Genelde anneler gelin diye etli butlu göbekli bir kız görsün gelin edesi geliyo. ama oğuzları ise çıtı pıtı narin kızları beğeniyor
Neden anneler böyle.
Neden anneler böyle.
Ana oğul hata sarmalı diyoruz buna.
Kimse bulunan kızın içine, vucut hatları dışındaki özelliklere yoğunlaşmıyor.
Evet güzellik kesinlikşe önemli ama varıp da çingeneleşecekse kalsın. Karakteri düzgün bir çirkini tercih edebilirim
yemeeen salçalısı kadının kalçalısı diyorlar ya ondandır belkide :D
Kalça olcak ta her etli butlu kalçalı olmuyoki. ben zayıfım Ama popom oldukça dolgun yani
Eskiler etli butlu olmayı sağlıklı görmüşler zamanında, büyük oranda da doğru çünkü zatıf kızlar çok sağlıksız görünüyor ülkemizde. Haklılar diye düşünüyorum
Yoo annem cok secici iki yengemde gayet zayıf güzel kadınlar
Cevap
18Cevap
Balık etli kızların daha iyi ev işi yaptıkları düşünülüyormuş galiba ama katılmıyorum ben bu düşünceye
yoo benim sevdgm ccuk da oyle istio tabiki ayi degl ama kadin dedgn dolgun olur;)
Çok nadir rasladm
Zayıf tan kastm belirttiğim ince popon gögüs dolgun. Her erkeğin aradığı fizik budur zaten. Ama türk kızları geneli göbekli göbekli ilk kilo alıyo sonra Diğer yanlardan
Kendileri de biraz oyle oldugundan kendileri gibi kiz begeniyorlar 😄
Etli butlu kızlar iyi çocuk doğururlar zayıf kızlar çocuk doğuramaz bakamaz derler bizim büyüklerimiz.
Öyle ama çokça tanık olduk etli butlu bir gelin Yapıp da daha bir tane çocuğa bakamayanları
Ince kuru zayif gorunuyor galiba gozlerinde.. ve balik etli daha sert guclu galiba
kadında kalça doğurğanlık sembolüdür , annelerin bilinç altı içgüsel olarak bu yonde hareket eder ama biz o gözle bakmayız
anneler cocugun midesini dusunuyor erkeklerse malum yeri.
Kızım balık etli kızlar candır anneler iyisini bilir 😋
Sanırım dış kaplama iyi olunca çabuk hasta olmaz sağlıklı çocuk doğurur diye bir algı olduğundan dolayı olabilir
Onlara da öyle öğretmiş ataları. Oğlunun yatak hayatını dusunuyor
Balık etli her zaman öndedir.
Annelerin gözünde öncede oğulları ise sevmiyo
fazla inceleyip zayifia denk gelmemissin demek
anneler bidon gibi olduğu için yıllar içinde :))
Çiroz kızlar sevmiyor anneler demek ki :D
Geleceği görüyorlar :D
Fitne fesatliktan zayif diyorlar heralde
Sacma bir düşünce bence
Malın iyisinden anlıyorlar da ondan :D
anneler kıskanıyor😂çıti piti kızları
anneler öyle beğeniyor demekki
Yiyen güçlüdür bilinçaltısı
Öyleyse evde kaldım djckkcci
Bence balık etli daha güzel
bilmem vardır bir bildikleri
İstemsiz tebessüm ettim :)