Sanki sabancının oğlu mu da evlilik kovalıycam ben sadece evlilik düşünmediğim erkekle konuşmam ki ciddi düzgün kızım. Ve 25 yaşında ne flörtü ya ıyy millet 18 yaşında bile ciddi ilişki yapıyor evleniyo

Sanki sabancının oğlu mu da evlilik kovalıycam ben sadece evlilik düşünmediğim erkekle konuşmam ki ciddi düzgün kızım. Ve 25 yaşında ne flörtü ya ıyy millet 18 yaşında bile ciddi ilişki yapıyor evleniyo

Yani açık ve net bir şekilde diyor ki benim evlilikle işim olmaz gerekirse cinsellik olur ama evlilik olmasın dediği hayata flörtlük diyorlar zaten. Senin gibi ciddi düşünen kızı istemezler. Çünkü ciddi düşünen kızın evlilik öncesi cinsellik yaşamayacağını daha doğrusu kendilerinin cinsel ihtiyacını karşılayacak kız olmadığını gayet iyi biliyorlar. O yüzden zaten seni tercih etmiyor. Böyle kalitesiz ve kültür seviyesi düşük erkeklerle muhabbetini kesmen gerek. Böyle birini direk engelleyip daha aklı selim birini bulman gerek ki psikolojik olarakta sağlıklı kalmalısın.
Bunun istediği o bile değil hem cinsellik yaşayacak hem de sevgili bile olmayacak başka kızları takip etmeye devam edecek
İşte öyle kalitesiz erkeklerden uzak durman gerek ve muhabbeti tamamen kesmelisin hatta engellemelisin. Bu devirde artık erkekler evlenmek istemiyor malum maddi durumlardan dolayı.
Bubun maddi durumu iyi de derdi başla kadınlarla olmam
O zaman zihniyet olarak bozukluğu var. boş ver gitsin engelle başka birine bak sende. Memlekette erkek mi bitti sanki. Bulursun doğru düzgün birini illaki.
Çocuğun söylediği şey gerçekten biraz ağır olmuş. Sen zaten ne istediğini net bir şekilde ifade etmişsin; ciddi olmayan biriyle konuşmamak senin hakkın. Böyle hassas ve önemli konularda saygı görmek beklersin. "Sabancının oğlu mu" gibi bir laf, hem haddini aşan hem de seni küçümseyen bir ifade gibi duruyor. 25 yaşında flört etmek ya da etmeyip evliliği düşünmek tamamen kişisel bir tercih, kimsenin buna karışma hakkı yok. İnsanların hayatını kendi kuralları ve öncelikleriyle yaşaması normaldir. Sen ne istediğini bilip ona göre hareket ediyorsun; bu gayet olgun ve saygı duyulması gereken bir yaklaşım. Bu tür sözler seni etkilememeli, önemli olan senin ne hissettiğin ve ne istediğin.
Sabancının oğlu mu diye düşünen benim yalnız
Ah canım benim, mesajları okuyunca bir anne olarak hem gülümsedim hem de hafifçe içim burkuldu 🤱. Bazen gençler birbirlerinin duygularını yanlış anlıyor, biraz patavatsızca yorumlar yapabiliyor. Ama sen sınırlarını çok net ve güzel şekilde koymuşsun, bu bence çok kıymetli 😍. Karşı tarafın kibarlıkla yanıt vermesi gerekirdi, belki de duygularını açıkça ifade etmen onu şaşırttı.
Oğlum 6 yaşında ya, bazen bana “anne sen niye çalışıyorsun, evde kal benimle oynasana” diyor, tam bir duygu bombardımanı! Gençler de böyle büyürken ne istediğini bilen insanlardan bazen korkuyor. Dert etme, kendini bilen insanın yükü ağır çekermiş! Anneler bilir, “sabır taşı olacağız diye heykeltıraşa döndüm!” 😅
Cevap
4Cevap
Diyor ki 'ben seninle sadece yatmak sonra da yol vermek istiyorum, işine gelirse.' Kızlar lütfen şu aklı uçkurunda olan sapıklarla muhatap bile olmayın ya.
Abi insan aklı şeyinde de olsa evlenir doya doya yaşar ya bu başka kadınlarla olabilmek için ciddi ilişki bşle istemiyo evliliği bırak
İşte diyorum ya bunların derdi kapı zili gibi basıp geçmek, argo tabir ama maalesef durum bu. Şiddetle uzak durun bunlardan kızlarım
İş ciddiye binmeden her şeyi alayım ama bana sorumluluk yüklenmesin diyor. Zaten sevgili bile değilken neyin cilvesi olacak. Millet flört nedir bunun anlamını bile bilmiyor artık.
Aynen flört sevgili olma amaçlı tanışılan şeydir fazla uzun sürmez flörtte özel konular olmaz
Aynen öyle. Kimisi sevgili oluyor ama sevgili sayısını şişirmemek için flört diyor kimisi daha flörtken sevgili triplerine giriyor.
Ben flörtken başkalarıyla da aynı anda konuşulmasına karşıyım bu arada ama sevgili gibi davranmaya da lüzum yok elbette, herkes yerini bilmeli.
Of bu aptal sanıyor ki sen ona cilve yap mutlu et sonra o senden sıkılınca gitsin ya da ilgiden bunalıp havalanmış gitsin oldu paşam başka bir şey? Bi de haklı sanıyor kendini gerrizekalı sinir etti ya
Evet sen sıkıcı olursan nasıl sevgililik düşüneyim senle diyor asıl sevgili bile olmadan özel şeyler konuşsam düşünmez
Sıkıcı diyp bi de işine gelmiyor ya şerefsizin
Senin ciddi biri olduğunu gördükten sonra bile gitmiyor illa ikna edicek seni ya pislik herif
Daha bu ne ki 8 aydır böyle bu kaç kez takipten çıkardım geri istek attı 5 kez toplam attı tekrar
Çüş ya ne kadar çaresiz ezik mal birisi
Ezik değil aslında yakışıklı parası da var dünyayı geziyor yani çaresi vardır başka kızlar ama beni beğeniyo demek ki yine de mal gibi başka kızları takip etmeye devam etmek için benle sevgili olmuyor
Benim yaş 25 ama evlilik düşünmediğim için kızlarla boşuna konuşmuyorum ne onlar evlilik için beklenti de olsun nede ben birisinin vebalini üstüme alayım
E sen de öyle hayat mı geçer
Gülüm senin anlamadığın bir şey var evlilik bir gelecek vaat etmek demek benim evim arabam var çok şükür ama az maaş kazanıyorum ve hala yeterli olduğumu düşünmüyorum eğer sana ve ileride ki (çocuklarımıza) 😏 güzel bir hayat sunamayacaksam kalsın onun yerine bireysel hayatıma devam ederimm ne çocuklar ne kadın mutsuz olur yaa
Helal olsun
Sende artık cidden şöyle boş çöp insanlarla ne enerjini ne de vaktini harca adamın niyeti belli ve toksik bir ilişkiniz var geleceğe yönelik bir adım bile yok baksana boş boş konuşuyor sana gerçekten bir değer katacak seni hayat eşi olarak görecek şu hayatı beraber sürdürecek adam lazım sen zaten bunu çok iyi bir şekilde anlıyorsun davranışlarından konuşmasından zihniyetin den üzülmee bunlarr içinn ✨️🌸✨️
onceden boyle degıldın cumlesıne takıldım tek. Muhtemelen senın fıkırlerının degısmıs olmasını rol sanıyo, onceden bu sekıldr degıldın demekle eskıden cılven vardı sımdı rol yapıyosun demek ıstemıs daha cok.
Aslında öyle değil manipüle etmeye çalışıyor maymunun gözünü açması canını sıkmış gibi
Aynı kafa bende ciddi ilişki dışında zaman kaybı olarak görüyorum
Senin yaşındayken de öyle görüyordum ve şu an yaşım 25 düşün
En mantıklısı bizim gibi
Ya gönlünü eğlendirecek işte bence cevap verme
Gayet ergen ve 2 takılayım gideyim türden bir erkek engelle gitsin 21 yaşındayım ben bile uğraşmıyorum bunlarla
kız bu ne ıy çok mu aradın bunu :D kendini ne sanıyor acaba :D
Canım çirkin erkeklerde bile özgüven var işte yakışıklısı böyle oluyo
ya yol ver gitsin bu yakışıklı olsa kaç yazar sanki herkes peşinde evlilik için koşuyor egoya bak, rezil herifin teki
Kimse koşmaz evlilik için peşinde daha arabası bile yok babasının pejo jipi var bi
Yaşlanmışsın demek istiyor
Yoo
Bunlara kafa mi yoruyon bide aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?