AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
Kızların tipe önem vermiyorum kişiliğe önem veriyorum yalanının klasik bir örneğinin.
Ölüm çirkinliği sensin ne olduğu belli olmayan yaratık insanlarla tanışınca tipini falan bu kadar derrt etmeyin amınakoyduklarım
Reis be ulan
Her yerden engelle eğer uğraşmak istemiyorsan. ya da direkt söyle ben artık konuşmak istemiyorum babay aşko diye.
Hayat da sırf dış görünüşüm kötü diye çekmediğim kalmadı sizler ve senin gibiler yüzünden intiharın eşiğine gelecek boyutta geldim sırf şu an kardeşim var diye duruyorum hayatta 5 dakika durmam yoksa.
Fazla zaman gecirmeden ondan hoslanmadini söylemelisin
Sanal pişmanlıktır 🤣nerden buldun fotoğrafını görmeden
Eğer yaş kısmın yazılandan daha küçükse ki benim öyle... ailem telimi aldı ya da ailem ouun oynamama kzııyor ya da sınavlarım bar çalışmam gerek falan de ve sonra bas engeli
Kocam mesajları yakaladı daha mesaj atma de 😂😂😂😂🤣🤣🤣
Kanka fotosunu görmediğin biriyle nasıl sevgili derecesine kadar konuşmayı ilerlettin onu anlamadım olaya tersten girmişsiniz
Abi eleştirceğinize yardım etseniz keşke
Canım konusmak istemediğini söyle yeterli , engellersen veya mesajlarini görmezden gelirsen o da kırılır kendini onun yerine koy sana da böyle bişey olabilirdi. Onunda bi kalbi var.
iyi de fotoğrafını görmeden nasıl sevgili derecesine geldiniz? aklımda deli sorular
Ben malım çünkü oldu mu
Evet öylesin
Herşey dış görünüş değil anlaşıyorsaňız çocuk iyse ayrılma konuş
Senden hoşlanmadım. İlgimi çekmedi kusura bakma diyip konuyu kısa ve öz şekilde kapatabilirsin.
İnsanlar birbirinin yüzünü görmeden nasıl sevgili olmayı başarıyor anlamıyorum...
Kızlar soruyorda adımı bilim manyağı yapmadım diye böyle oldu
Aah bilim manyağı olduğum için adımı bilim manyağı yaptım ama gerçekten bir fotoğraflaşsaydınızda sevgili olsaydınız bak kendini zor suruma sokmuşsun
He ben malım
Hayır hayır öyle demedim düşünememişsin sadece olabilir her insan hata yapar ama dersini almış oldun şimdi bu durumdan kurtulman lazım ve bunu sadece itiraf ederek yapabilirsin
Ayrıldım
İşte bu bu kadar kolay bir daha öyle bir hata yapmayacaksın doğrusunu öğrendin işte...
O yüzden buradan sevgili edinilmemesi gerekiyor ne olursa olsun kimse kalpsiz değil ben hariç
Burdan mı dedik nerenden uyduruyob
Ahahahha bunu bende yaşamıştım 😂😂
Ben mesafeyi bahane ettim olmaz dedim uzaksa bunu bahane edebilirsin
Işte biz bu yüzden sizden henüz ilk başlarda fotoğrafınızı istiyoruz. Konusuyosun ama karşındaki nedir, ne değildir belli değil..
Aynı durumla çok karşılaştım içinde yoksa beğenmediysen olmaz beğenmedim de saklama☺️
Aynen diceö
Saklama olabilir böyle şeyler ilk başta olmadan önce fotoğraf işte bende genellikle tipe bakarım😂
abi sevgili derecesine gelene kadar hicmi fotografini gormedin
İlk başta arkadaştık o yüzden fotoğraf isteme gereksiniminde bulunmadım şimdi görünce de böyle oldu işte
Birinin tipini degil kalbini sevmeyi dene
He aynen çok zekisin
senden hoşlanmadım de. gerçeği söyle
Ama fotoğrafı görür görmez demem garip durmaz mı
ama gerçek bu. yalandan daha iyi emin ol.
Dürüst biri çıkmış
Yazık. Valla da insan kalmamış duygu kalmamış yazık
zamanla öğreniceksin rahatlıkla kalp kırmayı küçüğüm
Sanki iyi bir şey gibi
Yazık lqn çocuğa üzüldüm valla sen okadar güzelmisin acaba🤔
Adı üstünde sanal ya takılma.
Ulan Bi görseydin ya bütün sanlların boşa gitti 🤣
sen benden daha ıyıerıne layıksın felan de acıklı bır ayrılık konusması yap :)
engelle bitsin bu kadar basit açıklama yapamaya bile gerek yok
Hersey bu kadar kolay mi ya o çocuğun da bi kalbi var ama.
@Zeynepberrak iyi ozaman çocuga sen çirkinsin senle konuşmayacam dersin 🤗
Ya ne alaka şimdi 😂
@Zeynepberrak iyide ne denirdi şimdi bu çocuga şimdi sen bana çirkinsin yazma bana desen üzülmeyimmi
Engellemeye gerek yok ama ben sana yazardim mesela sanalda kalalım sende cok iyi birisin daha iyileri cikacakdir karsina emin ol ama arkadaş kalabiliriz derdim zaten sende umudu keserdin uzaklasirdik
@Zeynepberrak işte öyle olmuyor bi ümit bekliyor kökten çözüm daha iyi bana böyle yapılsın isterim
Karışmıyorumm
Acikca durumu soyle eveleyip geveleme oyalama çocuğu
Görmeden nasıl sevgili oluyorsunuz nasıl güveniyorsunuz
Bence henüz hazır değilim ara vermeliyiz de usulca aradan sıyrıl sonuçta onunda duyguları var
aynısını yaşamıştım yavaş yavaş soğuk yapınca çocuk çirkin olduğum için di mi dedi evet kusura bakma dedim daha da yazmadı zaten soğuk yapsan yeter
Yorumlara baktım da karşıdakinin bi insan olduğu unutulmuş gibi oda insan arkadaşlar hatırlatmak istedim
En iyisi ona açık açık söyle begenmedim seni de kusura bakma diyebilirsin kibarça anlayışla karşılar umarım
Ya fotosunu gormeden niye sevgili oluyorsun sende 🙄 soyle direk hoşlaşmadjm senden de elektirik alamadim de 😅
biraz daha konuş tipi yüzünden olduğunu düşünmesin üzülür. 1hafta sonra falan direkt yazma yazınca cevap verme ya da başkasından hoşlandığını söyle
Pardon da neyini görüp yazdın en başta sanaldan tanıştıysan profili yok muydu. Ayrıca sanaldan sevgili olmak kadar saçma birşey var mı şu dünyada?
Xar attın ama denk gelmedi sende artık fotoğtaf istersin beğenirsen ilerletirsin seni üzselerde veryansın etme ama
Soğuk davran, mesajlarına geç cevap ver zamanla, hatta bazen cevap bile verme. O sana yazmayı bırakır.
Kafam karışık ya da duygusal boşluktayım falan de engelle gitsin seni üzmek istemiyorum de klasik ama bunlar iş görüyor
Yuzunu gormeden sevgili olmak ahaha😄 bi dahakine daha cok bilgi edinmelisin... elektrik alamadim de😂
Zaten severek sevgili olmamışsın, bu devirde ilişkiler oyuncak olduğundan bir bahane bulup ayılabilirsin. Klasik.
ay kız ahahhaha yazık sana valla neyse buluşmadan görmüşsün bari iyi olmuş ahahhaa
Aynen 😅😅
Keşki sevgili olmasaydın resmini görmeden önce onunda kalbi kırılcak şimdi ne diyeyim boll şans
İlk başta arkadaştık o yüzden fotoğraf isteme gereksiniminde bulunmadım şimdi görünce de böyle oldu işte
Tüh üzüldüm ne desem bilemedim 😔
görmeden sevgili moduna kadar geçtiğinde görünce soğumaman gerekir, demek ki bazı erkekler gibi sen de pompa odaklısın
bayan cok kiricisiniz.. manita işleri beni çok sıkıyor diyip koşarak uzaklaş bence
Kirici olmana gerek yok. Sadece Engelle ya da numarani falan degistir bitsin gitsin.
Yavaş yavaş soğuk davranmaya başla, o kendi ayrılır. Belki neden soğuksun derse de bir bahane uydur.
Şeytanın KS daki bayisi misin
ahahhaah evet
Okadar konuşmuşsun fotograf neden istemedin işi ilerletene kadar yavaş yavaş muhabbeti kes
Zamanla söğüt kendinden ya da ben yapamıyorum de bitsin de
Direk konuşmayı kes, engelle.
Birşey olmaz, ne olacak?
Sanaldan kimseyle olmayın kızlar evli sevgilisi olan erkekler dayılar kandırıyor kızları
Belki oda seni beğenmemiştir.
Bir insan seni bir kere görmeden etkileyebiliyor. Ve sen bu insandan sadece görüntü için vazgeçiyorsun. Çok ilginç.
Ölüm çirkinliği nedir ya çok kiricisin
Kendisi kara ve saçını platin sarısına boyamış ne dememi bekliyon
Tipim değilsin de bırak gitsin kalbini kırma yahu başına gelir ha 😄😄
Merak etme canım kalbim kırılmayacak kadar güzelim
Ayyy
Hahhahaha 🤣 iyi bakalım 😄
Bu dunyada ne olacagi belli oaz
😂😂😂
Hazır deilm de ilişki için
😅😅 kullanılır
Sorcak sana ısrarlal sende sürekli hazır deilm de sonra kavga kaos sonra ayrılık 🥳
Valla en iyisi
Büyük ihtimal başka muhabbetlere girdiniz sonra resim görünce kustun
Dış görünüşe göre yargılayan insanlar cidden kansersiniz...
Siz hangi çağda yaşıyordunuz acaba bu yaşam tarzı günümüz çağına benzemiyo çünkü 😏
Yüzünü görmeden sevgili olmak mı. Bu kaçıncı seviye 😄
Nasıl olsa kalbini kıracaksın, bari özgüvenini kırma o kişinin. Bir bahane üret işte
Sanaldan sevgili olunmaz diye biliyorum nasıl oldunuz ki ilginc