Merhaba hepinize sabah sormustum ama guncelleyince silindi, bi sevgilim var 3 aydir beraberiz ama dun aksam ayrilma raddesine geldim. Dun aksam 6 gibi onun arabasindaydik sonra telefonu caldi bi kiz ismi yaziyor acti bi kibar konusuyor ki kizla, kizin arabasinin lastigi patlamis lastikci soruyormus bizimkide nerdesin tam olarak dikkat et aman olsun canina bisey gelmemis ya deme öyle olsun olacagi varmis Allah beterinden saklasın , cok riskli dikkatli ol ben yakinda ya da musait olsaydim gelir hallederdim bi arkadasimlayim dedi sonra hemen bi lastikci numarasi verdi.
Ben tabi muhattap olmuyorum aradan 10 dk gecti bidahada aradi kizi ne yaptin diye sonra bi yarim saat gecti bu seferde halledebildin mi yazmis kizda ses kaydi yolluyor falan. Sonra ben arkadasla benim eve gecicem fifa atcaz dedi gitti.
Bende agzina tukurdum haliyle ya senin sevgilin var ne bu gevseklik arkadasim diyor hic arkadas gibi degiller ama kibarliktan kirilacaklar ikiside.
Moralim cok bozuk sizce bu aldatmak mi yardim severlik mi?
Ben napicam onu seviyorumda ama kararsizim. Sizce bu aldatmak mı?
Bu aksamda tekrardan tartistik galiba tamamen bitti artik mesaj attin mi tekrardan dedim attim dedi dün üşütmüştü bende nasil oldugunu sordum dedi arabayida merak ettim dedi. Sen onu mu istiyorsun dedim sustu o kizinda Allah cezasini versin.😒😒😒
Ben tabi muhattap olmuyorum aradan 10 dk gecti bidahada aradi kizi ne yaptin diye sonra bi yarim saat gecti bu seferde halledebildin mi yazmis kizda ses kaydi yolluyor falan. Sonra ben arkadasla benim eve gecicem fifa atcaz dedi gitti.
Bende agzina tukurdum haliyle ya senin sevgilin var ne bu gevseklik arkadasim diyor hic arkadas gibi degiller ama kibarliktan kirilacaklar ikiside.
Moralim cok bozuk sizce bu aldatmak mi yardim severlik mi?
Ben napicam onu seviyorumda ama kararsizim. Sizce bu aldatmak mı?
Bu aksamda tekrardan tartistik galiba tamamen bitti artik mesaj attin mi tekrardan dedim attim dedi dün üşütmüştü bende nasil oldugunu sordum dedi arabayida merak ettim dedi. Sen onu mu istiyorsun dedim sustu o kizinda Allah cezasini versin.😒😒😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer