Benim şu an bir sevgilim var ve çok ciddiyiz ama beni çok seven biri daha var dün sabah 6 ya kadar ağladı çok seviyor?

Beni çok seven kişiyle 10 gün çıktık 3 ay konuşmadık ve onu gördüm grupta halini hatrını sormak istedim ve bir şekilde sabaha kadar konuştuk onu teselli etmeye çalıştım çok seviyor ağladı özlemiş beni böyle seven biri nasil olur anlamıyorum ve benim şu an bir ilişkim var 3 aydır çıkıyoruz ona diyorum ama onu bırak mutlu olalım vs diyo ama ben ağlayan beni seveni sevmiyorum ki sadece arkadaş olarak çok iyi biri ve çiktiğim kişi de çok ağladı yalvardı ve ben sevgilimi seviyorm ondan ayrılmak istemiyorum ben nasıl Sabaha Kadar ağlayan beni seven bu kişiyi ikna edecem ona kaç kere dedim sevmiyorum seni ben sana aşık değilim ilişkim var ama yalvarıyor ağlıyor çok arada kaldim konuşamam bu çok yanlış arkadaşta kalamam o bu kadar severken nasıl yapacam bilmiyorum ve sevgilim bilmiyor öğrense çok kötü şeyler olur onu daha önceden tanıyo yani ama beni seven kişi sevgilimi tanimiyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 🙏 soru troll değil saçma sapan şeyler yazmayın yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Beni sevenle yine her zaman ki gibi açık ve net bir şekilde konuştum ve engelledim
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilime sevdiğim adama sahip çikacam
Benim şu an bir sevgilim var ve çok ciddiyiz ama beni çok seven biri daha var dün sabah 6 ya kadar ağladı çok seviyor?