Kız arkadaşımdan ayrıldım ve sebebin kendim bile çözemiyorum?

Merhaba arkadaşlar,

Gayet iyi olan uzun bir ilişkimden kız arkadaşımı üzmemek için ondan ayrıldım. 3 sene civarı sürdü fakat onun bana hissettiği duyguları hissetsem de istediği gibi olmadığı için ayrılmak zorunda kaldım. Problem şurda başlıyor, ben ne kadar onu sevsem ya da duygusal olarak bağlı olsam bile. Gözlerim hep dışarı bakıyor başka insanlar fiziksel olarak yükselebiliyordum. Yakın kız arkadaşlarıma, insta da gördüklerime, ve güzel kızlara. Kısaca çekici olan herkese fiziksel olarak yükselebiliyordum. (Siz sormadan söyleyim, evet fiziksel açıdan kız arkadaşım beni tatmin ediyor, ve güzel bir fiziksel hayatımız vardı) fakat bunlara rağmen ben hiç bir zaman dışarı bakmayı kesemedim. Bu problemi hiç bir zaman gururuma yediremediğim için erdemlik yapıp ayrıldım. Problem ne sizce arkadaşlar ya da bir problem yok mu? Benim yönelimim nedir yani, doyumsuzmuyum ben neyim yani. İstiyerek yaşadığım duygular da değil bunlar, sadece bir sürü insan ile bir şeyler yaşamak istiyorum. Lütfen biri fikir versin bana, “Abaza” lakabı yemekte istemiyorum. Her öyle önümden geçen kıza yükselen Sapık biri de değilim, bazı insanlar sadece ilgimi çok çekiyor, sıkıntı sadece 1’ den fazla olması.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen, cahil yorumlarınızı kendinize saklayın. Açık fikirli olmayıp, çiçekler arasında muhteşem yüzyıldan fırlamış arkadaşlar. Lütfen sakince postu geçelim, İngilizce forumlara sormadığıma pişman ettirtmeyin.
Kız arkadaşımdan ayrıldım ve sebebin kendim bile çözemiyorum?