Ama ben aşırı pasaklı oldugunu bilmiyordum hiç ev işi ellemiyo evlendikten sonra zamanla düzelirmi ne yapayım bana akıl verebilirmisiniz ayrılmadan başka çözüm akıl olarak
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yo düzelmez e kız da demiş zaten. Bu böyle gider biri bir işi sevmiyorsa sevmiyordur.
Bu konu hakkında özelden sana neyin bilgisini vereyim kanka eşinin seri numarasını ve kronik sorunlarını mı
Saçma sapan mesaj attırmak için taktiklerinizi burdaki oldlar yemez düşük xplere deneyin
Nasıl yaklasmam gerektiğini falan
Buradan konuşalım müsait iseniz
Bundan bana ne kanka ben mi nişanlanıyorum ben mi tanıyorum hatunu sen tanıyon sen nişanlanıyorsun nasıl yaklaşacağını bilmiyorsan zaten evlenme ki yapmak istemiyorsa bunu söylemiş olduğunu tekrar söylüyorum bir şeye zorlayamazsın onu
Buradan konuşalım da benim yapacağım bir şey yok hatunu tanımıyorum ben
Anneside söylesene yapmaz dedi bana haftada bir gün hizmetçi çağırdınız dedi hem evi temizler hem toparlar dedi bana annesi zorlayınca yapmaz dedi
Cümleni anlamadım
Annesi dediki sen söylesende yapmaz dedi canı isteyince evi tertemiz yapar dedi ama huyu böyle dedi ya da haftada 1 defa falan hizmetçi tutarsınız dedi bana hem evi toparlar dedi hem temizlik yapar dedi sen dedi yapmadığını görüyorsun dedi
E kadın kızını biliyor normal
Aynen öyle söyledi 2 hafta kaldı dügünede ne yapsam bilemedim
Yani evi temizlemek kadının görevi değil biliyorsun ki, hayatındaki kadını seviyorsan yapacağın şey belli.
Ya tatlı dil ile beraber ev temizleyeceksiniz ya da kadın tutcan
O zaman annesinin dediği gibi haftada bir temizlikçi tutacağım ya da ben temizlerim toparlarım
Tatlı dil ile de ikna edebilirsin ya bu bizim evimiz hadi beraber eğlenerek temizleyelim falan ikna olur
Baktın olmuyor kadın tutun artık
tamam anneside kızına hiç bisey söylemedi kızınla tartıştık bu konu hakkında anneside bana bağırdı böyle diyip duramazsın dedi ya temizlikçi tutarsın falan dedi
Devamlı annesi bana dedi anlasamazsan ayrılın falan dedi benim kızımı sen kaldiramayacakmısın falan dedi hiç kızında hiç suç bulmuyor
E öyle yetiştirmiş. Neden kızsın kız evin işlerini yapmak zorunda değil zaten. Kadın da böyle düşünüyor demek ki.
Ortada bir suç yok çünkü kadın evi temizlemek zorunda değildir. İki cins beraber yaşadığı yeri temizleyebilir. İki cinste yanaşmıyorsa kadın tutulur bu normaldir.
Bugün tartıştık saat 4 gibi annesi duydu falan sonra bu olaylar yaşandı ve kız haklıymış gibi benim telefonları açmıyor sürekli mesaj attım dönmedi
Arkadaşım sen yazdığımı okumuyon mu algılamakta mı sprun yaşıyorsun kız zaten baştan söylemiş sonradan olay çıkaran sensin farkında mısın?
Tamam annesi karışmasa da olurdu ama sorunu çıkaran sensin şu an diyorum ki kadının böyle bir sorumluluğu yok ulan şu sorumluluğu sırf kadın diye onun üzerine yıkamazsın.
Doğru şimdi konusmuyor yarın tekrar evine gidip konusmayımi deniyeyim
E yani sen evlencen ya kadınla.
Bu arada sizide rahatsız falan etmedim inşallah
rahatsız etsen cevap vermezdim sana ya da bunu dile getirirdim soruna ben geldim zaten muhakkak bir diyalog olacaktı
Doğru söylüyorsunuz
Bende Çalışıyorum sabah 8 e kadar aklım bu konulara takıldı
Bir soru açayım dedim
Anladım kolay gelsin
Sagolun teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler
Aşırı pasaklıdan kastın ne
nasilya ne gibi