Sizce boyle bir kız yasamayi hakediyor mu?

Aşırı derecede özgüven eksikliği yaşiyorum.
Çok pasif bir insanim. Kendimi ifade etmekte zorlaniyorum. Kendimi ifade edemiyorum derken soyle insanları izliyorum cok akıcı ve uzun cumleler kurup konusuyorlar ve cok baskinlar annemin arkadaslarida gun yapmaya gelince dikkat ettim. Ben universiteye baslicam o kadar kitap okudum onlar gibi degilim. Utandim. Birde biri bana bagirip kizdiginda elestirdiginde de donup kaliyorum. Insanlar hemen bu huyumu bilip daha cok ustume geliyorlar. Sosyallesmek istiyorum lakin tanistigim insanlar ilk basta iyi daha sonra iletisimde kopmalar oluyor iğneleyici sozler laf sokmalar derken bir bakmisim ki beni ezip gecmis. Galiba ben asiri saf biriyim. Birde bazen soyle oluyor aralarina aliyorlar beni kucuk gorup ben orda yokmusum gibi davranip lafimi kesiyor konustugumda duymamazliktan geliniyorum. Bu durumu cocukluktan beri yasadigim icin bende "asagilik kompleksi" yaratti. Takinti haline geldi. Insanlar ailem dahil olmak uzere alay konusu oluyorum. Ya yasitlarin yok mu niye digerleri gibi gezip dolasmiyorsun. Aa bu sana boyle dedi niye cevap vermedin falan gibi seyler duyuyorum. Bu beni cok uzuyor. Surekli sindiriliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl