüst ol fiziksel olarak bana uygun değilsin de bitir
Sövse daha iyi olur bence
Bencede. Dürüstlük her zaman kazanır
hemen ayrilirsan anlar cirkinligi icin yaptigini yapma hemen. kavga olsun ayril ve soyle ki sanalda istemyiorum sevgili gibi nasil boyle oldu bilmiyorum ama istemiyorum
Kulanılır 😅😅👌🏻
ama sakin cirkinligini falan soyleme tamam mi? gunah bence.
Sadece sanal bir görüşmeyse engelle gitsin nerden bulacak seni
Aynen koy ver gitsin
Tipini beğenmedin diye yargılayan şu görüşlerede kahkaha atıyorum , insan beğenmediği biriyle nedenn beraber olsun ki
aşktan mı bahsediyoruz karakter sınavıyla mülakatla işe işçi almaktan mı🤣
Yakisikli degilsin falan demeye getirme insanin psikolojisini bozma. Hem turkiye de yasiyoruz sen cok mu guzelsin sanki oh rahatladim
Bu ne biçim cvp ya? Hem Türkiyede yasıyoruz sen cok mu guzelsin ne ya:d korede ya da Finlandiya norvecte filan yasaman lazım birbirinin aynı ne idüğü belirsiz prototiplerle takılırdınız. Surumden kazanırsınız dogru fhfhgjhk kaldı ki duyan da bana Johnny Depp gfhhkhkhk
İşim garip tarafı fotosubu görmeden sevgili aşamasına nasıl gelıyorsunuz bu ne yokluk mk
Bana yokluk diyenin ppsi 😅😅
zaten sanal diyorsun madem beğenmedin dürüst ol direk söyle. Hiç kendini kasıp üzmeye gerek yok
Sevgili konumuna gelmeden once keske resim isteseydin hemenn cocuguda kirmamis olurdun yapicak bisi yok aramalara mesajlara donme hayatina bak nedenini sorunca kusura bakma sana karsi bisey hisedemedim. de ztn karsindaki salak degilse biter
Benim gibi taşl gibiler varken nersen buldun soğuk yap bence hem minumuk üxülür hemde yazmaz mesajlara geç bak bakma falan söylemen üzücü olr
kendimi işime derslerime vermem lazım kusura bakma sık göremeyiz de yavaş yavaş görüşmeyi azalt sonra cevap verme bir süre sonra kendi bırakır zaten
Aga foto olmadan nasıl flört aşamasına geldiniz ya. Neyse o kadar konuşmuşsunuz bari onu kırmadan kes konuşmayı
Boyle dusundugun icin senin yerine ben utandim ne diym allah akil fikir versin. Bi ara insanlarin kalplerine de bakmayi dusun bence :)
Kızım sen çok mu güzelsin millete çirkin diyorsun kainat güzeli misin. Hahajaha şu an bak insan nasılsa karşısındakini de öyle diyorsun demek ki sende çirkinsin
Tipim diilsin de, sene 2007 aynı olayı ben yaşadım kız tipim diilsin dedi beni görünce 🤣🤣🤣
Ben onun yerinde olsam senin gibi ucuz düşünceli birisiyle konuşmayı keserdim
Hemen konuşmayı kesme , biraz süre geçsin yoksa dış görünüşünden dolayı öyle davrandığını anlar , bunu birkaç haftaya yayabilirsin , yani senin anlayacağın yavaş yavaş
Ekledim Dmden ulaşır mısın bişi sormak istiyorum
Hata senin dış görünüşünü önemsiyosan neden neye benzediğini bilmediğin biriyle o kadar ilerliyosun :D
Arkadaştık sadece , sen arkadaşına fotoğraf at diyor musun?
Evet bu normal bişey? :D