Aynı A101 de çalısyorz. Sürekli yanıma geliyor. Şakalaşıyor. Saklanıyor beni korkutmaya çalısyor Maket elimi keser diye arabaya yerleştirms. Paspas yapacaktım. Sen bunu kaldramyrsn ver ben paspas yaparım dedi. Magaza müdürü ikimize baktı güldü. Evlilik hayalin var mı dedi. Bnde işten hiç düşünmedim dedim. Belli mi olur bir anda karşına çıkar dedi. Mağaza sorumlusu aranızdaki samimiyeti azaltın dedi. sence sevgili misiniz anlamında mi dedi. Beni süzüyor. Saçlarını camda düzeltiyor. Telde beni aramaya başladı.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 23 o 21 yaşında. . Yaş sorun olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İş yerinde böyle yapman dışarıdan tabiki flörtleşiyor gibi gözükecektir. Zaten erkek kişisi de seninle flört etmeye çalışıyor kur yapıyor.
Mağaza sorumlusu çok samimisiniz aradaki samimiyeti azaltın. Bu samimiyet sizin hatalarınızı görmenize engel olur dedi. Sence anlamış mi
Anlamış ki demiş işte
Belli ki boş değil sana karşı. Sevmek sevilmek çok güzel ama bu durum seni işinden edebilir. İş yerinde mesai saatleri içinde bu şekilde davranmamasını söylemelisin. Sonrasında ne yapmak istiyorsanız onu yapın yine.
Mağaza sorumlusu çok samimisiniz aradaki samimiyeti azaltın dedi. sence sevgili misiniz anlamında mi dedi. Bu samimiyet sizin hatalarınızı görmenize engel olur dedi
Doğru söylemiş iş yerinde aşk yaşamak çok yanlış bir hamle bence ya uzak dur ya da iş yerinde uzak durmasını söyle
Arada duygusal yaklaşım olduğunu mu anlams
Bildiğin sana sırılsıklam aşık olmuş çocuk
Ayrıca iş yerinde birşekilde hareketler yapması hoş değil
Cidden aşık mi
Yaş kısmı yanlış sanırım
Olur diye düşünüyorum yaş sıkıntı
Ben 23 o 21
yani bence olmasaydı böyle davranmazdı
Seviyor mu
Yaş sorunu olmaz da seviyorsa da o söyle ben bilemem arkadaşım
Ben 23 o 21 çok mu
Yok bee ideal yaş farkı
Benim büyük olmam sorun olur mu
Sanmıyorum olmaz ya
Abicim isten atarlar
Aradaki samimiyeti azaltın dedi. sence sevgili misiniz anlamında mi dedi. Mağaza sorumlusu
Azaltın yoksa ikinizi de kapıya koyarlar bu meşhur kod 29 dahilinde olan bir durum. Sgk ya kod 29 derlerse bir daha nah iş bulursunuz
Yaşın kaç senin
Yok be o herkese öyledir
Yalnız mağaza sorumlusu uyardı. Çok yakınsınz aradaki samimiyeti azaltın dedi. sence sevgili misiniz anlamında mi dedi
Seni uyarmak için dedi demek ki herkese öyle ondan