Erkek arkadasim lokanta sahibi 7 gun calisiyor. Yurt disinda yasiyoruz ve birkac gun once korona kisitlamalari kalkti. Neyse kste cok yogun is temposuna sahip ama ilk gunden beri yaziyordu arada. Uzun uzun olmasa da. Neyse ben dun kendim yazdim ona napiyosun falan derken, dedim birazdan arkadasimla buluscam. Dedi eger disarda oturcaksaniz ben buradayim, gelirsen haber ver dedi. Dedim ki yok disari cikmiycaz, ilk firsatta sizin oraya gelirim baska zaman dedim. Verdigi cevap tamam nasil istersen, keyfine bak. Oldu.
ben de tekrar yazmadim..
bugun ne o ne ben yazdi. Konusmadik. Trip mi atti yoksa sirf yogunluktan mi boyle davrandi anlamadim.. trip mi yapti?
ben de tekrar yazmadim..
bugun ne o ne ben yazdi. Konusmadik. Trip mi atti yoksa sirf yogunluktan mi boyle davrandi anlamadim.. trip mi yapti?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O, en son kendi yazdı diye zorlamamıstır o yogunlugunda. Sen de nedense yazma gereği duymamışsin,öyle kalmış. Triplik bir durum yok alingan bir tip degilse.
Evet ya sanirim kendi kuruntum. Haklisin.
Ama bu defa da sunu kafaya taktim: yogunlugunu fark edip yazmamistim aslinda. Sonra o da yazmadi ben de. Dun konusmadik. E simdi de yazmaya cekiniyorum. O yazmadan yazmayayim ne zaman musaitse aklina dusersem yazar diyorum. Diger taraftan en son okudum sadecz mesajini diye bana mi dusuyor yazmak diye dusundum. Sence?
Şimdi o da böyle sorular icindedir. Seni davet esiyor, gelmiyorsun;sonradan yazmiyorsun. O da sen konuşmak istemiyorwun diye yorumlayip susabilir ya da bos kalana kadar ici rahat, yazma ihtiyacı duymayabilir. Icinden konuşmak geliyorsa hic böyle derinlemesine düsunme, yaz bir şeyler.
Davet etti ama sonucta plan yapmisim... onu bozup gitmek de sacma olurdu demi.. ama haklisin karsimdaki de insan onun da emin olamadigi noktalar vardir illaki..
O konu gecti, orada takilip ikinizin de susması iyi değil.
Ee sen bi geri dönüş yapmamışsın ki
E ondan once guzel guzel yaziyordum.
Sen ne yap biliyonmu sürpriz yap birden git işyerine
Ya Şu an oyle bi imkanim yok da. Trip degil sanirim ama benim en son yazmamis olmama takmamistir demi? Kendisi uzun sure 3 gun yazmadan durabiliyordu yani benim yazammis olmam problem olmamistir sanirim. Ben yogunluktan ve de rahatsiz olmasin diye yazmamistim..
Ama yinede senden hamle bekliyor olabilir şahsen kendi adıma konuşayım en son msjı ben atmış olsam atıyorum iyi geceler atmış olsam görüldü atsa günaydın masajını ondan beklerim ben yazmam