Merhaba , bi sevgilim var 36 yasinda ben 28 yasindayim dun aksam bi tane kiz storyisine bi mesaj yazmis iste bilmem ne bey haklisiniz kimse maskeye dikkat etmiyor falan benimkide profiline girmis kizin storilerine bakmis sonra evet iste... hanim haklisiniz diye cevap yazmis
Ben gordum tabi bunu , dedi ne yapsaydim cevap yazmasamiydim kiza ne var hanimli beyli konustuk dedi kiz yine cevap yazmis yazmayacaksin goruldu at birak dedim oyle yapti gece 12 de falan sonra ben uyudu.. sabah uyandim bi baktim gece 3 bucukta kizin mesajini begenmis gulucuk atmis 😠😡😡 sabah agzina si... ctim ayip olurdu goruldu atip birakirsam dedi ulan kizi tanimiyon bile simdi bunun amaci ne anlamiyorum beni sevmiyor mu. Hayir bide tek kate foto paylasmiyor neymis ailesi gorurmus sosyal medyadan bi ton kiz mesaj atiyor donmuyorsun da bu tanimadigin kiza niye ayip oluyor.
Ben gordum tabi bunu , dedi ne yapsaydim cevap yazmasamiydim kiza ne var hanimli beyli konustuk dedi kiz yine cevap yazmis yazmayacaksin goruldu at birak dedim oyle yapti gece 12 de falan sonra ben uyudu.. sabah uyandim bi baktim gece 3 bucukta kizin mesajini begenmis gulucuk atmis 😠😡😡 sabah agzina si... ctim ayip olurdu goruldu atip birakirsam dedi ulan kizi tanimiyon bile simdi bunun amaci ne anlamiyorum beni sevmiyor mu. Hayir bide tek kate foto paylasmiyor neymis ailesi gorurmus sosyal medyadan bi ton kiz mesaj atiyor donmuyorsun da bu tanimadigin kiza niye ayip oluyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadinlar gercekten yapiyor mu öyle şeyler vay arkadaş...
Cok mesaj atiyorlar.
Kizim adam daha napcak kiz is atmis seninkide tav olmus yoksa goruldu atar birakirdi ne cevap yazcak kiyamamis tamamen gtmesin diye gulucuk atmis 😀😅 o kiz seninkini yer ben sana diyim bide onca yazan kisi var diyosun neden ona yaziyor demekki begenmis
bence 1 ihtimal daha var
Nedir
kız buna olta atıyor olabilir oda kim bu diye ilgilenmiştir , belki de kız seni tanıyordur onun için yapmıştır
Hayir tanimiyor profiline girdim kizin ben onu tanimiyorum objektif olucam benden güzel ve bakimli. kumral ela gozlu bana normalde sarisinlardan hoslanmiyorum demisti. Ee madem buna ne siye cevap yaziyorsun dm kutusunda yuzlerce mesaj varken niye o bence beni terk wsip onla evlencek oyle bi his var icimde.
*edip
Niye siz erkekler guzel kadin gordugunuzde dayanamiyorsunuz... neden. cok moralim bozuk.
kızım o güzelse onu seçer ama önce senin tadına bakar ve ayrılır bu böyle... genel olarak erkeklere güvenme evlenene kadar kendini bozdurma derim sonra ortada kalırsın , açık ve sert olarak algılama ben böyle konuşurum , hayatın gerçekleri böyle...
Boynuzlar iyi dürmüş
Durmuş
Sence neden cevap yazdi.
Sadece iyi niyetten olabilir mi
Şahsen gecenin vakti sen yanındaysan birde yazması kötü niyet o saatte senle sevişmek yerine
Gece 3:48 de kadina gulucuk atmis hayir sartmiydi yani
Kuruntu yapma hemen
Kiza cevap yazmis aldatmasa bile aldatacak yazismasi bile yanlis.
@persordinary iyide niye mesajlasiyor yani insan delirir