3 yıllık ilişkim bitti aldatıldım affetmeme ramen bidaha olmayacağımızı söylüyor?

Lütfen bir şeyler diyin bana. Staja gittiğinde kendisinden 15 yaş büyük iş arkadaşı buna seninle sevgili olmak istiyorum yazmış reddetmesine ramen (sözde) konuşmaya devam etmiş ve bana admaın hep evli olduğunu felan anlatıyordu öğrendiğimde her şeyi düzelteceğini söyledi yalvar yakar ikna etti 1 gün sonrası vazgeçti istemiyorum artık seni hayatımda dedi arkadaşız sadece kimseyi istemiyorum hayatımda eğer biri hayatıma girerse söylerim sana arkadaş da kalamayız dedi. 3 yıl dile kolay evlenmeyi düşünüyordum mezun olacağım final haftam yaklaştı aylar sonra evleneceğim insan şu an benden aşırı uzak ve çok seviyorum. Evde tek kalıyorum duvarlar üzerime üzerime geliyor 3 gündür sigarayla açtığım orucumu sigarayla kapatıyorum elim kolum tutmuyor artık. Hala bir umudum olmasa intihar etmeyi düşünüyorum.. Psikolojik destek almak istesem evden çıkamıyorum arkadaşlarımla kafamı dağıtmak istesem evden çıkamıyorum kimsem yok tek başıma tıkıldım kaldım kendi cehennemimi yaşıyorum resmen dakikalar geçmek bilmiyor lütfen yardım edin bana.
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen bir şey söyleyin
3 yıllık ilişkim bitti aldatıldım affetmeme ramen bidaha olmayacağımızı söylüyor?