Bir kızın efendi gibi oyun oynamaya hakkı yok mu? Okuyanlara teşekkür ederim biraz uzun?

Arkadaşlar ben evde çok sıkıldığım için lol denen oyuna başladım. Orada resminiz isminiz felan hiçbir şey yok. Sesli sohbeti var arkadaşlarınızla konuşabiliyorsunuz felan ama daha 1 aydır oynuyorum neyse. Biriyle arkadaş olduk orada sonra o da arkadaşlarını çağırdı. Sonra orada biri bana mesaj attı işte kaç yaşındasın felan bende insan gibi cevap verdim. Sonra bana uzman çavus olduğunu felan söyledi ben de polis olmak istiyorum felan dedim. İşte evlendiğinde çok zor olur felan dedi bende evlilik düşünmediğini söyledim. O da dedi ki ben de evlilik düşünmüyorum suriyede görev yapıyorum nasıl güvenip gideceğim felan diye muhabbet döndü. Sonra dedi ki başka oyun oynuyor musun senin için indireceğim daha yakından tanımak istiyorum. Bende dedim bu arkadaşlık burada kalsa daha iyi olur çünkü beni hep sapıklar buluyor. Yok ben adam gibi adamım kimseye yanlışım olmaz felan dedi. Israr etti 2 3 kez bende tamam diyip insta verdim oradan çok konuşmadım ama sonra bana yavşadı işte kahve içelim çok güzelsin ne bileyim ne bende rahatsız oldum konuşmayı kestim. Aradan 1 hafta geçti bana yine yazdı ama cevap vermedim. Sonra bir oyunda denk geldik ben onun sesini kapattım konuşmadım. İnstadan takipten çıkarttım kendimi de çıkarmıştım daha önce o yavşayınca. dün gece instadan mesaj atmış ama karısı olduğunu iddia ettiği kişi... Adam evliymiş bana bekarım diyip bana yavşadı. Ama kadın beni suçları evli adamlara neden yavşıyorsun felan diye bende kadına söyledim böyle böyle inanmadı.. Benim suçum neydi ki
Güncellemeler
+1 yıl
O şerefsize bugün denk geldim arkadaşlar.. Ana avrat bacı kardeş girdim etmediğim küfür kalmadı.. Bana tek verdiği cevap ne oldu biliyor musunuz 'sen de önüne gelene insta verme' bunu evli olduğu halde bekarım diyip bana yavşayan biri söylüyor.. Diyecek kelime bulamıyorum. Zaten ben reddetmiştim kendi ısrar etti lanet olsun içimdeki yumuşak insana..
Bir kızın efendi gibi oyun oynamaya hakkı yok mu? Okuyanlara teşekkür ederim biraz uzun?