Esimin ailesindeyiz. Bosanmis kucuk kaynim evlenicek. Bi o evlenicek kaynim diyor Esime ” senle annem kapida durur karsilarsiniz misafirleri diye”.
Bende sakayla beni saymadinizmi dedim bozdum. Bir kac dk gecti kayinvalidem ayni sekilde esime ” biz senle kapida dururuz diye😂” midafirleri karsilamak icin. Bende beni hic birinizin saydigi yok dedim sakayla beraber bisey diyemediler.
esimin ailesiyle ztn iyi degilim öyle fazla kltude degilim ama Haksizmiyim beni saymiyolar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni mikleyen yok 😂🙈
Bencede.
O yüzden sende onları mikleme bi daha o konuyu Acarlarsa got korkusu ver iyi olur o sırada brn gelinin yanında olurum zaten de 😂
Ben ztn fazla umirsamiyorum ama yapilicagi yerde kötu davranmiyotum. Normalde ailecilik oynayanlar böyle yapiyor sonrada adi ben sogugum oluyor. Kim kimi disliyor? Ayrica böyle yapan kaynim dugunde hediye falan bile tskmadi unutmus beyfendi
Değişik
Bu seyler yuzunden buyuk kavfa ettik fenalik gecirdim ama Onlarin yaninda degil. Ben farkli esim farkli doldu bu konulardan. Zsten gönulsuz gittim esimin hatrina sabrederim dedim ama hem kaynana hem kayin öyle yapinca zoruma gitti. Su dugun olaylari gecsin tekrar mesafeli olma sirasi geldi. Fazla görystummu illa boku cikiyo. Dusunmeden hareket Eden insanlardan nefeet ediyorum
Aynen uzak dur ablacimm
Bak bu saatte uyanmissin yat uyu
Uyumadim dogru duzgun… cok berabatdi. Bugun Esimin yaninda oldu bazi seyler anlamasi icin dedim icimden ama yok anlamiyor. Sonrasinda baglik caglik ileri gittim ama biktim bu konulardan iki Gunde yiprandik sonra onada uzuluyorum uzdum diye. Neticede berbat ötesi gun. Basbasa olsaydik bunlar olmazdi
Aynen öyle ama bence git eşinin gönlünü al herkes uyuyorkrn 🙈
Bizde annemle o yüzden hiç görüşmeyiz zaten baba tarafı ile
Esim cok uzulfu ben fenalik gscirdim arabada kavga falan tm esimi ben bunalttim ama artik bisey oldugunda bile sorunu görememesinden yoruldim. Cok uzuldu. Gitmrmeliydik basbasa olmaliydik. Dunki yasanan o buyuk aci Dan sonra hersey nasil normal olucak bilmiyotum
Esim sarildi beni sevdigni falan söyledi ama Yani yok demekki bastan beri mesafeli olmak istemekte hakliymisim
Esimin ailesiyle
Sen ne et ne yap senden değil ordan uzak durmak için eşini one sür o ordan uzaklassin
Kesinlikle. Ama ben ztn fazla gidip gelmiyodum adim soguk vs oluyodu olsun. Benim gunumu zehir ettiler Onlar yuzunden esimle kötu oluyorum su dugun gecsin bu hafta hic bi sekilde iplemicem ayda 2 kereden fazla görysmicem mesafeli oda. Zsten onlardan birini aramam sormam. Aceba ben mi cok katiyim son zaman dedim bakiyorum yok olmuyor
İnan bana ayda 2 bile Cook
Böyle insanlara evet. Ayda 2 bile sikayet ediyolardi daha cok göruselim vs diye ama hajetmiyolar
2 ayda biri hak ediyorlar
Cok sagolun: beni okafar manipule ettilerki, hep ben hassasmisim gibi hep ben sorun ariyomyaum gibi. Meger sorun esim ve ailesinin ta kendisiymis. Inan dusinmmeden konusan insanlardan nefret ediyorum cahil
Onları emellerine ulaştırma rica ederim
Sorsaniz Cok iui niyetliler aile olslim
Söyle olslim. Insan biraz dusunur ya.
Haklisinkz. Hersey icin Allah razi olsun
Sizdende umarım her şey gönlünce olur 😘
sozunun bir agirligi yokmus
Bozuldular bisey diyemediler
Esim dahil
haklisin ozur dileriz sende olcaksin tabiki diyen oldu mu?
Sakayla karisik oldygu icin. Normalde polemige bile girmem ama artik doldum pat pat cvp veroyorum
Hyr olmadi
bos ver bence hatta gitme bile onlar ifrit olsun
Tabi sende dur falan dediler cok iyi olur vs cubku bozdular
umursamaya gerek yok. boş ver
Iyice gicik oldum bide yeni yulda Onlarlayim esim hatrina bir kac saat
esinin ailesiyle gobek bagi var heralde
Artik sikayet ede ede görmuyo bana hep art nuyerli bakuyosun herseye diyo
sende en buyuk silahinla cezalandir 😉
Evett
Seytan diyor gitme de
Gitme gi
Yapcsnda iste