Evliyim Fakat Yaşça Küçük Bir Kız Benden Hoşlanıyor?

Evliyim ve 1 çocuk babasıyım. Facebooktan bi kızla tanıştım 2 ay önce. Flört değil bir sağlık grubunda sağlık sorununu yazmıştı ve yardımcı olmuştum. Sohbet ilerleyince bana fotolar falan atmaya başladı fakat beni uyaran cinsten. "İşin sonu kötüye gidiyor, atma" dememe rağmen atmaya devam etti ve ben de ona fotolardan dolayı boşaldığımı söyledim. Bu bana hakaret etmeye başladı "sen nasıl adamsın nasıl babasın nasıl evlisin" diye. Bir daha da konuşmadık 2 ay. Geçen hafta tekrar mesaj attı ve beni unutamadığını, aşık olduğunu söylüyor. Bana "aşkım, sevgilim" diyor. Ben ona demiyorum. "Bunu yapmayalım, evliyim, olmaz" diyorum ama devam ediyor. WhatsApp tan telefondan engelledim, bu sefer Facebook tan ulaştı. Hiç yazmıyorum, yine de yazıyor. Yüz yüze hiç görüşmedik, sesini bile duymadım. Ama evli sevgilisi olmuş daha önce. Evli erkeklerden hoşlandığını düşünüyorum. Cinsel ihtiyacımı karşıladığı için çok da şikayetçi değilim ama rahatsız da oluyorum bir yandan. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili kızlar akşama kadar türlü türlü ne ahlaksızlarınızı okuyoruz da hiçbirine böyle tepki verdiğinizi görmedik? Hatta destek bile oluyorsunuz? Hemcinsiniz olunca sorun yok da ben pişmanlığımı paylaşıyorum çare arıyorum diye mi linç ediyorsunuz? Kusura bakmayın iki yüzlüsünüz
Evliyim Fakat Yaşça Küçük Bir Kız Benden Hoşlanıyor?