Çalıştığım iş yerinde surekli bana takılan benimle uğraşan bir adam var oda benle beraber çalışan ama herseye muhalefet etmesi benim yanımda özel tel görüşmesi bu arada telde biri yok sanki kadınla konuşuyormuş gibi bazen önemli bir belediye başkanıyla vekile şeyler yapiyo ve sürekli çay içiyorlar busur ukjsi sonra yapamıyorlar bardakları çöp atma yok sanki herseyden ben sorumluyum ses çıkarsan çıkaramıyor napicam işi biraktiracklar bana napmaliyim deliricem dayanamiyorum artık onceonesemedim gecer dedim ama iş büyüyor çok rahatsızım artık idareci kadin da öyle baba takmış vaziyete deliricem yardim edin lutfen
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Her zaman herkesle arana biraz mesafe koymalısın ve seni rahatsız eden durumlara sessiz kalma. Sessiz kalıp olanlara tepki göstermezsen tepene çıkarlar. Stres seni hasta eder.
Güvenlik kamerasından izlettir bence oradaki personele muhtemelen sana asılıyor eleman fakat sen yüz vermedigin için böyle yapıyor görünen o
Umursamamaya bak ve dayanamazsan açık açık söyle en fazla işinden olursun ve iş aramaya bak mutlu olmadığın yerde her gün huzursuz olursun
Onlar seninle konuşmadıkca sen onlara bir şey konuşma o zaman daha iyi davranmaya başlarlar bu taktik işe yarar
Başka iş bul ve toz ol. Onların hizmetçiliğini yapmak zorunda değilsin.
Şaka gibi
ney?
kendine açık iş bul diycema amaemin op ki bu çok iş yerinde benzer veya yakın şeyler yaşanıyor ya hakkın da hayirlisi
Kendine yeni bir iş bakmalısın ama önce idareci ile konus
Bir üst yetkili kişiyle konuş anlat durumu
Tm
Sende kendi işine bak beni rahatsız etme de.
Yüzerek drdim
Yüz kere bana orada bir hiç muamelesi cekuuolqr kendileri herks gözdesi sanki davranıyorlar ne başımızdaki müdürden hyr var ne bisey
Bir süre kasiyerlik yaptım petrol ofisinde saha çalışanı olan bir yaşıtım vardı bana sakallarını kes diyordu sürekli işte bir dedi iki dedi üçüncüde sen buranın müdürü musun işine bak dedim hatta kafa kafaya geldim sonra haddini bildi bana bulaşamadı.
Bende geldim bir süre sonra sonuç ayni
Sen yeteri kadar haddini bildirmemişsin işyerinde gerçekten küfürlü takilmalara bile izin vermeyen biriyim birisi öyle demişti bende senin bilmem ne diyordum bir daha öyle davranmiyordu.
3 erkek bir kadin
Memnun değilsen başka iş bak bence.
Isyeri ne? Otel falanmi.
Okul devlet lisesi
Ogretmenmisiniz?
Hyr
Al karşına konuş
Konuşulacak bir tip degil
Senin ilgini çekmeye çalışıyor nasıl tip değil sert konuş ikaz et
Anlatamıyorum psikolojim bozuldulutfrn yardim et
Nasıl bırı bu manyak şikayet et çalıştığın yere nasıl bozdu psikolojını
Ruh hastası heralde
Evet
Nasıl yardım edeyım sana çalıştığın yerde ki kişilere şikayet et
Ettim hiç biseu degismedi
Nasıl değişmedi bişey yapmadılar mı
Ettim daha ise geç kalıyorum diye teki açmadım diye müdür yardımcısı kadına durumu anlattım halde bana acımasız davranmaya başladı
Hyr
Nasıl bir işyeri orası anladım valla
Onumu koruyorlar
Kimseye aldırış etme işine bak işini yap
Yapamıyorum yanımda sole konuşuluyor yok seneye iyi bir elaman. Bulalım biz seçelim sole bir kadın olsun böyle bir elaman olsun bu sekl
Senden başka bayan var mı çalışan
Yok
Ozaman sana asılıyorlar niyeti bozuk bunların sende yüz vermiyorsan o yüzden yapıyorlar dır kardeşim ları
Bırak o iş yerini sana hayır gelmez ama bulabiliyor san iş bulup çık boşta kalmakta kötü
Asiliyolar mi gercektenmi ama o bana aşılama alakam yok onlarla Allah belalarını versin onlarin
Ben öyle anladım ben sen anlatınca durumu
Önceden fark etmemiştim ama artık nefes alamıyorum boğuluyorum bunlardan
Rabbim yar ve yardımcın olsun :( nerede oturuyorsun İstanbul Anadolu ise sana iş bende bakabilirim istersen
tek çare pozisyon değiştirmek ya da bırakmak
Ewet
evet var mı farklı pozisyon
Yok zaten sınıflar farklıdır zaten oturduğumuz çay içtiğimiz yer rahatsız edici orada otururken geliyor bunlar basima
Belki de sevmemiştir gerçekten seni
İstifa et o zaman
Ewer
Ne iş yapıyorsun şu an
Biz typ diye kuraya katildik okullara gönderdiler banada lise çıktı başladık orada geçici bir salonda lar şu an ne oda var ne bisey depo gibi biyer çay koymuşlar sandalye masa koymuşlar işi biten orada oturur ama rahatsız edici boyutta konuşmalar oluyo orada dayanamiyoum o kişi idarede yalakalık yapiyo ona susuyorlar şikayet ettim hiç bisey degismedi
Kaç yaşındasın? Okul durumun nedir? Üniversite mezunu musun?
Yok ilk okul temi z lik yapıyor okul çıkışı okulda
Hmmm instadan konuşalım mj
Ewet
Yazsana adresini Instagram