Offff ne yapacağım boyle bilmiyorum surekli önüme çıkıyor
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
Konuştukların olanları başka da anlatıyor olabilir bunu yapıyor çoğu andaval o yüzden yanlış tanınıyor olabilirsin. eskideki hurmalar hesabı
00 Yorumla
1 yılHatalarımızdan ders çıkarmayı öğrenmeliyiz. Zor olacaktır ama zamanla düzelir.
00 Yorumla
1 yılGeçmiş geçmişde kaldı, geçmişinle ilgilenenlerden uzak dur
00 Yorumla
1 yılboş ver 😉 önüne bak seni mutlu eden illa olur
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl çıkıyor film şeridi gibi mi :D Geçmişinden rahatsız olma. Sana en büyük tavsiyem ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılgeçmişinde cinsellik mi vardı başka bir şey mi
02 Yorumla
Soran1 yılEn fazla öpme olmuştu
Birde lise zamanlarımda instagramdan makarasina çok erkekle konuşmuştum ama arada asla cinsellik yok 1 2 günlüğüne makara flörttü 15 16 yasindayken
Cevap sahibi1 yılçokta takma o zaman bazıları kucaktan kucağa atlıyor dert edinmiyor iki erkekle sohbet etmekten sorun olmaz öpme de basit bir şey dudağından öpmediğin sürece
Gizli Üye(30-35)1 yılNeler yaşadın bilmiyorum ki anlatmak istersen dinlerim
05 Yorumla
Birde lise zamanlarımda instagramdan makarasina çok erkekle konuşmuştum ama arada asla cinsellik yok 1 2 günlüğüne makara flörttü 15 16 yasindayken
Cevap sahibi1 yılBunlar hiçbir şey değil gizlidesin
Soran1 yılSevgilim bu yüzden kirlisin vs dedi konustugum 2 3 çocuk kendinin çevre ortamindan diye 4 yıl önce olmus şeyler bunlar bu arada 20 yaşındayım Şu an
Cevap sahibi1 yılHangi şehirde yaşıyorsun
Soran1 yılMaras
Gizli Üye(30-35)1 yılGecmis çöptur çöpü kimler karıştırır bilirsin
00 YorumlaGecmis geçmiştir yapacak bir şey yok keşke geri alinabilse
12 Yorumla
Soran1 yılSevgilim bu yüzden kirlisin vs dedi konustugum 2 3 çocuk kendinin çevre ortamindan diye 4 yıl önce olmus şeyler bunlar bu arada 20 yaşındayım Şu an
1 yılO kadar olur boş ver sende geçmişten bahsetme
00 Yorumla- Diğer konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yılHangi sitede link var mı
04 Yorumla
- 1 yıl
Ooou büyük rezillik
Soran1 yılBence de
- 1 yıl
Saçmalama ya benim yaptıklarımı duysan taşla ezerdin
Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. İl değiştiremezmisiniz ?
03 Yorumla
- 1 yıl
Sadece öpücükse hiçbisey olmaz rahat olunuz
Soran1 yılEvet en max opmeydi
sarilamayacak yara mı bıraktı?
05 Yorumla
Soran1 yılAklıma gelmiyor karşıma çıkıyor Sevgilim bu yüzden kirlisin vs dedi konustugum 2 3 çocuk kendinin çevre ortamindan diye 4 yıl önce olmus şeyler bunlar bu arada 20 yaşındayım Şu an
Soran1 yılÖpüyor evet
- Diğer konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılNe yaşadın da geçmişin de guzum etmen
06 Yorumla
- 1 yıl
O mu yani derdin
- 1 yıl
Yobazmis
Soran1 yılÖnceden konustugum insanların onun çevresinden olması çok büyük bir sorun mu o zaman 15 yaşındaydım Şu an 20
- 1 yıl
Yoo değil n'olacak ki
1 yılGecmisinde ne varki
01 Yorumla
1 yılEski flortler falan mi
05 Yorumla
Soran1 yılEvet ya cinsellik yok ama 15 16 yaşında olan makarasina sohbet sosyal medyadam
- 1 yıl
Stir et ya ben de diyorum bisey olmus
Soran1 yılSevgilimin çevresinden konustugum 2 3 kişi 15 yaşında konusmustum Şu an 20 çok sıkıntı mı sence sevgilim bu yüzden ayrildin
- 1 yıl
Erkekler bunu kabullenemez de durum cok sacma koskoca dunyada birbiriyle arkadas olan erkekleri mi buldun sen de nasil denk getirdin jsbdh
Soran1 yılSome küçük şehir problems
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar üzücü ne yasadin ki?
02 Yorumla
- 1 yıl
Tövbe et ve tekrarlamamaya çalış
Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. Geçmişine takılanların geçmişi yok mu
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Başka bir yere taşın unut geçmişini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDötten mi takıldın ne oldu
01 Yorumla
- Diğer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılÇıkar nefsinize hakim olmazsanız
00 Yorumla Neler yaptın ki
08 Yorumla
Soran1 yılMaalesef çok büyük sorun dimi
Soran1 yılHm ama bende cinsellik falan yoktu yani konusma muhabbetti sadece
Soran1 yılNe konusu foto falan mi
Ne var ki geçmişinde
06 Yorumla
Soran1 yılYani sırf onun çevresinden 3-4 kişiyle konuştum diye böyle yaptı yani Keşke konuşmasaydım ama o zaman bilemezdim Ben bunun çevresinden olacağını gerçekten onun çevresinden 4 yıl önce birkaç kişiyle Konuşmam çok mu büyük bir sorun gerçekten sevse onları çıkarırdı hayatından Bence öyle değil mi
1 yılNe anlamda önüne çıkıyor
04 Yorumla
- 1 yıl
E tamam bundan kime ne niye önüne çıksın
Soran1 yıl15 yasindayken konustugum 3 4 tane çocuk sevgilimin ortak cevresinden cunku
- 1 yıl
Yapacak bişey yok ona önüne bak. O çevreden daha sevgili yapma.
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılCokmu kötü
02 Yorumla
- 1 yıl
Artık ileribak geçmiş geçmişde kaldı
1 yılGeçmişini kim biliyor ki nasıl önüne çıkıyor
04 Yorumla
- 1 yıl
Ee nolmuş yani
- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun
1 yılne var ki geçmişinde
04 Yorumla
- 1 yıl
bunda rahatsızlık duyacağın bir şey yok ki
- 1 yıl
bence sevgilim dediğin çocuktan uzaklaş
1 yıldedik verme diye
03 Yorumla
Soran1 yılVermedim
- 1 yıl
dedik ama
Soran1 yılCinsellik yasamadim kardesim
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılNe var ki geçmişinde
01 Yorumla
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Ne oldu ki
02 Yorumla
Neler çıkıyor önüne
04 Yorumla
Diğer konusunda 791 cevap paylaştı. Kötü değil
00 Yorumla
1 yılÇıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeks konusu mu
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSoyleme bunlari onemsiz seyler
Cevap sahibi1 yılSoyleme iste gerek yok
Gizli Üye(25-29)1 yılNoldu ya
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe var bunda seks falan olmamış ki gayet normal takma kafana dert etme
Cevap sahibi1 yılMk kendine baksın önce neden kirli senin
Ne var gecmisinde
08 Yorumla
Soran1 yılBu konustugum çocuklardan 3 4 tanesi sevgilimin çevresinden bu yüzden çekiniyorum sevgilim de rahat durmamissin kırlisin vb şeyler söyledi
Soran1 yılCidden mi neden
Soran1 yılSırf onun çevresinden 15 yasindayken 2 3 kişiyle konuşmuşum diye dedi bunları
Ama ben nerden bilebilirdim ki ya
1 yıl+18 işler mi
07 Yorumla
- 1 yıl
Anladım şimdi yaş kaç
Soran1 yıl20
- 1 yıl
Kulağına bir şey diyecem
Soran1 yılDe
- 1 yıl
Kulağına dedim ya 😜😜
Soran1 yıl👂👂
1 yılÇok mu vahim?
07 Yorumla
Birde lise zamanlarımda instagramdan makarasina çok erkekle konuşmuştum ama arada asla cinsellik yok 1 2 günlüğüne makara flörttü 15 16 yasindayken- 1 yıl
Eee bunda bir şey yok ki
- 1 yıl
Millet ne haltlar yiyor temizsin halen
- 1 yıl
sevgilin kusura bakmasında ne yapmışsın acaba boş ver onu sen hem herkese de anlatma
Soran1 yılGercekten gecmisim sorunlu mu
- 1 yıl
değil tabiki
1 yılne oldu
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, geçmişin ağırlığını hissetmek gerçekten yorucu olabiliyor, bunu çok iyi anlıyoruz. 🕰️ Kimi zaman kendimizi o eski anıların içinde sıkışıp kalmış gibi hissediyoruz. Sana şunu söylemek isteriz: geçmişte yaşananlar, bugünkü senin bir parçası ama gelecek tamamen senin ellerinde. Biraz nefes almak, kafanı meşgul eden anıları paylaşmak ya da yeni şeylerle ilgilenmek bile iyi gelebilir. 🌱 Şunu unutma, geçmişini kabullenmek kendine şefkat göstermek demek. Bunu denemek, sana iyi gelebilir!