Evet biraz saçma bi soru eski sevgilimi çok seviyodum ve onun arkadaşı da sürekli yanımızda geliyodu biz tartışırken bana hak veriyodu ilgili davranıyodu ama ben onu kardeş olarak görüyodum ayrıldık ayrıldıktan 6 ay geçti arkadaşıyla arkadaş olarak konuşuyoduk ikisi de birbirleriyle görüşmüyo ilk ciddi ye almadım kardeş olarak görüyodum ama 1 senedir konuşuyoruz sonra bende onu istemeye başladım 2 kere birlikte olduk şimdi benim hayatımda sadece bedenen beni çok istediğini aşk olarak kimseyi görmediğini kiminle beraber olsa beni istedğini söylüyo sizce ne yapmalıyım normalde böyle biri değilim ama ikimizin ilgisi aşktı ilk konuşmamızda şimdi bedenlerimizi istiyoruz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgilinin eski sevgilin olmasına sevindim ama senin karakterin için üzüldüm yazık sana
o bunu hak etti belki bu boyutu değil ama karşı tarafın ilgisi beni yoldan çıkarttı 1 senedir oyalıyorum eğer aklımda eski sevgilim olsaydı ya da hemen olsaydı haklı olabilirdin aldatmadım sonuçta hak eden bulur
Bana göre elle tutulur tarafı yok ben sevgilimden ayrıldıysam eski sevgilimin arkadaşlarıyla da iletişimi keserim işim dahi olmaz
Söyle de düşünüyorum hadi sen bir hata yapmışsın ya eski sevgilinin arkadaşına ne demeli o nasil bir karaktersizlik onun girdiği deliğe girmiş pisliğin önde gideni bence Haa belkide şey demiş olabilir eski sevgiline bahsetmiştir birlikte oldugun yattığın eski sevgilinin arkadaşı eski sevgilin de vur geç kanka benim de amacım oydu zaten sana bir faydam dokundu bak gibisinden bir konuşma yapmistir ben kadin olsam. kendimi kotu hissederdim :))
evet çok çok haklısın ben 1 sene boyunca onu kardeşim olarak gördüm o kafasında kurmuş kaç kere dünya güzeli kızları ayarlamaya çalıştım istemedi eski sevgilim arada bu senden hoşlanıyo gibi hissediyorum sana farklı bakıyo heyecanlanıyo diyodu ne alakası var ben seni seviyorum oda biliyo ne işim var diyodum ve yansıtıyoduk aramızda olan iletişimi ama sonrasın da eski sevgilim saçma sapan bişey yüzünden bıraktı bu da eskiden aşk olarak görüyodu şimdi beni bedenen istiyo hiç bi isteğim yoktu erkek olarak bile görmüyodum sonradan bi hata oldu ama şu an tatlı geliyo gözüme
İyi ne diyelim belinize kuvvet hayırlı işler dilet Furkan Ltd şti
😒😒
Yapicagini yapiyorsun kim ne derse desin yapmayada devam ediceksin
işte ben onunla birlikte olup sadece o olsun istiyorum ama oda eskiden aşk istiyodu şimdi kaçıyo gibi
Kacicak cunku o ilk heycani kalmadi 1 hafta aramasan niye aramadin diye sormaz. O anca libidosu yuksek oldugunda ilgilenir
ilk heyecanından daha çok istiyoruz birbirimizi başkasıyla yapamıyoruz bedenen ama aşk yok
Boyle devam edicek o zaman sonucta kimseye bi bagliliginiz yok
aşka dönüşür mü sence
Dönüşmez sizinki oyle kalir o baskasina aşık olur veya sen o sekilde devam edersiniz
doğru söylüyosun herşey intikam uğruna başladı hırstan geldi başıma
Yapicak birsey yok uzulen sen olucaksin buna alistir kendini
aşk yok üzülmem sadece onu istiyorum
Tamam o zaman istedigini yap al istiyorsan
Anamın bir sözü var kariya kırığı koca bulur bacıya kırığı abisi bulur sana da sevgilin bulmuş nxjsjxkzkdjf
ahahahahha evet onun vermediği zevki veriyo 😂
Zevk alıyosan devam et onunla birlikte olmaya niye etmeyesin ki
Devam kanka diyorsun🤣🤣🤣
yasak oldugu için zevk veriyo
Bi süre sonra yasak değilmiş gibi gelcek. Bu sefer de onun da arkadaşıyla mı yatcan
Yasaklar tatlıdır haklısın🙈🙈
aslında şöyle eski sevgilimden intikam almak için konuşuyodum nasıl oldu anlamadım
Mutluysan kime ne mantık senin duygu senin.
@demir023 yanii bencede 😂
Yakışıklı mı bari 😜
Keyfine bak amann, 🤣🤣🤣🤣
yakışıklı bizim kızlara kaçırmayın bu çocugu sevgilim olmasa ben olurum diyodum en son😂
İyiki kaçırmışlar desene ajsjsj
aynen vallaa 😂😂😂
Bana da yasak şeyler iyi geliyo ama sonu yok işte
malesef 15 gündür napıcagımı düşünüyprum net olamıyorum
Başkasını bul komşu çocuğu falan yok mu genç ajshshs
ahahaha yok ya o farklı geliyo nedense aslında aman aman bi çükte de değil 😂😂😂
Küçük mü
bugüne kadar gördügüm en küçüklernden
Yazıııık
Başka birilerini bul zevk için yapıyosan eger yakınsak bnlede olabiliriz
Maşallah maşallah yine kimin eli kimin cebinde belli değil
Nasıl kafa bu yav