Neyinize güveniyordunuz he? Ne iş? Ne oldu? Kızlar çoğunuz bu duruma düşürüyorsunuz? ... Hadi bakalım düşünce ve ifade hürriyetinizi kullanarak dilediğinizi yasal çerçevede yazabilirsiniz, müsade ediyorum.. Konuşun! ... Genç kızken havasından yanına gelinmeyen kızlar evlenip boşanınca kuzu gibi oluyor, her kurda da yem oluyor, neden böyle? ... Şekil-A: Armudu gören kızlar.... Tak sepeti koluna de herkes kendi yoluna
Aslinda yine kurt ama evlenip tecrübe ettiği için bu sefer erkeklere nasıl yaklasilcagini biliyo o yüzden kuzu rol yani bebeğim 😉 bazılarındaysa yasanmisliklar yıpratıyordur bazı şeyleri artık amaan boşver değmez diyodur uğraşmaya
Kimine rüya kimine kâbus da ben kendimi kastetmedim çünkü sorularınızda bahsettiğiniz tiplemelerle bir bağlantım yok. Herhangi kadın da olabilir günde Allah bilir kaç kere kadın diyorsunuz...
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Genç kızken havasından yanına gelinmeyen kızlar evlenip boşanınca kuzu gibi oluyor, her kurda da yem oluyor, neden böyle?