Ben kitabını yazdım kitabını.
EVET.
HAYIR.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşı cinsi etkileme sanatı diye bir şey yok. Var diyen de kendini kandırır ancak. Çünkü her insan kendisine özgü bir kişiliğe sahiptir. Bu nedenle, biri üzerinde denenmiş ve işe yaramış bir yöntem bir başkası üzerinde hiç etki göstermeyebilir. En güzeli insanları, tanımaya çalışarak; her insanın içindeki özü görebilme ve özgürlük alanlarına müdahale etmeden davranabilmektir..
Pek biliyor sayılmam. Gerek aile ortamım gerek okul ve ev hayatım sağolsun, asosyaliğim yüzünden, 22 yaşımda olmama rağmen bir kız arkadaşı dahi edinemedim. Tabi suçu direkt olarak onlara atmam kolay geliyor ancak gerçekten de içimden bunu yapmak dışında başka bir şey gelmiyor. Tüm bunları bir kenara atıp bana, gerçekten de karşı cinsi etkilemenin bir kitabı veyahut belirli kuralları var mı deseniz, kalıpsal olarak belirli alt başlıkları olabileceğini iddia edebilirdim. Bunun nedeniyse hepimizin birer insan ve de, kadın ve erkek olarak iki alt türe ayrılıyor oluşumuzdan kaynaklanıyor. Her ne kadar her birey farklı dahi olsa, kadın; kadın cinsine özgü bir takım özelliklere elbet sahiptir. Aynı zamanda erkek de böyledir. Bu yüzden de bence diyebiliriz ki; her kadını ya da erkeği kapsamasa da her türü genel olarak etkiyen, rahatsız eden veya hoşnut kılan bir takım özellikler vardır.
Cevap
31Cevap
İyi bir gözlemci olup bir süre sadece gözlem yapmalısınız. Huyu suyu karakter ve kişiliği hobi ve fobisi vs. Bunları bildikten sonrası kolay. Onun yanında onun gibi olun etkilenmeye başlar zaten. Teklif etmeye peşinden koşmaya gerek yok.
Onlara 3 numaralı bakışımı attım mı erir biter attığım bakış;
Ben bilmem kara düzen giderim ama açık konuşurum. Bu durum bazı kadınların hoşuna gider bazılarının gitmez. Bazısı düşer.
Bilseydim şimdiye 3 çocuk babası, bir hanım kocası olurdum..
#Vesselam
Kendin olmadığında bu anlaşılır bu nedenle bu tür etkileme sanatları düşük zekalılara tutar ancak
O konuda biraz iyiyimdir. Ama önce biraz mesajlaşmam lazım
Örnek ver bakayım nasıl etkiliyorsun ona göre yorum yapmayı düşünüyorum.
hiç anlamam o işlerden
Erkeğin parası kadının 250gramı varsa sorun yok bu devirde
Manipülasyon ustasiyim ruh hastasıyım.
maniklusyon ne ki.
içimden geldiği gibi davranırım.
Anlat biz de bilelim.
Bilmiyorum gerekte duymuyorum
İçimden ne gelirse o hesap yapmam
Bana ders verecek biri var mı?
evet boyundur etkilendikleri şey :)
Ne var o kitap ta okuyalım😀
Hadi ya piyasaya sürdün mü 😃
Senin kitabı okudum
Boşandım
Bilsem de bilmesem de sapım.
Yazdıgın kitabı st okuyalım buyur söz senin
Acayip derecede bilirim, manyağım...
Ih-hıı evet
gözlerın bıle cok fena
Hayır. Öğretsin biri.
ben yazilan kitapları okudum anca o kdar vahim😂
Yardımcı olursanız sevinirim. Sıfırım çünkü.
Siz kitabiniz tek konusu vucud😲
Türkiye de pek kitabını yazmaya gerek yok ama
o zaman senin yazdığın kitabı skm
Anlat o zaman kız tavlama
Ooo bizim deli de gelmiş
Oyu halt ettin gelen geçen caksinnn
bilirim ya bilmem mi :D
Bir kadın olarak fazla zorlanmazsn zaten
Profluk aldım kanka
Azcık.
Hanımefendi yazdıysanız kıtabını okumak isteriz
Tabii ki benim işim 😂😎