Sevgilim vücudum hakkında kırıcı düşünüyor?

sonuna kadar okuyun, ben 170 boyundayım 60 kgydim o zamanlar beni sevmiyordu peşinden koşuyordum kapısında yatıyordum bir ara aramız iyi gibi oldu sonra bana zayıflamam gerektiğini kucağına beni aldığında yorulmaması gerektiğini söyledi 48 kg oldum geçen sene bu aylarda neyse aramız çok şükür iyi ve ciddi bir ilişkiye doğru gidiyoruz ama tabiki zayıfladığım için değil, bir anda ben ona çevresinin gerçek yüzünü gösterdiğimde o da bana ben kör olmuşum vs diyerek tekrar deneme teklif etti şimdi ben ev alacağım birlikte kalacağız.. neyse benim burnum hafif kemikli bende estetik olabilsem gelme diye konu açmıştım bundan BEŞ AY ÖNCE IDA BURNUNDAN ÖNCE DÜZELTMEN GEREKEN YERLER VAR DEDİ BENDE ÇOK ISRAR ETTİM VE SÖYLEMEDİ SEN ŞİMDİ ON GÜN KONUŞMAZSIN KIRILIRSIN FALAN DİYE KONUYU KAPATTI.. ben çoktan kırılmıştım. BUGÜN DE VİLLA KİRALIYACAĞIM ORDA SENİNLE YÜZECEĞİZ DEDİM VE BİKİNİ BAKTIĞIMI SÖYLEDİM ODA sana yakışmaz ki dedi? bende yüksek bel bakacağım brezilya stili değil dedim o da sana bol oluyor falan dedi ben 53 kg oldum artık dedim çünkü 48 ken de çok zayıfsın diyordu sonra ben dedim ki benim üstümde kaç defa bikini gördün de böyle büyük oluyor diyorsun dedim? daha önce jartiyer giydiğimde bacağımdan düştüğünü ve hatırlamıyorum musun dedi bende dedim ki o bir çorap ve standart beden bunu kendi bedenime göre alacağım dedim neyse sıkıldık kapat telefonu dedi kapattım çok kırıldım kaç saattir ağlıyorum migrenim tutmuş uyumuşum... göğsüm kilo verdikten sonra küçüldü şu an bedenimden tiksiniyorum sayesinde.. mezura ile ölçüm yaptım boyun çevrem 30
göğüs çevrem 80
belim 60
kalçam 90
gerçekten şimdi göğüs büyütme ve kalça büyütme ameliyatı olmam gerekiyor randevu alacaktım bana eğer estetik olacaksan senin yüzüne bile bakmam diyor ama şarkıcı otilia nın klibini izlerken me meleri çok güzel değil mi diyor büyük göğüs hastası of of..
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar neden ciddi görüşler yok? trollük bir soruya benziyor mu sizce gerçekten üzgünüm 😞
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada evet onun istediklerine göre yaşıyorum saçım kalçama kadardı siyaha boya dedi boyattım sonra kestir sarı ombre yaptır dedi yaptırdım kötü olmuş ama yakışmış dedi istediğimiz bu değildi diye. ve şimdi gri ombre yaptıracağım gri saç ona çekici geliyormuş
Sevgilim vücudum hakkında kırıcı düşünüyor?