Hepiniz eski sevgilinizin yeni sevgilisini veya yeni sevgilinin eski sevgilisini merak edersin bende merakımdan catliyordum kim bu kız diye baktım kısa boylu 157 belki bir kız ufacik ben epey uzundum yanında :d sevgilim beni hiç sevmedi o ufak cep herkulunu sevmiş şok oldum ya 🥺🥺😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ahahhzhshjshsjsjsjs anlatışa bak ya. Ben de kısayım ama güldüm epey dmmdmdmmdmd. Ya demek ki sadece boyla olmuyormuş. Aman ya boşver
Ama öyle deme beni modellik yarışmalarına hazırlar gibi konuşan adam manken gibi kız bulmustur sanıyordum ama bana yapılmış en büyük haksızlık gibi benim ne suçum vardı peki
Aa bak sen, hiç olmamış. Demek ki insanların hoşlarına gidebilecek taraflarını övüyor. Ya da beşki de boya takıntılı değildir olsa güzel olur kafasındadır. Niye sana haksızlık olsun ya bitmiş ilişki sen de kendine göre birini bulursun
Olum salla ya boklarinda boğulsunlar salla sıkma canını.
Bana haksızlık değil mi bu beni çok eleştirirdi kendi bulduğu kız...
Sen benim götümden çıkan osuruk bile olamazsın paçoooozz deseydin wmxmwlxpw
Ciddiyim bak salla ya iki güne ayrılır onlarda Allahın adaleti şaşmaz..
Kanka onlar ayrılmaz çünkü o kız benim gibi her lafı takip içine atan bir kıza benzemiyor s! car ağzına onun adam eder aylardır ilişkileri sürdüğüne göre..
Sen öyle san bak aha buraya yaziyorum kanka ayrilacaklar ayrilmazsa yardim ederim ayirma ritüeli büyüsü yapariz wmzmwldlql
Olır böyke seyler önüne bak
O ne biçim profil öyle
Süpürge ne olmuş
Kısa mısa ama sonuçtaa sana tercih edilmiş.
Hiç sorma şaştım kaldım ufacik gine karşıdan geliyordu ayy Bu adam büyük haksızlık etti ama allahın adaleti şaşmaz
Kız benden uyanık biseye benziyor yani o serefsiz bana çok lâf sokardi ben bisey diyemezdim sevdiğimden ama o kız benim gibi içine atan bir tip değil kısa misa ama epey özgüvenli
Çok kıskançsın ve de hasetsin
Ondan ayrılan bendim. ama onunla sevgili olmuş hemen?
İyi etmişsin😉
Gonul bu. Yapcak bisiy yok!
olay boyda değilmiş demek kis
Ama kısalara niye kızıyon ki
Ben kısalara kızmıyorum benim eski sevgilim olacak o serefsiz mükemmelliyetçi biri gibiydi boya posa şekle önem veren hani anlatabildimmi benim ne suçum vardı peki beni o kadar eleştiriridiki o kızı görünce ağzım açık kaldı inan
Afedersin ama o zaman eski sevgilin malmış şekle önem veriyorsa dkejcjejf
Aga be🚬
Oh oldu ona bana o kadar kulp takardi kendi bulduğu kız daha..
aga beee
Çok üzülüyorum ve kız annesinin bulduğu kız galiba
Her şey güzellik veya boy değil.
Siz erkekler her konuyu güzelliğe bağlamıyor musunuz?
Hayır güzellik %20 etkiliyor geri kalan karakter ve zeka
Ama abi bu adam beni defileye hazırlar gibi konuşuyordu şöyle yapsana saçını şu renge boyatsana şunu giysene diye peki bu neyin nesi?
Normal bir şey sevgilin karakteri ve zekası yerindeyse Güzel görünsün isterim.
Kudurr
Herşey boy değil
Şekilci biriydi ama bak benim kendime olan güvenim tam ama bana o kadar kusurlar takardı ki ayrıldıktan sonra herhalde 180 manken falan buldu sanıyorum tamammi ama kızı görünce şok oldum bana haksızlık değil de ne bu ya
Demek kız kafa dengi boya bakmaz böyle şeyler