Bana "Bana söz ver. çok çalış. Aynı şehirleri kazanalım"dedi. Ona olan duygularımı biliyor.
Bu yıl mezun yılımız olduğu için sevgili yapmaktan korkuyormuş. Bana sınavdan sonra konuşuruz bunu diyor.
Ama sorduğumda kalbi ve aklının bomboş olduğunu söyledi.
Sizce bana karşı hiç hisleri var mıdır?
Bu yıl mezun yılımız olduğu için sevgili yapmaktan korkuyormuş. Bana sınavdan sonra konuşuruz bunu diyor.
Ama sorduğumda kalbi ve aklının bomboş olduğunu söyledi.
Sizce bana karşı hiç hisleri var mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen onu seviyorsun anladık. O da seni seviyorsa işiniz çok iyi ama sevmiyorsa... Allah kolaylık versin.
Amin teşekkürlerr:) Evet seviyorum o da biliyor. Yazdıklarimda bir umut ışığı yok mu sizce?
Evet. çok güzel şeyler yazmış tabii ki de umut var
Peki bu konuşmalardan bir hafta öncesine kadar benim hakkımda "tıp yazmazsan seninle olmam diyeyim. Tıp yazar"gibi konuşmuş benim olmadığım bir ortamda.
Ben de ona onu sevdiğimi ama vazgeçmek üzere olduğumu anlatan bir mektup yazdım. Sonra beni aradı ve bana sınav yılı olmamızdan, korkularından bahsetti. Ve soruma yazdığım şeyleri söyledi. Hatta "en çok sen varsın. Annemden önce sen varsın"gibi sözler söyledi.
Sizce bir haftada duyguları değişmiş midir yoksa beni cepte gördüğünden dolayı kaybetmemek için biraz ilgili ve umutlu mu konuştu
ooo annemden önce sen varsın dediyse bu oğlan ne derse desin sana yanık
şu an son cevabınız beni o kadar çok mutlu etti ki resmen umut ışığı içimi aydınlattı. Bir haftadır benden uzak gibi hissediyordum. Gerçi kardeşine benden uzak durmadığını beni görseydi yanıma geleceğini söylemiş. Umarım gerçekten de bana karşı hisleri vardır. Ve o sözü yalandan söylememiştir.
bana şimdiye kadar çok sevilmediğini söylemişti. Umarım ona olan sevgimin sürmesi için yalan söylememiştir. Ben beğendiğini biliyorum. Umarım bu beğeni sevmeye kaydığı için gerçekten dürüst davranmıştır.
Size çok ama çok teşekkür ederim size umarım sizin de hayatınız kalbinizi mutlulukla attıracak güzelliklerle dolu geçer:)
Ben teşekkür ederim
valla boşver. ünide çok daha farkli erkekler bulursun. okyanus varken havuzdan balık seçmek.. buna takilma , ayni sehir olsun diye zorlama. kimseye bagli kalma , kendine odaklan. hele ki hislerinden emin olmadigin biri icin. emin bile olsan hisler degiskendir , degmezz
kadınların en saf halleri bu yaşlar
sonrasında avcıya dönüşüyorlar
🥺🥺