Sevgilimi aldatmış mı oluyorum vicdanen çok rahatsızım😥?

Arkadaşlar bizim sınıfta bi çocuk var (bu arada üni 2. sınıf öğrencisiym) sınav haftasında yanlışlıkla her seferinde onun tuttuğu yere oturuyorduk arkadaşımla o da gelip burası benim yerimdi ama neyse deyip kalemini alıp başka yere gidiyodu iki üç kez tekrarlanınca artık arkadaşımla bi süre sonra komiğimize gitmeye başladı ve konusu açılınca gülüyoduk ve ister istemez de ona bakıyorduk arada da olsa daha sonra geçen ders de iki sıra arkamızda oturmuştu ve arkadaşlarıma bişey deyince bi kaç kez göz göze geldik. ne zamn arkamı dönsem çocuk alttan alttan bana bakıyordu zaten. çocuk bu göz göze gelmeden artık etkilendi mi ne oldu bilmiyorum bana sanki yanlışlıkla mesaj atmış gibi yazdı ve konuşmaya çalıştı. sonra ben iki kere görüldü atınca rahatsız ettim arkadaşça yaklaşmaya çalışıyorum bi daha yazmam falan dedi ben de açıkçası rahatsız oldum bi daha yazmazsan sevinirim dedim ve bana madem rahatsız oluyorsun neden ikide bir bana bakıyorsun dedi. arkadaşlar ben şok oldum o kadar kötü oldum ki iftiraya uğramış gibi hissettim. Aynı sınıftayz her kesle göz göze geliyoruz arkadaşız ve bu iki kere göz göze gelmeyi hemen yanlış anlamış. neyse sonra ben biraz saydırdım çünkü çok sinirlendim ve hatasını anladı kusura bakma yanlış anlamışım moralini bozdum durduk yere falan dedi ben de engelledim. Ama arkadaşlar vicdanen çok rahatsızım bilmiyorm istemeden ona ümit verici bakışlar mı attım hiç farkında değilim gerçekten sevgilimi çok seviyorum ve o çocuktan asla hiçbir şey hissetmiyorum hatta o olaydan sonra nefret etmeye bile başladım. Arkadaşlar böyle hissetmem normal mi ya siz olsanız ne hissedersiniz sanki ihanet etmişim gibi hissediyorum 😭😭
Sevgilimi aldatmış mı oluyorum vicdanen çok rahatsızım😥?