Terbiyesizlik yapma ne demek?

Asıl sorum detayda. Sevgilimle yemek sepetinden siparis vercektik. Ne istedigini sordum ben istemiyorum bir sey dedi bin kez sordum ama ard arda biliyorum isteyecek her seferinde hayir dedi. Online odeme yaptim birde dun de aynisi olmustu. 5dakika sonra istedi. Bende haliyle kizdim seni bin defa uyardim falan dedim uzatma tamam falan dedi uzattiran sensin dedim. Mala bak ya gibilerinden konustu bende terbiyesizlik yapma dedim. Cok kizdi kendisi bu terbiyesizlik kelimesinden nefret ediyor cunku direkt aklina aile geliyor. Ve sanki ben ailesine dusmanim gibi direkt ailesine laf diyorum gibi algiliyor. O lafima karsilik bana sana terbiye verememisler dedi ! Biraz tartistik sonra sustuk. Yemicem ben sen ye dedi. Naparsa yapsin cidden. Ben terbiyesizlik yapma derken toplum kurallarina aykiri davranma anlaminda dedim. Dogru durust davran anlaminda ama o dedigi lafta aileme laf demis oldu. Siz soyleyin kim hakli? Onun lafi daha agir oldu sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Her zaman ki gibi ozur dileyip sarildi birbirimizi kirmayalim dedi. Ama cidden devami gelcek hicbirseyin ozru onemli degil.
Terbiyesizlik yapma ne demek?