Yaptığı yanlış bir hareket. İnsan, dünyanın en önemli işini yapıyor olsa bile bu tür bir davranışı, bırak eşine herhangi bir insana dahi yapmamalıdır. Bağırdığında ya da etrafa zarar verdiğinde insanın eline geçen şey nedir, gereksiz bir huzursuzluk yayması dışında? Varsayalım ki çok önemli bir iş ortasında birisinin sana söylediği bir şeyden dolayı dikkatin dağıldı. Bu sebepten dolayı karşındaki insana bağırman ne kazandırır sana? Onu cezalandırmak mıdır bu? Peki gerçekten bu, bu kadar önemli mi ya da gerekli bir şey mi? Bu gösterilen tavır kişinin kendi eksikliklerinden kaynaklanıyor. Bir nevi insanın kendini kontrol edemeyişinin bir göstergesi. Ne kadar sinirlenmiş olursa olsun, görünür evrendeki en zeki varlık olarak biz insanların böyle gereksiz bir davranışlarda bulunmaması gerekir. Eşiniz, eğer gerçekten bir şeylerin farkında ve sadece kendini kontrol edemeyen bir insansa, bu konu üzerinden bir süre geçtikten sonra durumun gereksizliğini anlayacaktır. Bunu yapmadığı taktirde durum gerçekten kötü. O kişinin karakteri oldukça dengesiz demektir bu. Kendini eğitememiş, kontrolünü sağlayamayan bir insanla yaşıyorsunuz demektir. Sonradan kabullendiği halde hâlâ düzenli olarak bu tavırları sergileyenler de bu tip insanlardan farksızdır diyebiliriz. Bir şeylerin farkında olmak başarmanın en önemli adımıdır. Ancak unutmayın ki bu, bir şeyleri başarmanın tek adımı değildir! Hepimiz insanız. Her ne kadar törpülemeye çalışsak da, elbet arada bu tür hatalar yapabiliriz. Ancak sürekli olarak bu şekilde davranışlar sergilemek, o kişinin bir psikolog yardımı alması gerektirdiğini gösterir. Bu size bir şeyleri düşündürdü mü? Bilemiyorum farkında mısınız ancak işte, evde, sokakta, genel olarak yaşamımızı sürdürdüğümüz çoğu yerde psikolog yardımı alması gereken birçok insanla yaşıyoruz. Hâl böyleyken insanların psikologları ya da psikiyatrileri, yalnızca delilerin gittiği bir yermiş gibi nitelendirmeleri gerçekten çok ironik. Tabi ki bu tür dengesiz davranışların altında yatan birçok sebep olabilir. Eşinizin tuttuğu takımın yenilmesiyle gösterdiği dengesiz ve gereksiz tavrın sebebi, o takıma verdiği gereksiz değerden, bir diğer benzer manada fanatiklikten kaynaklanır. Bu tür insanlar bağnaz tavırlar sergiler. Ne var ki bir insan için, bu tür bir karaktere sahip biriyle yaşamak, oldukça güçtür. Yukarıda da belirttiğim üzere bu tür karaktere sahip bireyler, toplumun çoğu yerinde mevcut. Ve ne yazık ki bu tür insanlar kendi hatalarının farkında bile değillerdir. Ömürlerini bu şekilde yaşayıp sürdürürler. İnsanımız da maalesef ki bu konulardaki cahillikleri yüzünden, kötü dostluklara ve evliliklere aracı olabiliyor.
82 Yorumla- +1 yıl
Uzun yazanlara artı veriyorlar ama mesajı okuduklarına inanmıyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Ben psikiyatride 7 sene tedavi oldum sana şöyle söyleyim çoğu akıllı bireyin bile gitmesi gereken biryer
En İyi Cevaplar
+1 yılBaştan şunu belirtmek istiyorum özellikle Troll bir sürü olmadığı için çok mutluyum genelde hep açtığım zaman burada Turan soru görürdüm en başta ama şimdi görmedim çok mantıklı bir soru olmuş özellikle sana teşekkür ediyorum Şimdi şöyle bir şey var ki Eğer böyle bir şey olduğunu düşünüyorsan Tabii ki daha büyük sorunların habercisi Çünkü Bazı şeylerde İnsan gerçekten sinirine karşı taraftan çıkartabilir Ama bu Tabii ne kadar doğru tartışılır Hatta hiçbir şekilde tartışılmaz Çünkü sinirini bugün senden çıkartan İnsan yarım gün senin hayatında bile kısıtlayabilir başka şeyler yapabilir yani o insanın her türlü zararı bekle derim ben sana çünkü Şunu unutma ki hiç kimse dama taşı değildir hiç kimse deneme tahtası değildir Onun için herkes yerinde ve zamanda hareket ederse ve nasıl konuşması gerektiğini bilirse Olay daha güzel olacaktır
70 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılOlayın üzerinden 3-5 gün geçtikten sonra tatlı dille yaptığını hatırlat. Kırıcı değil yapıcı bir şekilde konuş. Yaptığının seni ne kadar kırdığını, dışarıdaki herhangi bir şey için seni üzdüğünü, artık hayatınızda ikinizden başkasının sizi üzmemesi gerektiğini anlat.
Bilinçli değildir ama bilinçaltına işlenmiştir. Aklında bu da yer etsin. Bir daha maç olduğunda Yanlız bırak kendisini. Hatta maç seyrederken tamamen Yanlız bırak ki kendi kafasına göre davransın. Ne kadar hoşuna gidecek bakalım. Aklınızda çocuk yapmak varsa en az 1-1,5 sene daha askıya alın. Geçmiş olsun00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen eşinin takımı yenildiğinde hiç yanına yaklaşma bi süre kendi haline bırak. Yani kırmış tabiki seni istersen trip at ama hiç bir fanatik takımı yenildikten sonra meyve yemek istemez veya herhangi bi yiyecek içecek düşünmez. Yaslara girerler. Düşünsene sen bir fanatiksin, takımın yenilmiş ve sen meyve yiosun veya keyif kahvesi içiosun 😅 saçma demi?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Ne demek kendi haline bırakıcam? Çek tvnin fişini kalk s.. tir git, kahvede seyret burada fazla carlama diyeceksin tabi yerse
22 tane top peşinde koşan adamı heyecanla seyrederler, yanlarındaki kadını ihmal ederler bir de erkeğim diye gezinirler allahın sığırları.
IQ 'ları ayakkabı numaralarına denk olan bu sığırları, aynen bu şekilde uyutuyorlar işte. Futbol davasına, içlerinde bulunduğu sistemi, şartları vs. sorgulayabilme yetisine sahip değiller.
Kocan ağır hanzo öküz kusura bakma.90 Yorumla
+1 yılMaç izleyen adama dokunmayacaksın kızım bırak isterse otlasın. Ben abimler maç izlerken havada yürüyorum neredeyse ki asla böyle tepkilerini görmüş değilim ama öngörü diyelim buna. Maç konusunda ne kadar fanatik olduklarını bildiğim için dikkatlerini dağıtmıyorum. Siz daha yeni evlisiniz ama yeni tanışmıyorsunuz sen de biliyorsundur onun takımına düşkünlüğünü bir dahaki sefere bölmezsin olur biter büyütme.
52 Yorumla- +1 yıl
@Peempee evet?
+1 yılYuh diyorum başka bir şey demiyorum yazık yani sanki kazansa parası onun cebine girecek ne gerek var abi kaybettiyse kaybetti.
Suç sizde ki düşünüp teklif ediyorsunuz.
İlgisini çekin ama yanaşmasına izin vermeyin sorunca da "bir takım yüzünden bana yükselmene gerek yoktu, kırıcı bir davranıştı ne yapmamı bekliyorsun?" Diye de cevap verin. (Tavırdan anlamazlar ters teper uygun bir dille izâh gerekir.)
Bazılarının anladığı bu çünkü.
Ya sabır...
Dizide sinirlenince çıkışın da noluyor bakalım.. anlayış göster diyenler empati kursun lütfen.
Kadın sakinleşsin geçsin diye teklif etti belki.. düşünmek zor değil.50 Yorumla
+1 yılBen fanatik bir Beşiktaş taraftarıyım emin ol ki eşinden çok ama çok daha fanatiğimdir biz neler neler yaşadık Beşiktaş benim her şeyim ama ne olursa olsun asla takımım için sevdiklerimi incitmem asla, takım sevgisi başka onların sevgisi başka, bak dün gece Beşiktaş gol yedi üzüntümden sinirimden dakikalarca hiç konuşmadan oturup bekledim adeta rengim attı buz kestim, konuşamadım çünkü ağzımdan kelime çıkmıyordu kekeliyordum ama çok dua ettim ve şükürler olsun ki dualarım cevap buldu ve Beşiktaş şampiyon oldu. Olamasaydı bile Beşiktaş bizim kanımızdır hayatımızdır "kısmet değilmiş canınız sağ olsun" der geçerdim ve rakibi tebrik ederdim, ne var bunda? Eşinin belli ki karakteri oturmamış ileride bu adam sinirlerine hakim olamayıp evdeki eşyalara hatta sana zarar verebilir bu da onu daha çok fanatik yapmaz sadece daha kişiliksiz yapar. Ona göre düşün derim. Karar senin.
Dipnot: En Büyük BEŞİKTAŞ 🖤🦅20 Yorumla
+1 yılİnsanların hassas noktaları, hobileri hatta tiryakisi olduğu konular olabilir. Eşinizin de Galatasaraymış. Yenilince sinirlenmesi normal. Bunu hemen ayrılığa sürüklemek yerine biraz anlamaya çalışın. 1 sezon boyunca bunu bekliyorlar. Ufak bir farkla kaçıyor ve inandığı şeyler boşa gidiyor. Tamam belki tepkisi ve konuşması normal değil ancak bu demek değildir ki ''daha büyük sorunlara haberci bir tavırdır.'' Bu sadece bir bahane bana göre.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Evlilik için zeka testi şartı getirilmeli bence.
Futbolcu gol atsa da atamasada trilyonlarla oynayıp olabilecek en güzel hayatı yaşarken, bu futbolcunun oynadığı takım için eşini üzen insanın bence ya çok ciddi psikolojik sorunları vardır, ya da zeka geriliği vardır.93 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız.
- +1 yıl
👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Başkan bence ikisi de var👏
+1 yılSaçma bulan olabilir ama bence ayrılmalısın. Sırf hobi amaçlı kendini kaptırdığı bir takımı şampiyon olamadı diye takımının hatasını bir başkasından çıkaran bir insanla bence ömür geçmez. Çünkü ileride maç kaybedilince de bu tür sorunlar çıkabilir. Fanatiklik çok kötü bir şey ve böyle insanlarla vakit geçirilmemeli. Belki sana bağıracak sadece ya da daha ileri gidip şiddette uygulayabilir öldürebilirde belli olmuyor bu tip insanlara. Başkasınla yaşanılan kötü olayın acısı bir başkasından asla çıkarılmamalı onun ne suçu var ki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayışla karşılamak mi öyle mi akıl verdiler sana sen o man kafalara bakma Galatasaray karısından daha mı kiymetliymis karisına bu şekilde davranmasını nasilda normallestirmisler inanamıyorum ya 🤦 söz konusu GS olunca sana olan saygısını yitirmesi mi gerekiyormus her halükarda adam olacak efendi gibi davranacak karısına.
Sen eğer bu man kafaları dikkate alır eşini idare edersen ona tavrını koymazsan bunu sürekli tekrarlar o beni idare ediyor zaten der özen göstermez sana olan tavırlarına Allah aşkına uyanık ol. Diğer konularda taviz vermem demişsin ama diğer konuların gidişatını belirleyen de maç mevzusu sen idare edince diğer konularda da sıkıntılar başlayacak.40 Yorumla
+1 yılAltı üstü saçma sapan bir spor takımı bir şampiyonluğu kaybetti diye bunu yapması hiç ama hiç ama hiç doğru değil. Ben senin yerinde olsam bu konu hakkında onunla oturur uzun uzun konuşurum bu ileride daha büyük tepkiler vereceğine yönelik bir işaret olabilir. Erkektir, maç izlerken böyle olur falan diyenlere sakın aldanma. Eğer o senin eşinse, insansa, ne olursa olsun duygularını kontrol edip ona göre davranmalıydı.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kocanda öfke kontrol problemi var basit kıytırık bi maça bile bu kadar tepki veriyorsa diğer olaylarda şiddet uygulama ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir bu durum, kaldki bağırması kapı çarpması sana başlarım vb bunlar psikolojik şiddet. Maç olan günlerde uzak dur ondan. Hiç bi şey deme. Bu öfkeli çıkışlar sürerse ilerlerse bi psikiyatra terapiste evlilik ilişki uzmanına falan gidin beraber. Gitmeyip bende sorun yok diyorsa geçmiş olsun psikolojik sorunun alası vardır eşinde. Uyar eşini düzgünce bana çok sert çıktın kalbimi kırdın diye sakin bi zamanında usulünce.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFanatizm bir insanın içindeki boşlukları doldurma yöntemidir diye bi şey okumuştum bi dergide. Fanatiklik tehlikelidir konu ne olursa olsun. Kaldı ki bence çok boş bi şey ve boş insanlarda oluyor bu fnaatiklik. Hiçbir şey fanatiği olunacak kadar mükemmel değildir değmez Yani. Her iyinin içinde bir kötü her kötünün içinde 1 iyi var. Bence eşini maç dışında başka bir hobi veya ilgi alanına yönlendir. Hatta beraber yapın o hobiyi.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe demek kendi haline bırakıcam? Çek tvnin fişini kalk s.. tir git, kahvede seyret burada fazla carlama diyeceksin..
Bacakları kıllı 22 tane adamı heyecanla seyrederler, yanlarındaki kadını ihmal ederler bir de erkeğim diye gezinirler allahın sığırları.
IQ 'ları ayakkabı numaralarına denk olan bu sığırları, aynen bu şekilde uyutuyorlar işte. Futbol davasına, içlerinde bulunduğu sistemi, şartları vs. sorgulayabilme yetisine sahip değiller.
Kocan ağır mal, kusura bakma.42 Yorumla- +1 yıl
@султан araklamış benden.
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılHey Allahım ya Rabbim Allah akıl fikir versin
Onunla bu konuyu derin konuş asla bi maç için senin kalbini kırması lazım.
Kazanamamışsa ne olmuş yani ona mı para veriyorlar sanki kazanınca..
Bu kadar bağımlı olmasın kimse arkadaş bu nedir ya..42 Yorumla- +1 yıl
işte o öyle değil cebimize para girmiyor ama kazanınca veya şampiyon olunca kimsenin veremediği mutluluğu sevinci veriyor ama siz bunu anlayamazsınız anlayamadığınız içinde boş boş sallıyorsunuz
- +1 yıl
Yaw he
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnladığım kadarıyla eşin duygusal bir kişiliğe benziyor ve duyguların kontrolüne kapılmış. Bu sebeple yaşadığı kötü olay karşısında öfkesini tutamamış. Belki de bu davranışı istemeyerek de yapmış olabilir diye düşünüyorum. Bence eşin öfkeliyken mümkünse sakin olana kadar çok önemli değilse soru sorma ve kendini bu konuda hakim olamıyorsan onun yanından belirli bir süre uzaklaşmanı öneririm. Eşin sakin olunca onu teselli et ve bu konu hakkında mutlaka konuş. Hatta ona şunu da söyleyebilirsin; bu bir spor başarılı olmakta var başarısız olmakta var. Bu sezon olmaz ise bir sonraki sezon olabilir. Geri dönüşü olan bir şey olduğunu söyleyebilirsin. Sorunun büyüyeceğini düşünüyorsan mutlaka psikolojik destek almanı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılYeminle bıktım ya. İyi siz Galatasaraylısınız ben tam 1 aydır fener kaybediyor diye trip yiyorum sanki ben koşuyorum topun peşinden😄 Aslında Galatasaraylıyım ama Fenerin bütün kadrosunu ezberledim nerdeyse. Kalben bir şarkısında diyor ya “Tuttuğun takım benim canım
Yeminle tek bir maç kaçırmadım“ aynen bu durumdayım. Yani demem o ki bunları böyle idare edeceğiz🙂 Mutluluklar30 Yorumlaİnanmıyorum yaaa sana böyle iğrenç bir muamele yapmış sen buna anlayış mı gösteriyorsun? Bir dahakine daha beterini yapar ama senin gibilere müstahak! Öz saygısını yitirmiş bir insan her şeyini yitirmiş demektir, insan kendine değer vermeyince köleliğe de tahammül eder aşağılanmaya da şiddete de...
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence aklımda bazı düşünceler yer edinmeli. Alt tarafı spor müsabakası hadi çok fanatik biri diyelim zaten Galatasaray'ın bir iddiası da yoktu 3 hafta öncesine kadar. Yani bu kadar sinirlenmesini gerektiren bir konu yok.
Bu işin alttan alma tarafı da yok çünkü ne münasebet? Hanginiz daha değerli? GS mi sen mi? Ayrıca sadece meyve yer misin demişsin onu tahrik edecek bir şey yapmış gibi davranması normal davranış değil.33 Yorumla- +1 yıl
Aklıma çok önemli bir şey takıldı.
(Erkekleri savunduğumdan değil, savunsam kadının eşini de savunurdum.)
Kızların çoğu anlayış göster demiş, erkeklerin çoğu tepkini göster demiş.
Evet biliyoruz erkek maç izlerken sinirli olabilir ama erkeklerin çoğu da bunu biliyor ve anlayış göster diyebilirdi...
Tuhafffff... - +1 yıl
@Diğerkâm1i Maç izlerken sinirli olan kişi kim olursa olsun normal değildir. Maç, dizi, film neden izlenir? Ben gerçi hiç birini izlemiyorum ama genelde deşarj olmak için kafanda ki problemleri farklı yerlere çekerek rahatlamak için dimi? En azından bende ki mantık bu şekilde. Bir insan maç izleyip sinirleniyorsa ki hadi sinirleniyor diyelim onun iyiliğine meyve yer misin diye soran kişinin kalbini kırıyorsa kişilik olarak büyük problemler vardır. Kalp kırmak benim dünyamda bu kadar kolay değil bunu hoşgörülü davran şeklinde öneri verenlerde üzülmeye mahkumdur. İlişkilerde kimse kimsenin stress topu değil.
- +1 yıl
Anladım evet, haklısınız.
Anlayış gösterilmesi gereken şeylere bu davranışta bulunmak ümidiyle... diyeyim o halde:)
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl...
Neyse...
Ben anlamıyorum abi :D Böyle hayvanlar böyle kadınları üzüyor ya, valla aklını peynir ekmekle yemiş bu adamlar...
Ablacığım, kendi haline bırak. Sakinleştiği anda konusunu açarsın istersen, yaptığı hareket yanlış.
cut.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ne toylugu ya sen sonuna kadar haklisin. Sanki galatasaray kazansa ona ne degisecek. Ona aş, ekmek mi verecekler. Bir maç için insanlarin kalbini kiranlari anlamiyorum gereksiz bir takinti amaç eğlenmek olmali takinti halini getirmek değil. Saçma sapan durumlar.
60 YorumlaKlasik türk kızı salaklığı küçük şeyi abartma sende sinirli olduğu anda gidip soru sormuşsun adamin ztn sinirli olduğu dıştan bellidir niye gidip soru soruyosun? Eşin demek ki danstık gs li ve onun için önemli sinirli ikende aşkım dur şimdi olmaz demesini mi bekliyosun? Hadi burdakiler sana ilerde daha buyuk sorun olur dese ne yapıcaksın bosanicak misin? Üstelik bekâretin de gitmişken? Lütfen buraya küçük olaylar için soru sorma ileride bi sorun olup olmayacağını kimse bilemez bu olayida alttan al bir daha da sinirli iken soru sorma ve bu kdr da narin olma hayatta o nde büyük kavgalar eden çiftler varken küçük şeye naz yapıp kocanlada aranı açma alttan al
18 Yorumla- +1 yıl
sen kendini karşı cinsten ezdirmeye meraklısın diye bizde mi öyle olalım lol
- +1 yıl
@AzraaTuran Yaşadıkları şey ezdirmek değil adamin maç izlediğini biliyo ki kesin sınırlı olduğunu da gördü ve üstüne tutup soru sorması saçma annen sınırlı olduğu zaman sen gidip soru sorar mısın? Hyr hatta odana gidersin dimi onunda onu yapması gerekti yapmamış ondan kırılmış ve alttan alması gerek
- +1 yıl
Hahaha ama diyebilir şimdi sırasımı diye. Kız zaten maç sırasında rahat bırakmış. Biz regli iken onlar rahat bırakıyormu
Soran+1 yılBekaretten sonrasını okumak bile istemedim. Gerçekten kadının en büyük düşmanı kadın derler ya hani en büyük örneklerinden birisin.
+1 yılBöyle hayvanoğlu hayvan heriflere taviz vermeyin hanımlar, maç için insan eşini kırar mı ya? bu kadar öküzlük bu kadar sığırlık olur mu? Bazı yorumda diyenler olmuş"maç anında laf atma " vs. ulan sıçmışım maçına, maç mı önemli Eş mi? Ruh hastası mısınız? Öyle erkeğe sçarım ben arkadaş. Kadınla evlenmeyi bildiği gibi haddini de bilecek kusura bakmayın.
20 YorumlaŞimdi bir süre rahat bırak kendi haline ama aradan bir süre geçtiği zaman bu konuyu konuş...çünkü hayır böyle sana çıkışması hiç hoş değil. Tamam mutlu mutlu meyve yemesine gerek yok ama hayır istemiyorum diyip odadan çıkması da yeterli.. bunu yapmak bu kadar zor değil. Seni kırmamak hep aklının köşesinde olmalı. Aklından bu kadar kolay çıkmamalı.
20 Yorumla
+1 yılen tuhaf konulardan birisi takım tutmaktır şampiyonluk yüzünden olan kaç tane kavgaya şahit oldum ki bu daha da üzücü insanı sevdiğine karşı kötü davranmasına sebep veriyor. sevdiğinden daha değerli olabilirmi bu yahu? o yüzden takım tutmuyorum boş iş çünkü
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz babamla gözgöze dahi gelmiyoruz mağlubiyet günlerinde. Maç akşamı onu kendi haline bırakır başka odada takılırız ya da komşularla çay keyfi yaparız. Babam fenerbahçeli ve inanılmaz agresif oluyor maç günleri.
Ona kırıldığını söyle ve bir daha elleme isterse aç yatsın maç akşamı.22 Yorumla- +1 yıl
Allah size sabır versin heleki tuttuğu takım fenerbahçe olunca işiniz gerçekten zor çekilir dert değil
- +1 yıl
Aminnn. Hiç çekilmiyor hem de ama alıştık tuhaf bi şekilde
+1 yılCanım eğer normalde çok mutluysanız hiç tepki verme yumuşak davran alttan al o zaten hatasını fark edip kendi özür dileyecektir. Kırgınlığın ve üzüntünle, hassaslığınla ona kendini rezil hissettir. Ama demek istediğim ona kızıp trip atarak değil, aksine gayet sakin ve hiçbir şey olmamış gibi davranarak. Onun öfkeli ve korkunç davranışına karşın kontrolünü kaybetmediğin takdirde kafasını karıştırıp olayı sorgulamasına ve merak duymasına sebep olacaksın. Manipülasyon tekniklerini araştıranlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Eğer söylediklerim merak duygunu tetiklediyse Robert Greene'ın yazarı olduğu "İKTİDAR" kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim. (Tabi bu söylediklerim zaten normalde çok mutlu bir ilişkiye sahip olanlar için geçerli. 5 para etmez adamlar için gerek yok)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bir anlayisla karsila
2 bnde gs liyim3 mac gunleri lutfen mactan bisaat once ve sonrasnda sabaha kadar bizi unutun lutfen Sadece iyi geceler gbi gbi Bu gayet normal mac gunu bizim icin savas gunuO yuzden lutfen yanlis anlamayin sadece yalniz birakin hepsi bikac saat04 Yorumla
Soran+1 yılValla kendini kendiyle baş başa bıraktım ben de mutfağa geçtim orda vakit geçirdim bu konuda hassas olduğunu bildiğim için bilsem birkaç gün tek kelime etmezdim 😑
- +1 yıl
Niye bukadar seviyosunuz bu maçı ya. Bide gitmiş üzüntüden içmiş. Gelde ayrılma
- +1 yıl
@Kararsızkız_90 icmek ne Şu an sinirden varya bak ben en cok sirtimi cigneyen biriyim Şu an topuklu ayakabiyla cikip ziplasa tinlamam o yuzden macta lutfen o televizyonunn onundede gecmeyin bizede yakin olmayin birakin bagirip aglayalim icelim sizalim evde gozunuzun onundeyiz iste sabah konusuruz
+1 yılBabamda öyleydi ben küçükken yenildiyse Fenerbahçe hiç dokunmazdık babama ama yendiyse uyuyorsakta uyandırır kutlardık. 😊
Amaann alt tarafı bir maçta deme buda sinirlendirir yenersiniz yine sıkma canını diyebilirsin ya da sende onunla forma giyip eşlik edebilirsin10 Yorumla
+1 yılAltdaki yorumları okumadan içimden ilk geceni soyleyecegim... maç olayı stres ve bağırma normal karşılanmalı o anin heyecanı stresi üzüntüsü malesefki erkeklerde bir başka bizim ojemizin son dk dağılması GB düşünün ya da ozenle binbir zorluk çekerek uzattigimiz saçın yanması kısacık kalması GB... asıl konu sonrasında açıklama yapıp özür diledi mi o an maçın stresi vardı kasıtlı bağırmadim hayatım demesi... siz bu konu üstüne düşünün umarım tekrar yapmaz. yeni evliymissin mutluluğun daimi olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle merhaba.
insanlar hassas, gergin veya mutsuz olduklarında özellikle bunu dışarı sinir olarak yansıtırlar. bu yansıtma da genellikle en sevdikleri kişiye olur. olayın öznesi sen gibi görünsen de aslında değilsin. sadece eşin mutsuzdu ve sinirini bir şekilde sana yöneltti. ertesi gün senden özür dileyeceğine eminim. umarım evliliğiniz bir ömür sürer.10 Yorumla Dua et sen üzerine beşiktaş forması giydirip z2kmemiş seni :D adamlar kupadan olmuş sen halla kızıyor diye tirip atıyorsun :D bizde bir laf var
Adam diyor İstanbul boğazı sen diyorsun yandı bir yerimin ağzı :D adam neyin derdinde sen neyin derdindesin11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yaşını almış, olgunluğa erişmiş insanların ne güzel medeni yorumları var. Bu bir ilk herhalde. Bir anlık sinirdir yarın birgün hatasının farkına varır.
10 YorumlaIyy bu futbol delisii erkeklerden tiskiniyorum, çok zor ama futbolla ilgilenmeyen koca istiyorum 😅işin zor ben dayımdan biliyorum koyu fenerli fener kazanınca mutluluktan ölürdü kaybedince evde kök söktürürdü bu futbol delisii erkekler böyle aldırma, üzülme 🙏
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır bide 1 topun peşinde koşan 20 erkeği izliyorlar ne var anlamıyor ha gol oldu ha olmadı ne varsa su merette
+1 yılFanatik sevgili, eş, flört pişmanlıktır. İstisnasız hepsi maganda. Hayır benimki öyle değil demeyin. Henüz o yönünü görmemişsinizdir. Desteklediği takım yenildi diye kendine veya bir başkasına psikolojik, fiziksel şiddet uygulayan birinin akli dengesinden şüphe ederim. Sadece futbol, spor da değil mesele. Herhangi bir şeyin fanatiği tehlikelidir.
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyatak odasından niye tv izliyorsunuz ki? işte bu yüzden yatak odasına tv kurulmaz. erkeklerin kafaları basittir. yatak odasında yatılır, salonda tv izlenir oturulur. sen yatak odasını erkek kafasında salon yapmışsın. ondan dolayı çarpıp gitti, ama salonda maç izleseydi, orada canı sıkıldığında salonda döner durur du. umarım ne demek istediğimi anlatabildim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılFanatikmiş biraz demek ki ama galatasatayda, galatasaraylılarda asıl mesele her ne olursa olsun, nasıl olursa olsun, etikmiş, etik değilmiş şampiyon olmalıyız bencilliğini aşıladılar. Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak başta olmak üzere bunu yaptılar, başlattılar. Aşırı benciller.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaygısızlık etmiş biraz ama ne yapcan bundan sonra giden champion luklardan sonra uzak duru senede 1kere yani fazla bişey değil 😂işin şakası o yaptığının farkında bile değildir o sinirle sende takma ne yapcan öyle böyle giden champion lularla gicecek bu ömür
00 Yorumla Merhaba,
Genellikle böyle bir olay başıma gelmişti statü ve insan farklıydı tabii ki.
Bu tip insanları tanırım, kendisinin keyfi yerinde olmayınca oldukça çirkinleşebilir ve gereksiz yere insanlara sinirlenebilirler.
Tanrı yardımcın olsun. Hatırlatma yapayım, bir insanı tamamen tanımak yaklaşık 3 yılını alır.
Işıkla kal.00 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın, iğneyi kendinize batırmalısınız. Eşinizden fersah fersah uzak durmanız gerekirken meyvenin sırası mıydı? Bu akşam da meyve yemeseydi. Siz kendinize meyve tabağı hazırlayıp yeseydiniz. Şampiyonluk gitti, bir anlığına bu kadar sinirlenmesi anormal gelmedi. Anlayışla karşılayın derim. Yine de yarın gönlünüzü alır umarım. Siz de ileride Galatasaray yenildiğinde eşinizden uzak durun ki, tekrarlanmasın.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya abi birak böyle yorum yapma kizlarin hepsi kadını ve biz gibi gayet tarafsız yorum yapanları lincliyolar niye çünkü kendileri kırılmış etmişler ezdiriyolarmis kendinilerini falan Bırak bacim boşver kadin atsin tribini ztn akıllı olsa ne bu hatayı yapardı ne de soruyu sorardı boş yere şimdi diğer kizlardan linç yeme sal gitsin
- +1 yıl
@Hzhwwkek Çok basit bir şeyden evde huzursuzluk çıkması üzücü. Kız arkadaş, mutfakta imiş. Herhalde bir anlık boşluğuna geldi. Ona da fazla yüklenilmemeli bence. İçini dökmeye gelmiş. Linçlenecek bir durum yok, en fazla eksi verirler:) Tüm yorumlarınızı okudum, size katıldığım noktalar var. Adamı belli ki fanatik, değiştirilemez. Onu da böyle kabul edip ona göre davranmakta fayda var.
+1 yılKesinlikle savunmuyorum benimde başıma geldi maç izlerken uzak dur benden dedikçe aynı böyle öyle mi. Öyle mi derken tartıştık şiddet olmadı ama kırıldık tabi bu uzun zama önceydi artık ne yapması gerektiğini biliyor ve uzak duruyor. Başta söylediğim gibi kesinlikle savunmuyorum ama napcan bizde böyleyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, ne olursa olsun hiçbir durumda eşin bir şeye sinirlendiği zaman sinirini senden çıkaramaz, haddini bilsin o eşin!, ayrıca evet ileride sorun olur, zaten evlenince gerçek yüzlerini görürüz erkeklerin bu yüzden rahatsız olduğunu dile getir,özür dilesin, gönlünü alsın, hala devam ederse psikoloğa görünsün eşiniz, ayrıca 7 aylık evlilikte böyle yapıyosa 1-2 yıl sonra daha da beter olur, sinirli erkeklerle hiç uğraşılmaz
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ulan Muhammedi Keremi ben mi yedek başlattım, Ben mi Ardayla il 11 e başladım, gol atmamız gerektiği yerde 1-0 geriye ben mi düşürdüm bana ne bağırıyosun allahın cezası diyip kafayı gömseydin kocanın suratına. Eşin iyi ki Fenerbahçeli değilmiş yoksa kesin seni evden atardı hshshshdjsfhsjk :D
20 Yorumla
+1 yılŞu maç olaylarını anlayamıyorum sanki 1. Olup para kazanacaklar
90 Yorumla
+1 yılBence sınırlı madem bu kadar bir oral ile ona hediye verebilirsin
90 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞampiyonluk gitmiş hem üzgün hem kızgın
Verdiği tepkiye aldırma yarın özür diler20 Yorumla Maçı gözüyle değil de
Gotuyle izleyen bir hanzo daha...
Allah'a inanirlar da...
Farklı farkli putlara taparlar...
Takima
Paraya
Mevkiye
Kadina...
Kibir budalasi saygısız insan halleri bunlar...31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin sana bağırmasına değil bir maç uğruna bu hallere gelmesine üzülebilirsin zira kendini soktuğu durum içler acısı. Böyle kişileri gördüğümde onlara acıyorum çünkü bomboş şeyler için sevdiklerini kırıp döküyorlar. İnsanın kendini fark edip düzeltmesi lazım. Eşine en kısa sürede akıl diliyorum. Sana da büyük sabır diliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde konuştuğum birisi vardı bu şekilde GS yenilince ayrı depresyona giriyordu falan hep foto ister bakayım bı sana diye şirin şirin davranır hep GS yenildi az morali yerine gelir belki dedim foto gelsin mi dedim o bile kurtarmaz şu an dedi ay nasıl bozuldum sonra hiç üzerine gitmedim morali bozuldukca yanında olacaktım fakat değmez dedim çünkü birisi morali bozukken bana gelmeyince onun samimiyetine inanmıyorum artık benim derdim olunca da ona gitmiyorum sonra o bana gelmeye çalıştı ama bende kötü dönemden geçiyordum hep ittim kendi sorunlarim oldukça sonuç konuşmuyoruz şu an geçen özledim yazmış o yüzden birbirimizden bı haberin demi dedim özledin mi beni yazdı cevap vermek istemiyorum dedim bundan sonra böyle 😅 ama senin eşin tabiki bir hatasinda silemezsin ama fanatik olunca başka bı ruh haline burunebiliyor sakinlesince hatasını anlayıp özür dilediyse bı sarılıp gönlünü aldıysa bu konuyu uzatıp ısıtıp ısıtıp önüne koymana gerek yok sevgili KScan 😊🌼
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe diyebilirim ki çok kötü bir durum. Ama lütfen bir daha bu tarz davranırsa ezdirmeyin kendinizi! Siz oyuncak değilsiniz stresini atamaz bu şekilde sizden. Çok sinir oldum elin kızı diye azarlayamaz kimse. Yanlış anlamayın ama bir şey sormak istiyorum eşiniz aslen nereli ve siz nerelisiniz? Veya Türkiye'nin hangi bölgesinden aslen? Bir de onun burcu nedir sizin burcunuz nedir? Merak ettim yanlış anlamayın eşleştirmek istiyorum kendimce.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel insan sorduğuna göre manası derin, bahane isteyen bulur. Valla ömür kimsenin mükemmel olmadığını unutup, kanaat etmeden, ve herkesin eksiğini aramakla geçiyor. Hep istediğimizi yapıp ve isteğimize ulaşıp sonra tekrar hüzün, insan yani. İmtihanı da burda değil mi?
Bıraz kannat biraz sükür hepimize lazım sanki11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada futbol bence “dindir”. Bence :)
+1 yılTeokisinde her ne kadar abartmış olsa da adamı biraz anlayışla karşılamalı ve üstüne gitmemelisin bence. bu aralar barut gibiyiz kime kükreyeceğimiz belli olmaz... Birleri almıştır umarım mesajı : D @Hissiz72
24 Yorumla- +1 yıl
besiktaslıyım ve dun instagramda sampiyonlugumuzla ilgili video paylastim. Asiri fanatik bir kuzenim var. diger kuzenlerim o görmesin diye videoyu kaldirtmaya calisti bir tanesi 43 mesaj atmis ve 22 kez aramis videoyu sileyim diye. Silmedim 🤓🤓
20 YorumlaMerak etme pişman olup gelir geri. d Yok gelmezse de aç bunun konusunu ve hala suçunu kabul etmezse aç boşanma davasını bu nedir be, bi maç yüzünden yaptığı saygısızlığı kabul etmiyorsa gidip fanatiklerle evlensin
24 Yorumla- +1 yıl
😂😂e bence de
+1 yılbence baba evine git biraz düşünün hatasını anlasın odun
öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoşgeldin50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kırmaması gerekiyordu fakat fanatik olduğu bir konuda sinirlenmiş olabilir. Maç dönemlerinde fazla iletişimde olmamak en iyisi gibi. İleri için bir şey diyemiyorum çünkü kazanma hırsından kaynak bir öfke patlaması, duruma göre değişkenlik gösterir. Şu anlık anlayışla karşıla bence.
00 Yorumlaakıllı bir kadına benziorsun bir kere konu ne olursa olsun kendini ezdirme bu konu gerçekten alttan alıncak bi konusa ana göre altta al ama eğer değilse yinede tartışma çıkarma fakat ondan bir özür beklediğini yansıtmalısın bence kalbini kırmaya hakkı yok
30 YorumlaHoliganlık çok berbat birşey açıkçası yaa ben de deli gibi fanatiğim Beşiktaşlıyım ama hiçkimseye zarar verecek kadar anormal tepkiler göstermem.. Evet daha büyük sorunların habercisi..
30 YorumlaKusura bakma ben saygı çerçevesinde kalamıycam çünkü, aynı şeyi sevgilim bana oyun oynarken yapıyo.. yenildiğinde hemen bağırıyo, kızıyo sanki 1 milyon dolar kaybetmiş gibi böyle hayvanlık yapanların AĞZINA SIÇIN
10 YorumlaYa sen neden kendi toyluğuna veriyorsun kafayı mı yedin? Sen olsan aynı şeyi yapar miydin? Senden önemli mi bir takım, gs mi yanında olacak gs mi sevecek eşini senin. Tavrını koy şimdi taviz verirsen ilerde kötülerini de duyarsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben cimbomluyum eşim. bjk li. mac bitiminde onu öperek tebrik ettim...
60 YorumlaBir Galatasaraylı, Galatasaray tarihi boyunca hileyle hurdayla kazanmalarına alıştığından, hilesiz hurdasız kazanamayınca delirmeye müsaittir her zaman.
Üstelik bu şekilde sinirini başkalarından çıkarma huyları da vardır, kalitesiz insanlar..12 Yorumla- +1 yıl
Takıma göre karakter yorumlamak da ne bileyim...
- +1 yıl
@Diğerkâm1i Aynen, ayrıca Beşiktsş'ı üzmüyorlar. 😅
+1 yılFanatiklikleri batsın ya, Galatasaray maçı kazansa cebine para mı girecek sorsana bir
52 Yorumla- +1 yıl
işte o öyle değil cebimize para girmiyor ama kazanınca veya şampiyon olunca kimsenin veremediği mutluluğu sevinci veriyor ama siz bunu anlayamazsınız anlayamadığınız içinde boş boş sallıyorsunuz
- +1 yıl
@heisenberg17 aynen siz de ekrana boş boş bakmaya devam edin o zaman, kendi görüşümü kimseye açıklamak zorunda değilim ayrıca
- Devamını Gör (211)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat