Ben daha önce ilk buluşma deneyimi hiç yaşamadım ama yaşayacak olsaydım da kadınların her hareketi kalbimi eritmek için yetiyor zaten çoğu zaman bu yüzden üzülen kırılan taraf oluyorum.16 Mayıs 2021 Pazar Saat 12:13 #Kalbinieritensöz
Flörtünüz İlk buluşmada ne yaparsa kalbinizi eritir?
ilk buluşma önemlidir benim için ilk dikkat ettiğim saygıdır tabak tam bitecek peçeteler tabağa bardağa atılmayacak sigara içiliyorsa küller tabak bardak içine atılmayacak ekmek kırıntıları toplanmış olacak bunları ilk konuşmalarda söylerim isteyen gelir istemeyen gelmez
İlk buluşmamız 11 yaşındaydı okul yemekhanesinde beraber yemek yiyoduk işte mal gibi ödevleri konusuyoduk herşey normal falan neyse zil çaldı kalkmamiz lazim kız grs dedim oda grs diyip sarıldı ve sarıldık tan sonra o zaman bidaki teneffüs te buluşuruz bahçede dedi ve o an utandı işte ben onun utanmasina daha da çok aşık oldum zaten ondan 1 2 hafta sonra sevgili olduk ama hala sevgiliyiz ciddi düşünüyoruz
Triplerini görsen bide bakalım o zaman sevecenmi 😂😂😂 valla kendime bazen inanamıyorum o triplere nasıl katlaniyorum nadir trip atar ama attimmi tam atar benim kadife çiçeğim
Kadın milletinin huyudur paşam ağzına eder ama yanımda durursun neden biliyor musun kasaptan bile alamayacağını o 250 gram var ya o adama her şeyi yaptırır
Sevgi ya olacak o kadar bende bazen trip atıyorum mesela farkında olmadan ama birbirimizi sevdiğimiz için katlaniyoruz birak benimde tribim çok kötü ya ikizler burcuyla mi alakalı anlamadım
İlgi alanım hakkındaki bilgi birikiminden oluşturduğu sohbetle😁kalk kalk nikâh masasına derim herhalde (Şu flöörtt kelimesini de sevmiyorum aynı şey biliyorum ama tanışma diyeyim ben:)) İlgi alanımı da söylemek istemem kimin nerden çıkacağı belli mi olur boşuna taktik verip kendimi hüsrana uğratmayayım.
4
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben genelde ilgi alanları ve samimiyet önem verir, açıkçası flört cümlesini bende sevmiyorum
İşte meselâ argo kullanmak da bana göre bir saygısızlıktır yapılırsa hemen ayrılayım mı? Seviyorsa özür dileyip tekrarlamaz, tekrarlanırsa gereği yapılır zaten bunun gibi...
O yüzden ben artık kimseyi alttan almıyorum hayatında birisi olacak olmayacak kaybetme korkusu yaşamıyorum Benim bu hayatta tek kaybetme korkusu yaşayacağım kişi annem kadın olarak
Bir keresinde ilk buluşma için bir sürü çikolata ve çiçek almış biriyle karşılasmistim çok hoşuma gitmişti. Papatyayi çok severim, o zaman da mevsimi değildi sanırım bulmak için çok uğraşmış bunu anlattığında bir tuhaf olmuştum evet 😂
Şu ana kadar sevgili anlamında kimse ile buluşmam olmadı, fakat muhtemelen yemek masasın da elini tuttuğunu düşüncesi bile insanı tuhaf ediyor yaşanınca muhtemelen onun etkisi yaş kaç olursa olsun, ilk olacağı için aynı heyecan olacaktır.
Hiç önemli değil benim paramı yeriz para bugün var yarın yok onu mu dert edeceğiz 😊 sevdiğim insan bana sadık olsun beni sevsin gerisinin hiçbir önemi yok
Gerçekten nasıl güzel insansın eğer gerçek duygularım buysa zaman içinde değişmiyorsa Çünkü herkes başında böyle cümleler kurup daha sonrasından çok değişebiliyor
İlk buluşmadan ziyade asıl karakteri ve sonrası daha önemli benim için, bu yüzden ilk buluşmada bişeye tav olmam. Sadece 'vay' dediğim hareketleri olur, tabii onlarda ne kadar doğruysa.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında haklısın bence de ilk buluşma değil önemli olan devamını getirmek
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı Elini çantasına attı Kurcaladı kurcaladı Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu Bir türlü bulamadı Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından Evde mi bıraktım acaba? İşte o an aradığım bu dedim.