Gerçek aşk diye bir şey yok bence. Herkes çıkarları peşinde. 'seviyorum' demek içi boş bir kelime haline gelmiş. 🙄
Gerçek aşka inanır mısınız? 🌸

Gerçek aşk diye bir şey yok bence. Herkes çıkarları peşinde. 'seviyorum' demek içi boş bir kelime haline gelmiş. 🙄
Gerçek aşka inanır mısınız? 🌸
Aşka inanırsınız;duygular, düşünceler değiştiğinde, en küçük şeyler en mutlu ve en üzgün hale geldiğinde, her şey doruk noktasında yaşanmaya başlandığında, bi an bulutlardayken bi an yerin yedi kat aşağısında olduğunuzda, ve nabzınızın her 180 i vurduğunda...
Aşka değil de gerçek sevgiye inancım sonsuz. Ruhlar aleminde önceden ruh eşimizle karşılaşmışız hepimiz kalubelada. Ondandır biri karşımıza çıktığında o, yıllarca tanışmışlık hissini alırız..❤️🌌
30.08.2012 de yaşamıştım 15.01.2015 de bitti o aşk tı
sonra sevigiyle tanıştım 01.05.2018 - 12.06.2022 oda bitti
her şey tabiki menfaat ve cıkarcı ama yaşadığım zamanlardaki aşk gercekti ve güzeldi canım ben bitirdim 2. si menfaatti o bitirdi
Gerçek aşkı yaşama isteği çoğu insanın içinde var bence, ama değmeyen insanları gördükçe o sevgimiz havada kalınca aşka olan inancımızı yavaş yavaş kaybediyoruz
Cevap
53Cevap
Hayır inanmıyorum
Gerçek aşk var tabii ki..
Aşkın adını kendine göre tanımlayıp, öyle yaşayanlar bize olmadığını düşündürüyor sadece..
Keşke yok olsalar
Aşk da sevgi de saçmalıktan ibaret. Sırf canlılar çiftleşsin diye beynin sana hissettirdiği yalancı bir duygu. Hamamböcekleri bile hissediyor.
Hiç öyle düşünmemiştim 😅
Yani düşünsene, sen, ben, burdaki bütün diğer insanlar hepimiz aşık olduğumuzu defalarca düşünmedik mi? "Çok seviyorum hatta deli gibi seviyorum" demedik mi? Hepimiz defalarca yaptık ve yaşadık bunları. Defalarca yapmak zorunda kaldık çünkü hiçbirisi aşk da sevgide değildi ve geçip gittiler. Şu an hayatımızda bile değiller. Hasta olmak gibi. Virüs vücuda girer, bir süre yaşar sonra da ölür gider. Hastayken öleceğini bile düşünürsün bazen ama iyileşince virüsü hatırlamazsın bile.
Farkındalık yaşadım şu an cidden öyle
Göreceli bir kavram. Kimine göre bir hayal kimine göre ise tamamen gerçek. Ben inanıyorum..
Evet, cinsellik temelli çıkılmayan aşk yolu gerçek aşka ulaşır.
Öyle bir yol var mı 😂
Var, bedenleri hedef almadan sırf ruhen anlaşılmanın getirdiği huzur.
Gerçek aşka olan inancımı sarsanlara selam olmasın. Dilerim yaraladıkları yerden yar alırlar.
Amin 🤲
Bence gerçek aşk var. İnsan karşısına çıkan yanlış insanlar yüzünden her ne kadar inancını kaybetse de. Doğru insanı bulunca varmış diyorsun.
Aşk var, hemde en derinden hissedilen duygular, sıradan bir gün mükemmel bir yılın eşdeğeri oluyor. Gözlerin parlıyor ve sürekli onunla düşünüyorsun.
elbette inanırım.
gerçek bir aşk yaşadım üstelik.
ne fırtınaydı beeeee...
aşk bitince kötü oluyor.
test edildi onaylandı.
Paylaştığın fotodaki vücut varsa her iki tarafta aşkı yaşar. Şaka bir yana ya aşk var ama ben kavuşamadığım için var kavuşsaydım adı Sevgi olurdu sanırım.
onlarca ilişkim olmasına rağmen onunla olan ilişkimde ilk defa aşık oluyormuşum gibi hissettim büyük ihtimalle gerçek aşk oydu
Evet, fazlasıyla inanıyorum.
Yaratılmış her şeyde var bu aslında, en sonunda da asıl sahibine dönecek olan...
Hiç aşk yaşayamadım maalesef hiç deneyimim olmadı ama gerçek aşka inanıyorum. Bence aşk gerçekten var ve çoğu insan aşkı yaşayıp ölüyor. Benim de ömrüm aşksız geçti gidiyor şanssızım.
Benim aşka pek inancım yok mantık evliliği ya da cinsellik yaşamak için partner yeterli aşka inanmıyorum aramıyorum
Aşk filan faso fiso 😂 zaten bitiyor zamanla önemli olan birbirine olan saygıyı ve güveni kaybetmemek 🥳
Akıl aşktan daha kıymetli bir şey bence. Aşk ideale duyulan arzudur, akılsızda ulaşılır akıllada ulaşılır.
Foto çok iyi yaa😍
Aska inanıyorum aynı anda sevmek ve sevilmek müthiş bişey.
İnanırım tabii, yeter ki o kıvılcımı göreyim. Bu çok önemli.
Gerçek aşk vardırda bu zaman da bulmak zor.
neyse boş ver. Görseldeki hatun süpermiş 😁
İnanmak istiyorum
Hiç olmadı ilahi aşk var
9 yıllık çıktığın insan seni aldatınca pek inancın kalmıyor artık
Evet öyle, maske kelimeler ve hareketler bunlar. Amaç zaten belli
Olsaydı ben şimdi yar'yüzünün aşk'entinde olurdum.
Hahahahahahaha artık aşk lafını görünce haykırarak gülüyorum
Gerçek aşk vardır ama herkes yaşayamaz herkes bilemez. Bu arada resim tehlikeli 😃
Evet inanırım gerçek aşk var insanlar gururlarını yenerse var
Bu fotodaki kadına namaz kilanlar cikar aşk kimmiş
Tövbe tövbe 😂
Gerçek mi bilmiyorum ama güzel severim.
Ama sevilmek nasıl bişey hiç tatmadım
Bu foto soruna çok uygun olmamış
Cinsel soru gibi geldi
Her zaman gerçek aşk var
Gerçek aşk bazen kahve kadar koyu gözlerin 40 senelik hatırın da bazen yemyeşil gözlerin baharı hatırlatan göz bebeğin de bazen ise masmavi gözlerin sonu olmayan derinliğindedir🧿🧿
gerçek aşk yok insan doğası gereği çıkarcı yaratılmış en iyisini bulma odaklı.
aşk en iyisini bulana kadardır çok çok nadir vardır gerçek aşk.
Evet , asıl hakikî olan İlâhi aşktır.
Beşeri aşk geçici ve boş.
Evlendiğin kişidir yoksa niye evlenesin
Öyle olsa hiç boşanan olmazdı
Kıymet bilen mi var?
Aklıma çiçeksepeti reklamı geldi 😂 ben inanmıyorum şahsen vazgeçtim
İyi olduk da ne oldu yine üzdüler yine üzdüler, sanki seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum ya ama benden küçüksün 😅
Evet maalesef 😌
Abla mı yok teyze 🤣
sevgiye inanıyorum. ilişkinin her türlüsü güzel bence
Aşk bir boktur, sifonu çek kurtul 😌
😂😂😂 sevdim bunu
😂
İnanırım da bize denk gelmez
Al benden de o kadar
Herkese nasip olmaz.
Aşk eşittir seks
İnanmamak olmaz 😄
Gerçek aşka değilde su Göresele inanıyorum
Gerçek aşk Yaradana sadece, gerisi hikaye.
Resimdeki çift aşk yasamiyor ki sevişiyor 😊
İnanasım gelmiyor artık hiçbir şeye.
Aşk yok mantık var seks var 😀
görseldeki gerçek aşk mı çıkar mı onu çözemedim :d
Detaydakine aşık oldum gerçekten dnd
Gerçek aşk var ancak insanlar sahte.
Aşk dıyenler zamanla sevgılye bulusur
İlahi aşk ollur. İnsana aşık olunmaz. Geçicidir
Aşk diye birsey yoktur
İnanmıyorum
İnanıyorum ama tek tarafli oluyo sadeve
Aynı fikirdeyim.