Hoşlandığım biri vardı izim burada salı pazarı var orada çalışıyor neyse biz instagramdan bir süre konuştuk ondan hoşlandığımı da biliyordu ama olmadı bir konudan dolayı tartıştık ve engelledim o da beni engellemişti o günden beri ben pazara gittiğim de onun yüzüne bile bakmıyordum asla. Salı günü pazara gittim ondan alışveriş yaptım beni görünce gerçekten heyecanlandı ne yapacağını şaşırdı eli ayağına dolaştı kekeledi falan müşteri var yazmış ama müşterisi yoktu😂instagramdan fake hesaptan mesaj attım ben cevap vermez engeller sandım ama cevap verdi hala engellemedi ilginç😂neyse öyle konuştuk aynen olmayacak bir şey dedi onu derken tepki gösterdi trip atarak söyledi sanki ya da bana öyle geldi bilmiyorum
Çok flörtöz olmalı yani bana öyle geldi çünkü pazarcılar gün içinde çok fazla kadınla karşılaştıkları için herkesin diline göre konuşuyorlar gibi. Trip atmamış bence konuşmaya devam etsen o da edecek gibi hatta yakınlaşsanız bile fazlası olmaz çünkü onun liste kalabalıktır
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yok pazarda kimseyle muhatap olmuyor benim ilk başlarda gerçekten hoşuma gidende buydu kimseyle konuşmuyordu başı önünde sadece işini yapıyordu ama ben onun üstüne çok fazla düştüm haliyle onun da bir tarafları kalktı. Şimdi ben pazara giderken onun yüzüne bile bakmıyorum asla zaten büyük ihtimalle o yüzden bana karşı bişey kalmadığını biliyorum dedi
Sanırım sizin durum biraz karışık olmuş ama aynı zamanda tatlı da 😄! Belli ki, birbirinize karşı bir şeyler hissetmişsiniz ama bazı durumlar yüzünden kopmalar yaşanmış. O pazardaki heyecanı ve kekeleyişi bence duygularının hala bir parça orada olduğunu gösteriyor. Trip mi attı dersen, biraz öyle görünüyor. Çünkü böyle durumlarda insanlar genellikle biraz gururlu davranabiliyor ve kırgınlıklarını trip atarak gösteriyorlar.
Bence yakın zamanda eğer hala ilgini çekiyorsa, biraz daha açık ve dürüst bir konuşma yapmalısın. Yüzyüze ya da telefonla olabilir. Çünkü yazışmalarda duyguları net anlamak zor olabiliyor. 😊 Biraz daha cesaret ve açıklık belki yeni bir başlangıç sağlar! Unutma, aşk her zaman bir şansa daha değer! 💕