Sevgiye karşı benim inancım kalmadı. Bana kim nasıl davranırsa bende aynı şekilde ona davranacağım. Soğuk yapıyorsa soğuk samimiyse samimi... Bu durumdan dolayı gerçek sevgiye inanmıyorum.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
erkekler sadece cinsellik üzerinden kızlarla yakınlaştığı onları obje olarak gördüğü için hayır gerçek sevgiye asla inanmıyorum. en büyük örneği de babamdır ne annemi sevdi onu sevmediği için de ne beni sevdi.
Cevap
9Cevap
Ya ben de inanıyordun sonra mrözdal isimli konuştuğum kişilerden birisi beni sattı artık inanmıyorum.
Aloebella!
sorularının altına yazıyorum hep hesabım gitti rip oldu falan filan beğenip de geri yazmayınca kalbim kırıldı
Üzülme ağlarım :(
aynı kafadanız seninle. insanlardan beklentim sıfıra indi artık nasıl davranırlarsa ben de öyle yaklaşıyorum herkese umrumda da değil kimse.
Evet gerçek sevgiye inanırım, çünkü ben gerçekten severim ve sevgimi hakettiğine inanmadan kimseyi sevmem.
Evet gercek sevgiye inanirim ama once güvenmek lazim çünkü güven duygusu kalmadi
Dediğin gibi olmuyor aslında. Bir süre böyle davranıyorsun daha sonra yine eskisi gibi oluyor herşey. Ya da bende öyle oldu. Ama gerçek sevgi var bence önemli olan onu bulabilmek ve kaçırmamak.
Eski de kaldı o gerçek sevgi şimdilerde yok aramayın boşuna
İnsanların sevgisine inanmıyorum
😌🌼
Üzülme kedileri sevv ☹️
Haklısın insanların sevgisine inanç bağlamamak lazım. Hayvanların saf sevgisi insanlığın %99.99 unda olmayan bir sevgi :(.
https://youtu.be/6KUI0BCOhlg
Ağzını burnunu yemelik 😻
inanıyorum ama bulma ihtimali belki de binde bir
İnanıyorum çünkü beni inandıran biri var..
Evet, gerçekten olduğuna inanıyorum.
Evet sonuna kadar inancım var
İnanmak istiyorum. Bitmiş olamaz.
Bence gercek sevgi var
İnanıyorum
Hayır cünkü herkes paracı
evet inanırım
Sevgi var. İnsanlar metaryalistleştikçe ölüyor.
Eveet
İnanıyorum 😊
İnanmıyorum çünkü tüm ilişkiler çıkar uğrunadır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?