Çok mu anlayışsızım?

Sevgilimle 1 senelik bir ilişkim var. Dün gece üvey dedesi vefat etmiş. Çok üzüldüm yaninda olduğumu söyledim hatta biraz kendini toplasın diye sonra yazmasına izin verdim. Ama bugün hiç yazmadi sadece 5 dakika konuştuk misafirlere hizmet etmiş. Bunda sorun asla yok ama benim kızdığım şeyler cok açık. Sevgilim yeni virüsü geçirdi, rahmetli dedesi virüsten vefat etti anneannesi evine taziye ziyaretine açmış. Bu nasil bir sorumsuzluk. Üstüne birde sevgilim misafirlere hizmet etmiş. Ağlamak üzereyim ama millete hizmet etmekten ağlayamadım dedi. Herkesin acısı var niye milletin karnini doyurma derdine düştünüz hemde virüs var eve adam toplamaşsınız dedim bilmiyorum bende aynısını söyledim ama dinlemediler dedi. Ailesi de ne geçmişte ne simdi pek istemedi yani istememiş sadece işleri düşünce kullanıyorlar. Para lazım olunca hizmet lazim olunca falan. Evet ailesi ama hem virüs vaktinde. Sevgilimin boyle işi düşünce kullanan insanlara (ailesi dahi olsa) hizmet edip işlerini yapmasını istemiyorum. Mesajlara hala cevap vermiyor yatacağımı söyledim iyi geceler mesaji atti ama birazdan geleceğini söyledi bende bu saat oldu saat 4 buçuk hala bekliyorum. Biraz çemkirdim mesajlarda ama daha gormedi. Sizce haksız mıyım? Anlayışsız miyim? sevgilimi üzüp üzüp sonra kullanmalarına dayanamıyorum.
Çok mu anlayışsızım?