Durum çok farklı boyuta ulaştı ne yapmalıyım?

Benim bir süredir bir ilişkim var son iki aydır yolunda gitmeyen şeyler oluyordu benimle iletişim sıklığını azalttı neden böyle kötü davranıyorsun dediğimde canım öyle istiyor beni çok derliyorsun başka işin yok mu çok sıkıcısın demeye başladı sabrettim ailevi problemi olabilir işle ilgilidir dedim sordum yok öyle bir şey dedi mesaj atmasam atmadi aramasam aramadı aradigindada çok tutma isim var dedi genelde çok üzülüyordum her sabah uyandığımda 20 30 kız eklenmiş oluyordu çok uyardım ne gerek var dedim herkes kafasına göre takılsın ben böyle mutluyum dedi sonra hiç bir zaman yapmadigim şeyi yaptım biri mesaj attı sosyal medyadan âmâ sıradan bi mesaj bende cevap verdim nereli olduğum gibi sorular sordu söyledim ama icim hazmetmedi aynı gün aynı saatlerde iletişimi kestim. Sonra bir gün bu ben uğraşamicam al şifremi dedi bende zaten o kişi ile irtibatı kestiğim için aklıma bile gelmedi bende verdim şifreyi adam mesaj attı benimki adamla konuştu adam dedi absürt sohbetimiz olmadı için rahat olsun nerelisin diye sordum mesajlarida gördü sevgilim bende izah ettim ama olmadı beni engelledi dünde 4 kez aramış duymamışım sonra döndüm dedi senden nefret bile etmiyorum tekrar izah ettim iki cihan bir araya gelse seninle olmam her yerden yine engellicem dedi baktım yapmamış çok pişmanım cvb vermemeliydim her ne olursa olsun o adama ne yapmaliyim telafisi var mı sizce?
Durum çok farklı boyuta ulaştı ne yapmalıyım?