Sizce bir daha gönül işlerine açılmalı mıyım?

İlk evliliğimde çok severek evlendim. 17 yaşındaydım o 21 yaşındaydı. Babamın en yakın arkadaşlarından birinin oğluydu. Her neyse 10 yıla yakın çıktık sonra ben 27 yaşına gelince evlendik. Çok mutluyduk ilk zamanlar. Evliliğimizin ilk 3 yılı sorun yoktu (3. yılın sonlarına doğru) ama 4. yılında aldatıldığımı öğrendim. Fotoğrafları çıktı o kadınla. Sonra 1 yıl sonra boşandı ben çok kötü dönemler geçirdim çok üzüldüm çok ağladım, kilo verdim bir dönem içime çok kapandım gerçekten nasıl olur aklım almadı. Benden boşandıktan sonra o kadınla evlendi bu arada. Her neyse şu an ayrılalı 4, boşanalı 3 yıl oldu. Gönül işlerine atılmaya artık korkuyorum, güven sorunum var bilmiyorum yine aynısı olur diye korkuyorum. 35 yaşındayım. Korkar oldum sevmekten. Çok şükür kötü dönemlerimi atlattım çok daha iyiyim ama korkuyorum haklı olarak. Yanlış anlaşılmasın ama maddi açıdan hiçbir sıkıntımız yoktu hatta hala da hiç yok. Çok rahattık istediğimiz zaman istediğimiz her şeyi alabilir, tatile gidebilir her şeyi yapabilirdik. Ama işte bilemiyorum.
Sizce bir daha gönül işlerine açılmalı mıyım?