Ben yanındayken sağı solu kesiyosa mesela dikkati başka kızlardaysa o an anında soğur orayı terk ederim aşırı kıskanç biriyim zaten hiç bu hareketine sessiz kalamam çapkın biriyse kendinden aşırı soğurum anında uzaklaşırım birde bana karşı ufacık bir saygısızlığını yakalarsam ikinci buluşmayı asla göremez hem çapkın biri olmasına hemde bana karşı bir saygısızlığı falan olduğunda anında soğurum
Hiçbir kızla buluşmadım. Ben anlayışlı adamım ama hata yapıyorsa da beni etkilemek için yapıyordur. Kimse hoşlandığı kişinin karşısında normalde olduğu gibi olamaz diye düşünüyorum ilk buluşmada az bişey anlayışlı olmak lazım.
Uzun sure telefonuyla ilgilenirse gicik oluyorum hani mesaj gelir cevap verirsin ona bisey demem ama instagramda geziyo oralsrda takiliyo git evinde oyna telefonunu
Cinsiyetçi konuşursa ya da kendimi geri çekmeme rağmen fiziksel temasta bulunursa tek kelime etmeden kalkar hadi ordan olur giderim. Telefonla uğraşması yorumlarda ki çoğu kişi gibi beni de rahatsız eder ama bi kahve içimlik süre kadar da tahammül edebilirim ayıp olmasın diye.
Bir çok şey var. Saçma sapan şeyler yemesi. Bakımsız olması, çocuk gibi giyinmesini, sapıkmışız gibi eğilirken filan yakasını kapatması, hah birde mesela çıt çıtlı badi giyiyorsa feci soğuyabilirim :))