Sevdiğim çocuğun yaptığı yorum özgüvenimi düşürdü?

uzun zamandır birinden hoşlanıyorum hiçbir zaman söylemeye cesaret edemedim. özgüvenimi toplamaya çalıştım en azından bir kerecik olsun konusmak istedim bi ara garsonluk yaptıği yere gidiyodum bakısıyorduk ümitlendim. Neyse Instagram da sirayla önüme gelen reels videolarini izliyordum. Türk kızı vs rus kızı gibi bi video gördüm öylesine yorumlara bakayım dedim onun yorumu vardı baya bi hakaret iceriyordu. türk kızlarıyla konusmayı asla istemem çok çirkinler ruslar bembeyaz türklerın teni... rengi gibi bir seyler. Şok oldum mesaj atmaya cesaretlenmistim türk kizlariyla konusmak istemiyorum yazınca atamadım. Insanlari takan biri değilim ama onu seviyordum ve çok kalbim kırıldı bu olay geçen hafta olmustu ve berbat hissediyorum kendimi artık güzel bulmuyorum önceden normal buluyordum bakımliydim ve ben onu her haliyle seviyordum o da mükemmel biri değil sonuçta. demek ki mükemmel kız istiyormuş. Simdi aynaya bakmak istemiyorum odamda ki aynayi kaldirmayi düşünüyorum napıcam ben nasil kendimi sevicem?
Sevdiğim çocuğun yaptığı yorum özgüvenimi düşürdü?