Benim ayrıldığım nişanlımın yılan gibi bir annesi vardı yani kaynanam burnumdan getirirdi en sonunda onunla önce saçsaça baş başa giriştik 2 ay sonrada nisanlımın beni erkekle aldattığını öğrendim günahı boynuna eğer o yılan onu doldurmuşta olabilir gerçi artık umrumda değil olan oldu artık
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
eşim ilk evlendiğimiz zamanlar ailesine tek başına kalmaya gider beni evde tek bırakırdı kızardım ama pek laf etmezdim bi gece benide götürdü kalmaya oturma odasında tek başıma yatacaktım eşime sen nerde yatıyosun dedim annemin yanında dedi babam öldüğünden beri hep annemle yatardım ben dedi (24 yaşında) gündüz kaynanama bu durumun ne kadar doğru olduğunu sordum beni evde tek bırakıp senle yatmaya geliyor dedim ben senin koynunda yatmasına karışmıyosam sende benim koynumda yatmasına karışamazsın sen kimsin elin kızısın ben annesiyim dedi o dönem hamileydim hormonlarımdan dolayı kızdığımı falan söylediler allahtan eşimin tayini başka şehire çıktı da kurtulduk
Rastlamak değil yaşıyoruz bu sorunu biz kadın evimize ne alsak kıskançlık yapıyor ya benimle yarışıyor eşimide doldurmaya çalışıyor evimiz taşımayı düşünüyoruz bıktırdı onun yüzünden artık evimi dağın tepesine taşımak istiyorum
İlk evliliğimde kaynanam senelerce seni gelin alacam diye kafayı yiyordu çok severek aldı beni gorumcem de kaynanamda bana temizlik bile yaptırmazdılar öğlen uyanırdım makyajımı yapardım yatak odasına görümcem toplardi masayida kaynanam hazırlandı bana sonra en sevdiğim tatli için oğlunu markete gönderirdi kahvemi içerdim, ama gece yarısı sat 1,2. demez odamıza girer ortamıza yatardı çok tuhaf ve sanki oğlunu ondan ayirmisim gibi düğünde ağlayarak dans etmişti oğluyla, ve sosyal hesabında oğlunu tek fotoğraflarını paylaşıyordu yakışıklı oğlum diye bunu neden yaptığını hala anlamış değilim aradan seneler geçti oğlu şimdi başkasıyla evli bende başkasıyla evlendim ayrıldım tekrar. yine annemle öpüşüp selamlasiyorlar
Dün yabancı bi reels izledim cinsiyet partisi yapmişlar kadın bebeğin cinsiyetini öğrenince kocasına sarılacakken kaynanası oğlunun üstüne atlıyo sarılıyo adamı bırakmıyo karısına sarılsın. Türkiye'ye mahsus sanardım bu kafaları ama değilmiş dünyada böyle demekki
Var öyle türler. Bence insan oğlunun hayatına karışmamalı. Bir kadın şu hayatta sadece sevgilisini/eşini kıskanmalı, oğlundan ona ne alâka diyorum ben.
Oğlunu paylaşamıyordur bende kıskanç bir kaynana olurdum herhalde hahaha
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Cahil, grzekali, terbiyesiz, hadsiz, sevilmemis ruh hastalari cunku. Ruh ve sinir hastaliklari kliniğine yatmalari gerekirken insan içinde olmalarindan sebep