Birinden hoşlandım ama çocuğu varmış daha önce evlenip boşanmış konuşmuyor benimle terk etti beni aşık oldum 29 yaşındayım mal gibi bir hayatım var bugün sevişmek istiyor ne yapayım.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence niyetinde ciddi değil evlenip boşanmış bir erkek kadın halinden anlar ona göre yaklaşır one öyle zoraki sevismek istiyirmuş niyeti ciddi ise yaklaşımı yanlış bence eğlence ariyor
Ama çok seviyorum.
Seviyorum diye bazı şeyleri ayaklar altına almak ne nakar mantıklı tabi bu sizin hayatınız sizin kararınız
Bilmiyorum ama belki sohbette ederiz mantıklı konuşursam onu etkileyebilirim.
Evlenmiceğin biriyle nie sevişiyosun nie kendini teslim ediyosun anlamadımki yaşında tam evlilik çağı bisüre erkeklerden uzak durup kafanı dinle sonra evlencek bi eş bul
arkadaşlar @masall09 bu şahısın fake top oldugunu bilen sitede bir ben miyim?
Gerçeğim terbiyeli ol senin canım olduğunu herkes anlamış olmalı bu yorumunla. Top babandir terbiyesiz.
terbiyeden bahseden ana babaya hakaret eder olmuş alcak. sen ve senin gibi topların ne kadar ucuz oldugunu bılıyoruz
İlk başlatan ben miyim ucuz anandir senin gibi birini çıkarmış.
ben anne babana kufur etmem senın hatan yuzunden anladın mı ellerınden operım onlara saygım sonsuz ama sen gıbı fake olup onların yuzunu dusuren dönmelere saygı yok
Ben fake değilim ama sen tanımadın birine yalan yanlış yorum atacak top diyecek kadar O*rospu çocuğusun sen başlattın seni iyi çıkarmamışlar çıktığın yere geri gir p*ç kurusu
şimdi bu yorum ve eskı yorumları da hem KS yönetime hemde siber suçlar emniyet müdürlüğüne şikayet ediyorum sanalda agır küfürler etmek suçtur bilgine seninle yasa karşısında görüşecegiz he arkadaş hesabi silip kaçma linkten buluyorlar şimdiden paranı cayır cayır yıyecegım gunu beklıyorumç
Sen başlattın önce sen önce kendi yorumuna bak o yüzden önce sen yazdın için ilgilenmezler boşuna uğraşma bu sorunları takmazlar bile.
sadece bekle ve gör sn arkadaşım. adalet karşısında görüşecegiz paranı hayır kurumuna verecegiz söz veriyorum.
Uğraşmazlar ayrıca bulamazlar bu hesap fake önce sen başlattın top dedin fake dedin bana iftira attın yani hiç korkmuyorum biliyor musun ne istersen onu yap çünkü bir şey olmayacak engellerim olur biter hesabı da silerim bu kadar basit ergen zavallı
Ülke yanıyor bizle uğraşacaklar 😂😂😂 aciz zavallı Ergen
merak etme devletın ugrasacagı cok sıkayet var ederım ne zaman musaıt olurlarsa ılla donecekler :) zaman...
Kalıcı bir birliktelik istiyorsan bana şans vermelisin
kalmayacak o kesin. ama ben istiyorum seks diyorsan yaparsın
O gidecek. Şimdi seçim senin sevişip mi gitsin sevişmeden mi
O senle kalmaz ama sen mal gibi ortada kalırsın
Ama aşık oldum.
Her aşık olduğun kalsın diye yatacaksan çok işin var ya yat zevkine bak sonrasını bekleme ya da hiç yapma çünkü kalmaz
Gitme. Kalmayacak çünkü
Senin bedenin, senin kararın.
Başka erkek kalmadı mı
Kalmadı çok yakışıklı.
Dene o zaman gör ne olacak
Biz yobazlar buna karşıyız
Nasıl yani.
Bu isteklere
Evet ama gidiyor ne yapayım.
Yine gidecek ki tadına bakıp gidecek
Kalmaz
Biliyorum ama böylede gidiyor.
O zaman sevişme işini kalması için değil zevk için yapacaksın belli ki sende istiyon
Kalmaz
Ama böylede gidiyor.
Eee gitsin bir sürü erkek var ona mı kaldın en azından izi kalmaz gidincr
Bende istiyorum galiba çok yakışıklı.
Masall09 nerede yaşıyorsun sen?
Yaparsan kalmaz işi bitince uçar
Seni terk ettiyse neden zorluyorsun
taktige bak himmm
Görüyormusun onu