3 hafta önce ayrildik. 1 hafta önce yeni birini buldu. Sonra nisanlancam dedi. Şimdi de burnunu sürtmek için yaptim dedi?

6 ay önce tanistik. Hemen evlenmek istiyordu ama benim hemen evlenebilmek gibi bi imkanim yoktu. Ondan zaman istedim. O da zamanim yok dedi. Maddi ailevi problemlerim vardi ve çözmek icin zaman istedim sadece. O da sorunlarimi hafife aldi. Hic gozunde olmadi bile. Hemen evlenmeyi kabul etmedigim icin hakaret bile ediyodu bana cok agir seyler soyluyodu. 2 hafta once 2 ay icin de evlenmezsek biter haberin olsun dedi. Yoksa tutma beni ugrastirma dedi. Bende tamam tutmuyorum seni o zaman dedim. Tabi yapici konusmaya calistim ama dinlemedi bile. Telefonu suratima kapatti. 1 hafta aramadim yazmadim o da aramadi yazmadi. 2 hafta sonra ogrendim ki nisanlancakmis. Profiline tarih falan da atmis. Kalp yuzuk falan koymus şok oldum. Dayanamadim yazdim ona o da evet nisanlanicam insallah dedi bana yazma yarin bir gun nisanlimin yaninda yazarsin sorun olur ben şaka yapmiyorum dedi. Bende daha adini bile anmam senin dedim bir suru bisey yazdi ama cevap vermedik. Cok koydu bu durum ama nasil olur diye gunlerdir dusunuyorum. Sonra bi baktim numarami silmemis. Dün gece de mesaj atti bana aradi. Ben senin burnunu sürtmek istedim sözlüm falan yok dedi. Baya özür diledi haklisin dedi ama ben sogudum yani. Özür dilemek yerine basta bana burnunu sürtmek icin yaptim bilerek yaptim dedi yani. Hicbir hatam da olmadi ona karsi o laflarini tavirlarini hak edecek bisey yapmamistim. Ne yapmaliyim?
3 hafta önce ayrildik. 1 hafta önce yeni birini buldu. Sonra nisanlancam dedi. Şimdi de burnunu sürtmek için yaptim dedi?