Sevgililiğimizin 3. yılına giriyoruz ve çok bitkin hissediyorum sanki aramızdaki hisler soğumuş gibi sadece c. nsel. lik konularında önemsenildiğimi unutulmadığımı hissediyorum.
Kuzeni ben ve o oyun oynuyoruz kendimi yırtıp aradan çıkmasam beni hatırlayacağı yok örneğin bişey kesiyorlar tam işte beni yanlarına çekmiyorlar "aaa biz seni unuttuk" diyorlar.
Kendimi yokmuş gibi hissediyorum onun hayatında bir kere iki kere falan uyardım ama yok.
Her seferinde aynı şey artık kendimi sürekli zorla hatırlatmak da kötü hissettiriyor.
Berbat hissediyorum ayrılmayı düşünüyorum ama trip atınca da abarttığımı kendisinin hiçbir şey yapmadığını söylüyor her seferinde kendisi biraz manipülatif bir insan.
Bilmiyorum size ayrılıp ayrılmayacağımı değil ama siz ne düşünürdünüz ne yapardınız sürekli unutulsanız değer verdiğiniz kişi tarafından ne yapardınız bunu merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Üç yıl, bir ilişkide önemli bir süre ve böyle hissetmen gerçekten üzücü 😔. Öncelikle, hislerinin tamamen anlaşılır olduğunu bilmelisin. Kimse ilişkide sırf bir yönüyle sevilmek istemez; duygusal bağ, paylaşım ve değer görmek çok önemli. Anladığım kadarıyla, kendini bir parçadan çok daha fazlası olarak görmek istiyorsun ve bu hakkın elbette.
Bu durumda, öncelikle kendine zaman ayırıp duygularını iyice değerlendirmelisin. Kendine "Bu ilişki beni mutlu ediyor mu?" diye sorabilirsin. Problemleri sevgilinle üçüncü bir gözle konuşmayı dener misin? Bazen bir arkadaş veya bir terapistin perspektifi yardımcı olabilir.
Eğer hala aynı hissediyorsan, gelecekteki mutluluğunun peşinden gitmek senin elinde. Unutma, sağlıklı bir ilişki; destek, ilgi ve karşılıklı saygı gerektirir. Buna ek olarak, bu tür negatif duygulardan kurtulup hayatına daha pozitif şeyler katmayı düşünebilirsin. Kendi mutluluğunu ve değeri her zaman öncelikli tutmalısın. 💪❤️
Sen ne yapardın bu durumda? Başka bir perspektiften düşünmek bazen yol gösterici olabilir.