Sevgilim vücudumun bir çok yerini beğenmiyor özellikle ayaklarımı.
Neden beğenmediğini sordum biraz tartıştık ve ayrıldık sizce ne yapmalıyım çok sarsıldım.
Neden beğenmediğini sordum biraz tartıştık ve ayrıldık sizce ne yapmalıyım çok sarsıldım.
mervekarasu241 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sevgilin sana duygusal ya da sen oldugun icin degilde kadin oldugun icin bir birliktelik istemis. İnsan sunu anlamali seks oyuncagi siparis etmiyorsun. Bi canliyla insanla birlikte oluyorsun bi yola cikiyorsun. Hangi birimiz bedeninizi teninizi vucut tipimizi cinsel organimizi vs secebildik ki? En fazla bakim yapabiliriz surat gogusse estetik. Muhim olan sevdiginin bedenini diger bedenlerin ustunde gormek. Bu durum sende ozguven problemi yapmasin bi gun benim gibi dusunen birine de denk gelebilirsin senin beden tarzinin hayalini kuran birinde. Erkeklerde kadinlar gibi farkli zevklere tenlere ilgi gosterenler var onlara denk gelirsin. Sen kendini sev kendine guven.
Bana göre karşı taraf ne kadar yakışıklı ya da güzel olursa olsun en sonunda zekâ kazanıyor
Bı yerden sonra sohbet edemediğiniz insanlarla aranızda olan her şey bitiryir
Aslında bu sana Allah'ın bı lutfu
Fiziki özelliklere helede ayaklara bakıp ayrılan beğenmeyen bı cahille beraberdik ve rabbim seni ona layık görmedi çünkü sen çok daha iyilerine layiksin
Gerçekten beğenmediği için mi zannediyorsun. Sadece yalan söylemiş senden ayrılmak için. Bulmuş senin gibi taze tatlı güzeller guzelini, birde vücudunu begenmeyecek, ufak atsın. Sebebi nedir , aranızda neler yaşandı veya yaşanmadı bilemem lakin , bu onun ayrılık bahanesi olmuş. Burada seçim yapması gereken zaten o değil, sensin. Seni haketmeyen ve bu seviyedeki iletişim sürecinde bile seni hezeyana uğratan birinden ayrilmadin sen , kurtuldun işte bu sebeple mutlu olmalısın. Ne demek olduğunu bilsen mutlu olmayı bile az bulurdun kendine
Beğenmiyorsa gitsin kendine beğenecek birini bulsun sen üzme kendini
Sende bunu kafana taktın, sektirip gitsin ne takıyorsun kafana.
Ne bicim sacma iliskileriniz var yaa. Ayagimi begenmedi biraz tartistik ve ayrildik cok guzel...
Sevgilin değil eşin beğenmesi gerekiyor
iyi kendisiyle sevişşsin
Ayakların büyük mi nesini beğenmemiş
37 numara
Müthiş.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ayak bakım ünitelerine git
Ayaklarım bakımlı ve güzel
Beğenmemiş işte
görmek lazım
🙂