Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1-Sevgilim var demek hayır cevabından daha etkili. Ama bu erkeğe saygıdan kaynaklanmıyor. Zira bir kadına salça olacak kadar karaktersiz bir erkek, yüksek olasılıkla da eksiklik olan erkekliğin de etkisi ile "korkak" oluyor. O erkek ihtimali, karşıdaki erkeğin kendisi gibi değil de gerçekten erkek olması olasılığı korkutuyor onu, geri vitese takıyor.
2-Ama biz erkeklerin bir çoğu hayırı anlamıyor. Her zaman da söylediğim, değindiğim bir konu, "ÇÜNKÜ BÖYLE YETİŞTİRİLİYOR".
3-Ya annesi evde babasına hayır diyemiyor, ya ablası kocasına, ya komşusu babasına, ya medyadan görüyor, ya filmlerde izliyor. Anadolu kokan filmleri seviyoruz elbette, ama işte bu geri kafalı duruşu hala hayatta tutan en büyük etkenlerden biri de bu yapımlar oluyor. Özetle bir çok çocuk erkeğin hayır cevabı almadığı bir Türkiyeye yetiştiriliyor. Yeri geliyor bu çocuk kendi annesine, ablasına bile zarar veriyor, saygı göstermiyor. Çünkü hayır nedir bilmiyor.
4-Bu yetiştirme tarzı ile elden edilen insan da, ne acıdır ki, hayır cevabına olmayan erkekliğine hakaret addediyor ve zarar veriyor. Kırıyor, parçalıyor, öldürüyor.
5-Allah kadınımıza yardım etsin, zira artık iş kulun baş edemeyeceği kadar lanet bir noktaya evriliyor.
6-Bu konuda güzel bir yazı var. Alta bıraktım. Dernek sözcüsü gibi hissediyorum artık ama yazıları çok hoşuma gidiyor bu arkadaşların.
https://kaosgl.org/gokkusagi-forumu-kose-yazisi/lsquohayirrsquo-hayir-demektir
Hayır'a devam, yılmadan usanmadan!
***Bir de paragrafları numaralandırma sebebim olarak belirteyim, bir iki soruda başıma geldi, onayladığım anda paragrafların yeri değişti kendiliğinden, bu şekilde hiç değilse uzun cevaplarda karmaşanın önüne geçebilirim diye düşündüm.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilim var, görüştüğüm var demek tabiki daha caydırıcıdır. Hatun kişi gözünü karartıp kafayı o oğlanla bozmadıysa ufaktan yol alır daha da dönmez... ha hayır demeye gelirsek bazıları reddedilmeyi yediremez kendine. Ben sevilmiycek kızmıyım, sen beni nasıl istemezsin gibi narsist tavırlar içine giren bir güruh da mevcuttur. Kendini vazgeçilmez sananlara bu sırt dönüş, tokat gibi ağır gelir. Ve burada eski bir atasözü devreye girer
"Vazgeçersen vazgeçilmez olursun"
Kimisi hayır cevabını aldığında hüsrana uğrar, belki bir süre depresyona girer ve ağlar... platonik aşkı platonik kalmaya mahkum edilmiştir gönül mahkemesinde. Karşılıksız seven çabuk kabullenir durumu. Çünkü onun sizi sevmesi için onunla olmanıza gerek duymaz ve der ki içten içe
"Ben elmayı seviyorum diye, elma da beni sevecek diye bir şey yok ki.."
İyi günler efendim😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba Öncelikle
Bu durum biraz karmaşıktır. Yemin ediyorum düşündüklerimi buraya sığmaz. Ama şöyle konuşmak gerekirse kısaca;bir erkek güzel, alımlı bir kızla ilgileniyorsa olasılıklar;
Tabi bu durum yaşa göre değişir. Ve çok parametreside vardır. Olgunluk seviyesi, yaş seviyesi, kültür düzeyi, bide beyin yaşı, bide ailede nasıl yetişmiş?, gerçekten güvenilir mi? falan filan
1-Eğer genç bir kişi yaş aralığı 13-24 bu durum 1-2 yaş erken ya da geç de olabilir.(Olgunluğa göre)
Sizden %50 ihtimalle bide tabi beden dili ne anlatıyor onu burdan anlayamam. Cinsellikle alakalı bir menfaat istiyor, olabilir. Ya da sizin maddi yönden güçlü bir aileye sahipseniz;kullanmaya çalışıyor olabilir.
2-Bu yaş aralığı ilerledikçe menfaatler biraz daha kaybolmaya çünkü olgunlaşmaya başlarız.
Valla daha çok yazabilirdim. Yoruldum😊🦅🙏😉01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruya cevap yazmayı unutmuşum evet daha etkili👍😎🤨
+1 yılHerkeste etkili olmasa da evet.
Bazı erkekler hayır cevabından anlamıyor. Israr edeyim olur diye düşünüyorlar.
Bazıları sevgilimiz olduğu halde sulanıyor ki bunlar laftan anlamayan kesim.
Evli olana bile asılan var.
Aslında tamamen çözüm olduğunu düşünmüyorum ama yine de hayır demekten kesinlikle çok daha etkili.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bir kız ya da erkek "sevgilim var" diyorsa zaten karşı tarafın önünü kesmiş oluyor. "hayır" demekten daha etkili çünkü "sevgilim var" diyerek kişinin umut beslemesine sebebiyet vermesine müsaade etmemiş oluruz. Hayır ise sadece ucu açık bir kelime, sevgilim var ucu açık bir cümle değil...
60 Yorumla
+1 yılBunun etkisi soran insanın kişiliğine göre değişiyor aslında. Sıralamam gerekirse ; en iğrençleri erkek arkadaş olmasını dahi umursamayanlar, bir diğeri sadece başka bir erkeğin yanında olmasına saygı duyanlar, kalanlar ise kadının kendisine ve cevabına saygı duyanlar. Bazıları hayır cevabını maalesef kendine yediremeyip naz yapmak olarak adlandırarak ısrarcı olma peşinde. Bu yüzden verdiğim hayır cevabına rağmen defalarca sorgulamaya çalışan olmadı belki de, yanıtımda ısrarı olsa dahi cevabımı asla değiştiremeyeceğini net ve gerekirse sert bir üslup ile ifade ederim.
40 Yorumla
+1 yılBazen kurtarıcı bir yalan oluyor bu söz. Bazı erkekler cidden hayırdan anlamıyor , naz yapıyorsun sanıyorlar öff
300 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBenim ondan vazgeçebilmem için istememesi yeterli zorla güzellik olmaz. Birine teklif edersin reddederse tamam diyip geri çekilirsin, başkasını bulunca veya ondan vazgeçince arkandan peşimden hiç koşmadı diyip konuşurlar. Bu kadın ve erkek toplumsal bir etki bu algılar ve davranışlar yüzünden erkek, hayır cevabını bu yeterli değil , biraz daha üstele; emek ver algısına kapılıyor.
Bir insanın uzun süre peşinden koşmak emek değil bence, emek en çok bir ilişkinin içinde kendini gösterir ozaman anlarsın doğru insanın o olup olmadığını.
Bu arada Sevgilim var muhabbeti evet işe yarar kadın içinde erkek içinde...10 Yorumla
+1 yılToplum olarak kadınlar nazlıdır hayır diyorsa Naz yapıyordur üstüne git falan gibi bi algı içerisindeyiz malesef 🤦🏻♀️ O yüzden bu kadar taciz ediliyor kadınlar.. ama bu erkeğin erkeğe duyduğu saygı değil bence sevgilim var denilince gerçekten hayır olduğunu anlıyorlar
30 Yorumla
+1 yılİşte "erkek arkadaşım var" diyince uzak duruyolar çünkü o erkekten korkup çekiniyolar ve uzak duruyolar.
Yoksa maalesef kaçan kovalanır hesabı, reddettikçe daha çok istiyolar çünkü yediremiyolar, koyuyo onlara36 Yorumla- +1 yıl
Peki sence hali hazırda flört ettiğin birine ayrılalım dedikten sonra bu tarz davransa senin için durum aynı mıdır yoksa farklı mıdır, sonuçta birine hiç umut vermemişsin ama diğerine duygu beslemişsin ama ayrılmışsınız.🤔
- +1 yıl
Ya açıkçası arkadaşlıktan ileriye gitmeyi bıraktım. Yani anca arkadaş ya da dost, kanka falan oluyorum erkeklerle. Flört bile saçma geliyo artık, hiç gerek yok
- +1 yıl
Sevgili falan zaten baya baya saçma
Sevgili olmaya ya da daha ilerisine direkt karşıyım zaten - +1 yıl
Yok sadece dediğim şey hakkında ne düşündüğünü sordum sence aynı mı tepkiler, birinde umudu kırılmış karşı tarafın ama diğerinde baştan umut yokmuş 🤔
- +1 yıl
Ya istemiyosam istemiyorumdur. Zorlamaya gerek yok
- +1 yıl
Anladım 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet öyle. Bana yazan birini reddedince yazmaya devam ediyorlar ve hep aynı soru sevgilin mi var yoksa diyorlar. Hayır kardeşim seni beğenmedim, tipini beğenmedim, karakterini beğenmedim. Seni istemiyorum diyorsun anlamıyorlar.
Eski flörtüm tam 1 sene boyunca yazdı. En sonunda sevgili yaptım yazma dedim yazmayı bıraktı. Böyle olan erkeklerden nefret ediyorum abv13 Yorumla- +1 yıl
Kıt kafalıymış eski flörtün 😂
Cevap sahibi+1 yılBöyle tipler var biliyorum. Biraz tanışalım demiştim hay arkadaş tanışmaz olaydım ya illallah ettim. Malın teki olduğunu anlayınca kaçmıştım zaten
- +1 yıl
İyi yapmışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalannnn sevgilim olduğunu söyleyerek reddettiğim bir arkadaş inanmayıp bahane ettiğimi düşünerek kendi kendine triplere girmişti😬😬
Zeka seviyesiyle alakalı sanırım ya da karakterle bilemedim ahahhhqha12 Yorumla- +1 yıl
Jajshdhd vardı o zaman yani o zamanlar 😅
- +1 yıl
Israrcı olmak her zaman kaybettirir yaa zorla kimseye bir şey yaptıramazsın 😄
+1 yılBir erkek kolay kolay hayır cevabını kabul etmiyor. Benim en büyük tiksintimdir. Hayır dememe saygı göstermeyip bir başka adamın varlığına saygı gösterilmesi... yani ancak ve ancak bir sahibim varsa hayır dememe saygı duyuluyor. Kadının bu kadar hiçe sayılması cidden çok çirkin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamanda kızlara teklif eden akılsız erkekler kaldı mı? Erkekler, teklif götürenin hiçbir kıymeti olmadığını, kızların dötünü boş yere kaldırdıklarını halen öğrenemediler mi? Öğrenemedilerse buradaki pembe yorumlara bakıp öğrensinler, kızlardan nefret etsinler artık. Kızlar verdiğiniz değeri hak etmiyor erkekler. Bırakın onlar sizin peşinizde koşsun. Anne olabilmek için buna mecburlar. Ya da koşmazlar, anne olabilmekten de mahrum kalırlar.
11 YorumlaBana öyle gelmiyo sevgilim varken diyodum olsun diyolardı yani
22 Yorumla- +1 yıl
Kuma da oluruz diyorlar vay be
+1 yılEvet, erkeklerin geneli hayır cevabını karşı taraf naz yapıyor sanıyor çünkü kızlarımızın gönlü olsa da hayır diyorlar olmasa da. Kızlar ne istediklerini bilip yerine göre evet yerine göre hayır demeyi bilseler ve erkekler de hayır cevabından anlasalar sorun çözülecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ‘Hayır’ denildiğinde etkili olması lazım ama ne yazık ki olmuyor.
İşin kötü tarafı, eskiden en azından ‘erkek arkadaşım var’ dendiğinde etkili oluyordu, şimdilerde o bile etkili değil.30 Yorumla
+1 yılHayır demek hayır demektir buna katılıyorum böyle olmalı. Ama naz yapıyor düşüncesinin erkeklerde oluşmasının suçuna bazı kadınlar da ortak. Başta red yedikten sonra kızı ikna edip sevgili olan bi çok erkek tanıyorum. Demekki bazen de nazmış veya ısrar işe yarıyormuş.. Ben gururuma yedirmiyorum kimsenin peşinden koşmayı o ayrı
10 YorumlaSaygı duymakla ilgisi yok bunun. Sevgilim yok diyince hala içinde bir umut oluyor ve sonuna kadar ısrarcı oluyor. Herşeyi saygısızlık olarak algılamayın kimse prenses değil kimse de size prenses gibi davranmak zorunda değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım da fena saçmalayan saçmalayana. Bir tane akıllı yorum yok. İddiaya hak verircesine destekleyenler de cabası. Arkadaş, sevgilisi var işte.. Ne korkması, ne saygı duyması. Bu saygı değil. Sevgilisi var işte.. Yoksa da uzak durmanı istiyor. Yani ille de sen demenin alemi ne?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci cümleye katılmıyorum yani benim şahsım adına kadınlara son derece saygılıyımdır ayırt etmem ama genel anlamda çok doğru bir söz bir kız erkek arkadaşım var denildiğinde içgüdüsel olarak hemen ısrar etmeme düşüncesi beliriyor
10 Yorumla
+1 yılHayır diyince zorluyorlar. Sevgilim var diyince geri çekiliyor lar. Arada sevgilim var diyip kendimi kurtarıyorum😂 minik yalan söylemiş olabilirim nsjsjz etkili
20 Yorumla
+1 yılÇok kırıcı bir şey bunu çok yaşadım engelli olduğum için de bir sebep bulamayınca bunu diyorlar sonra aşk engel tanımaz felan bırakın bu işleri kızlar 😠😠
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBen hayirdan anlayan bir adamim ama sana hayir diyen insan sen ondan vazgeçip baskasina gittigini gördüğünde zoruna gidiyor sanki onun peşinden koşman gerekiyormuş gibi.
10 Yorumla
+1 yılherzaman için değil. bazı erkekler ikisinden de anlamıyorlar.
bu arada "hayır hayır'dır". olayı naza bağlamayın ve karşınızdaki kadına saygı göstererek konuşmayı bitirin.47 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel diyorsun evet dediğin gibi "hayır, hayır'dır" ama hayır cevabından sonra zaman ayırdığın için teşekkür ederim deyip geri çekilince "mücadele etmezsen kazanamazsın" diyen de senin bu "hayır" hemcinslerin. Buna ne demeli peki
- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz. sırf birileri birşeyler yapılıyor diye benim hayırım sorgulanmak zorunda değil. 🤷♀️
- +1 yıl
Seni sorgulamadım zaten
- +1 yıl
bu arada hemcinslerim hakkında atıp tutmam. neyi neden yaptıklarını buradan bu şekilde yorumlayamam. tek bir kadın olmadığına göre, bu konunun tek bir cevabı olmaz.
çok merak ediyorsan bunu bana değil, yapan birine sorarsın. iyi günler. - +1 yıl
Hayda kendi kendine neden rolleniyorsun ki gereksiz tavırlar iyi günler bayan tavır
- +1 yıl
yazdıklarını acaba yollamadan okuyor musun? ilk yorumda soru sordun ve ben sana başkası hakkında yorum yapamam dedim. gereksiz tavır olmuyor biri seninle aynı fikirde olmayınca. farklı fikirleri kabul edemeyince ben suçlu oluyorum. kadın.
- +1 yıl
olmuyorum*
+1 yılMaalesef genelde öyle, bazı arsızlar var 5 çocuğum var desen yine anlamaz
40 YorumlaBirbirlerine de saygı duymuyorlar, sadece korkuyorlar. Saygı duymak değil yani “bulaşmamak”
40 Yorumla
+1 yılBence bahaneye gerek yok. Dürüstçe üzgünüm ama istemiyorum ilgin için teşekkürler diyebilmeli insan. Yani bu gayet etkili çünkü kimse kimseyi zorla konuşturcak hali yok. Zorluk çıkarılırsa o da bir şekilde halledilir zorla güzellik olmaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılBen bunun erkeğe saygıdan olduğunu düşünmüyorum. Kalbinde kimse yoksa beni sevme ihtimali var ama eğer başkasını seviyorsa hiç şansım yok diye düşünüyorlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Hayır diyince denemeye devam eden insanlar da saygısız veya sapık olduğu için yapmıyor bunu. Burda bir sürü soru gördüm, hem kendisi reddetmiş hem de reddettiği kişi başkasıyla görüşünce veya soğuk davranınca benden vazgeçti diye triplere giriyor. Böyle insanlar yüzünden millet hayırı naz olarak algılıyor, peşinde koşarsam kabul eder sanıyor.
- +1 yıl
Aynen bence de, herkes sapıkça düşünüp yapmıyor bunu, insan sevince sevdiği kişi için hep bir umudu olur.
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Maalesef öyle reddedilmeyi yediremiyorlar ya benimsin ya kara toprağın diye bir saçma laf var hele ki aman aman
10 YorumlaBu lafın doğruluğuna inanıp savunma veya reddetme için sığındığım bahanemdi ama artık bahanelere sığınmıyorum istemiyorsam hayır diyebiliyorum kim bana zorbalıkla diretebilir ki
20 Yorumla
+1 yılEvet test edildi ve onaylandı. Çok daha etkili olduğunu gördüm.
20 Yorumla
+1 yılDaha etkilidir herhalde... Yürüyen olursa 190 manitam var derim sdksdjs
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet daha etkili ama artık etki dahi etmiyor hiçbisey sevgilim var desen nolcak ki diyen kitle var
20 Yorumla Açıkçası bazı erkekler olması gerektiği gibi vazgeçerken bazıları bunu "şu an müsait değilim ama sonrası için olur" şeklinde algılıyor... Direk ilgilenmediğini belirtmek lazım bazen.
10 YorumlaErkeklerin çoğu hayır cevabını evet olarak algıladığı için kadınlar bu yola başvuruyor ne yazık ki.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Gerçekten bazı embesiller hayır lafından anlamıyor onu reddetmen için tek geçerli neden sevgilinin olması
20 Yorumla
+1 yılKadına saygı duymamakla ne alakası var ya öffff
Sevdiği kişi için çabalamak onu kazanmak için elinden geleni yapmak ne zamandan beri saygısızlık oldu
Ne kadar malca şeyler için duyar kasıyorlar artık20 Yorumla
+1 yılhayır cvbı alınca neden niçin diye saçma sorulara maruz kalınca kadınlar sevgilisi olmasa ilgilenmediği birine cvp olarak var diyip kestirip atıyor hayır diyince neden ısrar edilir hiç anlamıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim var demek "İstemiyorum, tipin b@k gibi" demekle bir farkı olmadığını düşünüyorum... işin şakası "Hayır" dedikten sonra fazla kurcalamaya gerçekten gerek yok bende bu hataya düştüm.
00 Yorumla çok daha etkili. hele bir de evliyim dersen koşarak uzaklaşıyorlar :D
31 Yorumla- +1 yıl
bi ara yapmıştım xd
Evet daha etkili. Hayır dediğinde direkt neden diye diretiyorlar sanki sevgilimiz yok diye sevgili yapmak zorundayız sanki.
10 Yorumla
+1 yılEvet çünkü bazı zihniyetler hayırdan anlamayıp bunaltıyorlar. Sevgilim var dediğimizde de hemen kaçıyorlar ilginç ama maalesef doğru
10 Yorumla
+1 yılZamana ihtiyacı var herhalde diyerek daha çok sarıyor, evet etkili olduğu kesin ama yalan da söylemiş oluyoruz bilmiyorum 😄.
10 Yorumla
+1 yılHayır isteyen her türlü çabalıyor. Kalede kaleci var diye gol de mi atmayalım mantığı
20 Yorumla
+1 yılTik oldu yüz yüze kim tanışmak istese sevgilim var diyorum kezo gibi hissediom
24 Yorumla- +1 yıl
yaşın gerçekten 18 mi boyun kaç
- +1 yıl
Napcan boyumu
- +1 yıl
merak ettim
- +1 yıl
160
+1 yılKesinlikle sevgilim var demek daha etkilidir. İstemiyorum deyince naz yapıyoruz sanıyorlar.
20 YorumlaHayır dediğin zaman şansı olduğunu ve eğer ilgi göstermeye devam edersen cevabın evet olacağına inanıyorlar o yüzden bende bazen bu pembe yalana başvuruyorum çünkü ancak o şekilde rahat bırakıyorlar
20 YorumlaTakıntılı bir insan ise sevgilim var desenizde hayır desenizde işlemez, normal bir insansa sevgilim var denildiğinde çekinir ve çekilir, hayır denirse de saygı gösterir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır demek reddetmek sevgilim var demek geç kaldın demek siz siz olun hayır demekten kaçının ne deyim kırmayın kalpleri 👍
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak bile anlamsız öyke insanlarla diye düşünüyorum. Sosyal medya ise engelleyiniz, reel hayatanızda olan bir durumsa şikayet edilmeliler
00 Yorumla
+1 yılBirine nişanlıyım dedim öyle bıraktı aw
31 Yorumla- +1 yıl
Yok artık ajjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSöz doğru. Ama her zaman değil. Daha etkili olduğu konusunda hiç şüphe yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Bazıları onu da anlamaz olsun ayrılırsin der sjsjsj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Ben sevgilim var diyorum.. Çünkü çoğunda hayır etkili olmayabiliyor😅
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@42Zevkidoruk yalana bak yalana
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yooo ben genelde hayır diyince hayır oluyor. Karşıya verdiğin izlenimden kaynaklanıyor bence
10 Yorumla
+1 yılIsrarı engelliyor. Bunun bir üst level ı “nişanlandım”. Kesin çözüm oluyor uzak tutmak için...
10 Yorumladogru dusunce. Ama saygiyla alakasi yok diye dusunuyorum. Sevgilisi yoksa kizin kizi sevdirmek icin elinden geleni yapmak lazim caba sarf etmek lazim. Sevgilisi varsa birakir normali bu zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu saygıda güzel bence. sevgilim var diyorum yemeyeceğiz ya seni diyor bazıları igrenclikte level atlamak buna derim
20 YorumlaIsrarcı insanlardan kurtulmak için güzel bir çözüm bence.
00 Yorumla
+1 yılOnu bunu bilmem ama sevgilim var demekte çok havalı bea
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 820 cevap paylaştı. Her yerde kadın nüfusun erkeklerden fazla olmasına rağmen kadınların kendilerini bulunmaz nimet sanması herhalde sadece Türkiye'de olan bir olaydır..
10 YorumlaBir nevi yavsayanlara inat söylenebiliyor, korksunlar diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet hanımefendi bizde çok korkuyoruz korkudan altımıza kaçırıyoruz 🙂
Bı insanın sevgilisi olunca karşı cinsten arkadaşı olamaz mı sacma yani
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım