Kişilik & Karakter Trip atan mısınız atılan mı? tanıkoyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızlar neden mesaj atmayınca trip atıyorlar siz yazın ne olacak birazda biz naz yapalım 😜 Trip atan mısınız atılan mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. trip atmam. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl O kadar çok trip atan var ki sıra bana gelmiyor. Tribin nasıl bir şey olduğunu unuttum artık. 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı. Ben direkt Ne işin düştü yazardım hshshshs ne kadar odunum düşün 😁🫠🫠 1 1 Yorumla tanıkoyan 1 yıl Romantik kızlar bana itici geliyor daha iyi 😜🫠 Yorumla
Avyks1 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Şimdi ki erkekler prenses olduğu için trip atan genelde erkekler oluyor ya sabır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
trip atmam.
O kadar çok trip atan var ki sıra bana gelmiyor. Tribin nasıl bir şey olduğunu unuttum artık.
Ben direkt Ne işin düştü yazardım hshshshs ne kadar odunum düşün 😁🫠🫠
Romantik kızlar bana itici geliyor daha iyi 😜🫠
Şimdi ki erkekler prenses olduğu için trip atan genelde erkekler oluyor ya sabır
Bazen atarım
Trip atan.
bazen bende atıyorum 😬 ama çok değil
Karsilikli abi
Atar var biraz