Bugün erkek arkadaşımla otururken , tam sevgilide değiliz arkadaşta değiliz. Karışık ama kötü Bişey yok aramızda dert ortağı gibiyiz. Ojelerimi güzel mi hepsini farklı sürdüm diye güldüm. Normalde hiç sürmem özendim alıp denedim. Söylerimde kızarsın falan dedi saçma olmuş diycek sandım ama dedi ki, ojeyi ya küçük çocuklar sürer ya da pavyon kadınları sürer. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Sizce gerçekten öyle insanlar mı sürer ojeyi. Zaten yaşım genç hatta küçük ne var ki bunda bu kadar abartacak ojenin resmink de aşağı bıraktım. 😣
Parmakların tokmak gibi ve kısa tırnağa oje sürüyorsun hoş görüntü olmuyor. Erkek arkadaşına gelirsek ağır muhafazakar yetiştirilmiş o yüzden beynen sorun yaşıyor. Oje için pavyon kadını diyen yarın giyeceğin tayt için o.. damgası vurmaktan çekinmez. Sene olmuş 2021 hala böyle sığ salak düşünen hasta insanlar var. Uzak durun bu insanlardan belli yani hayatı dar eder salak salak kavgalar çıkarır görüyorsun kılavuz isteme ve uzaklaş ondan.
Eskilerden kalma bir anlayış... Oje veya uçuk renkli saçlar veya aşırı makyaj vs. eskiden pavyon kadınlarının tercihleriydi. Diğer kadınlar kullanmadığı için kimin ne olduğu ayırt edilebilirdi. Çağ değişti herkes herşeyi kullanır oldu ama kafası eskide kalanlar için pek bişey değişmedi. Kadınlarda erkekler için diyorlar canım bişeyler kro ayı öküz vs... sadece dış görünüşe bakarak. Tek taraflı değil yani bu her iki cinste de mevcut
Alakası yok yaşım küçük dediğin için diyorum insanlar artık sırt tırnak için dükkan açıyor manikür yapıp renk desen filan yapıyorlar çok normal karşındakine de çok kızma bazı insanlarin böyle salakça düşünceleri olabilir enazında içinde tutmamış söylemiş fikrini degiştirmesi için konusursun beğendiğini bunu birçok kişinin yaptığı mı filan söylersin
Vövövö diyip ojeyi burnuna sürseydin. Çocuklar ya da pavyon kadınları sürer ne demek ya bu nasıl bi yobazlık. Yol yakınken yol ver annem bunla ömür de geçmez saat de geçmez. Kalıplara sokmaktan başka bir şey yapmaz bu sana. Ömür törpüsü olur benden demesi
Bende farklı farklı renk seviyorum da 4 renk değilde 2 renk yapsan mavi pembe ya da siyah kırmızı gibi renklerle yakışan renkler ya da o sürdüğün sarıyla gri enfes olur neyse yüzük parmağına 1 renk geri kalan aynı renk yap ya da yüzük ve orta parmak aynı renk geri kalan aynı renk o şekilde çok şık duruyor