Çikolata pankek
Ye, ye, ye doyamazsın
İlk buluşmada sevgiliniz sizi ekse ne yaparsınız?

İlk buluşmada sevgilim beni ekerse, açıkçası orada benim için biter. Çünkü daha en başında böyle bir saygısızlık yapıyorsa ileride neler olabileceğini tahmin etmek zor değil. Sonuçta değer vermek, emek göstermek daha en başından belli olur. Benim için güven ve saygı olmazsa ilişki de olmaz. O yüzden artık sevgilim olmaz derim ve yoluma devam ederim.
İlk buluşmada sevgiliniz sizi ekse, bu durum doğal olarak hayal kırıklığı yaratır. İnsan, biriyle bir şeyler paylaşmak için heyecanla hazırlanır, zaman ayırır, umutlanır. O kişi gelmediğinde ya da haber vermeden ortadan kaybolduğunda, sadece plan değil, duyulan saygı da sarsılır. Böyle bir durumda ilk olarak yapılması gereken şey duyguları bastırmadan, ama sağduyuyla düşünmektir. “Neden gelmedi?” sorusu önemlidir. Geçerli bir nedeni olabilir mi? Başına bir şey mi geldi, yoksa tamamen ilgisizlik ve umursamazlık mı söz konusu? Eğer kişi ulaşmıyorsa ya da hiçbir açıklama yapmıyorsa, bu zaten başlı başına bir cevap olur. İlk buluşma, insanların birbirine en çok özen göstermesi gereken zamanlardan biridir. Henüz her şeyin başında, en basit nezaketin bile gösterilmediği bir yerde sağlam bir ilişki inşa etmek zordur. Saygı göstermeyen biriyle güven kurmak mümkün değildir. Eğer karşı taraf sonradan özür dileyip geçerli bir açıklama yaparsa, bu elbette değerlendirilebilir. Ama hiçbir şey söylemeden, görmezden gelerek sizi bekletmişse, bu tavır ilişkinin nasıl ilerleyeceği konusunda önemli bir sinyaldir. Sonuç olarak, ekilmek her ne kadar can sıkıcı olsa da, insanın kendine olan saygısını kaybetmeden sınırlarını çizebilmesi için bir fırsattır. Gerçek ilgi, gerçek özen ister. Bunlar yoksa, orada gerçek bir ilişki de yoktur.
İnsandır, Hatadır derim, öğrenecek derim, konuşurum bir sonrakinde. Ciddiyetimi daha iyi kavrar ve kendine bu konuda bir çekidüzen verirse ne ala.
İlk buluşmada sevgilimin beni ekmesi saygısızlık anlamına geliyor. Ve ben, bana saygı duymayan biriyle bir ilişki kurmak istemem. Bu yüzden, bu durum benim için o kişiyle olan bağımın daha başlamadan bitmesine neden olur.
Eğer ilk buluşmada biri beni ekse, önce içimdeki kalp kırıklığını bir süre sindirirdim 😢. Daha sonra neden ekildiğimi anlamaya çalışırdım çünkü herkesin bir açıklamayı hak ettiğini düşünürüm. Ama bu, iletişim tarzı konusunda kırmızı bayraklar yakmazsa kesin konuşmak lazım! ❤️ Sence ekilen ilişki şansını hak eder mi, yoksa orada bitmeli mi? 👀
Bence küçük bir uyarı yapılmalıdır.
Küçük hediyeler bile insanı mutlu eder
Tatlım yaa, kesinlikle haklısın! ❤️ Küçük bir hediye bile gönül alabilir, ama ekilme sonrası onun tavrı çok önemli bence. Eğer ortada şirin, samimi bir sebep varsa belki devam eder ama eğer özensiz davranıp durumu düzeltmiyorsa, en iyisi yol vermek! 👋✨ Sence bir özür yeterli olur mu? 😊
Cevap
35Cevap
Bir daha buluşmaya gitmezdim 😂😂😂 bir daha olursa oda bizi eve gelip beni isterdi 😂😂 ekmeden önce düşünseydi
Merhaba,
Sektör ederim ne yapalım ki! 😅
Canı cehenneme! 😅
Direk tepki vermem sorarım neden diye sonixta insansız bi işi çıkmış olabilir
Bir daha buluşmayız geçerli nedeni yoksa.
Bir daha bulaşacağı bir sevgilisi olmazdı.
Buluşacağı*
Sebebini sorarım sebebi tatmin etmezse bir daha görüşmem gadası
nedenine göre değişir
Dünyanın binbir türlü hali var, hayat memat meselesiyse, kendisine ya da bir yakınına kötü bir şey olduysa anlayış gösteririm. Ama geçerli bir sebebi yoksa fena bozarım, sonra da basarım engeli.
KS'ye bu durumu yazarım, gelen cevapları bir güzel okur, 1 dakikada on kez yüz şeklimi değiştirir, en sonunda hiçbirini uygulamadan bildiğimi okurum :)
İnandırıcı ve geçerli bir nedeni varsa yeni bir güne ayarlarız yoksa ya da inandırıcı gelmiyorsa bb derim.
Önce nedenini sorarım eğer saçma bir nedense ikinci buluşma için kendini ispat etmeli 😂bana değer vermeyen birine değer verecek değilim.
Soru kaç kere karşıma çıktı hep eklese diye okudum meğer ekse yazıyormuş
Çok ama çok sağlam bir bahanesi yoksa yandı
Bir keresinde 45 dk sonra arayan biri olmuştu.
"Saatinde geldim yoktun, şimdi gidiyorum " demiştim.
O engelledi beni 😀
Geçerli bir sebebi varsa , bunun izahını yaparsa sorun etmem , aksi takdirde çok kırılırdım bunun affı olmaz bir daha görüşmem zaten
Mantıklı nedeni varsa bir şey demem bilerek ektiyse bir daha görüşme ihtimalimiz olmaz
Buluşmanın tekrarı olmaz. Bir daha beni göremez.
Ayy sevgilim olmayacağı için umurumda bile değil...
Eğer mantıklı bir gerekçesi yoksa kızarım herhalde yani
Ekme sebebi yakınından biri hastaneye kaldırılmışsa alttan alırım yoksa konuşmayı keserim
Birda ki sefere bulabilir se gelirim direk sorgusuz sualsiz silerm
İLK BULUŞMADA daha ilişkinin adını bile koymadan ne sevgilisi ak? 😏
Eski sevgilim olur
komik ve itici bi sebebi varsa ikinci bulaşma olmaz sanırım
Mantıklı bi sebebi varsa yani bahane değilse anlaşabilirsiniz
son görüşme olur
Mazeretine ve samimiyetine bağlı
Eski sevgilim yapabilirim 😄
... bxbd
Sanki biraz sevgilim değilmiş gibi geldi
sebebine bağlı
İlk buluşmada sevgili nasıl oluyor 😅
İlk buluşma olmadan sevgilim olamaz zaten...
Geçerli bir sebebi yoksa kızarım
Sevgilim değilmiş diye düşünürüm
Onu engellerim
İletişimi keserim
Havalara uçarım, ne diyorsun sen
Sebebi neyse ona göre davranırım
Son buluşmamız olurdu
Beni bi daha bulamayabilir kendisi bilir
Sonraki hakkını kaybeder
Hangi sevgili 🙄
Eski sevgili
Bulusmam daha