8 senelik sevgilimden ayrilmak istedim :,( beni dovdü tekme tokat?

8 senelik ilişkim vardı birbirimizi seviyorduk ama son zamanlarda anlaşamıyordum ve kendisine bu hafta söyledim ilk soğutmaya çalıştım konuşmamak için açmadım telefonlarını cezaevinden çıktı kapıma dayandı git desemde gitmedi bende insanca kapiyi açtım ve dedimki olmuyor yapamıyoruz seninle ben hayatıma birini almak uzreyim çünkü biliyorum ki başka türlü gitmeyecek ama buda olmadi başka birini almak uzreyim deyince eve soktu beni üzerime atladı yatağın üzerine fırlattı kafam duvara çarptı:,( boğazımı sıktı ölçem zannettim erkektir sonuçta gücüm yetmedi tekme atıyorum genede üzerimden kaldirmadim tokat attim yüzüne boğazımdan geri çekilsin die son anda son nefesimi tam verirken geri çekildi:( ben ağladım gözüm morardı dahası bana birakmazsin beni demeye başladı en son sinirlendim bıçak aldım elime bitti lan herşey duş yakamdan dedim öldürürüm seni dedim bıçağı soktum :( karnına ve hastaneye kaldirlar ama gene yok gene vazgeçmiyor dün tekrardan geldi bütün mahalleyi ayağa kaldırdı 10 tane polis geldi eline zincir almış arabaları parçalıyordu sonra jileti aldı boğazını kesti polislere arattı polisler yalvardı gel buraya öldürcek kendisini dedi ben inanmadim:( ama gittiğimde bogazini kesmis boğazından kan akıyordu:,( çok cResiz kaldım tekrardan barıştım fakat genede mesafemi korumaya çalışıyorum dahası aradığı zaman açmıyorum bukez gene kapılara dayanıyor bugün ise çok düşündüm ayrılmak istediğimi birdaha söylemek istiyorum :,( coccukken sevdik birbirimizi ama artık yapamıyorum onunda benimde zarar gormememizi istemiyorum bukez beyler neyapayim nasıl ikna edeyim ev adresimi değiştiremem durumum yok bukez güzelikle soylyeyim artık yapamıyoruz ben evlenmiycem ama artık sensiz hayatıma devam etmek istiyorum artık görüşmek istemiyorum allah yolunu açık etsin desem acaba bu şekilde olurmu?
8 senelik sevgilimden ayrilmak istedim :,( beni dovdü tekme tokat?