Dışlama hor görme ezme neden var bunlar oğullarını doldurma vs sonradan kabul ediyor seviyoruz diyenlere de inanmıyorum artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılher zaman böyle değildir ve kaynanalarla gelinler arasında sevgi ve anlayış dolu ilişkiler de mümkündür. Sağlıklı bir ilişki için, karşılıklı anlayış, empati ve açık iletişim önemlidir. İlişkilerin zamanla gelişmesine ve uyum sağlamasına izin vermek önemlidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEmpati bnde var kaynanamda yok lafın nereye gittigini bilmeden konusuo
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGelinlerde kaynana sevmez bu bir kisir dongudur kaynana gecmiste gelin oldugunu ve kendine yapilanlari gelinine yapar gelende gelecekte kaynana olacaginin bilincinde olmaz ona gore davranmaz yine ulkemizde oglunu evlendiren ana oglunu birakmaz gelinde esini kaynanasiyla paylasmak istemez gelinler kendi ailesinden cikmaz esinin ailesine gelince gitmek istemez
01 Yorumla
Soran+1 yılIstemeyiz tabi benim annem babam bunların yaptigini yapmio benim kocamada ogullari gibi davrandilar damat gibi degil
İnanmamak senin tercihin tabi ama ben öyle görmedim abim evli şahsen annem gelinine hep kızım der abim yengemle tartıştığında annem hep kızının yanını tutar abimi susturur bence kişilikle ilgili şahsen annemin gelinini oğlundan daha çok sevdiğine bile şüpheleniyoruz bazen
114 Yorumla
Soran+1 yılSenin karın var mi
Soran+1 yılHmm abinin karilari el üstünde tutulur zaten küçük kardeslerinin ki degil
Soran+1 yılHele abin seni kiskaniosa yandın sen karini kendini kolla evlenince
Soran+1 yılAbin annene babana bağırıp çağırır küfreder kendi karisiyla mutlu olmak için sömürür onlari ters yaparak küçük kardesler sessiz kaldığı için onlarin evlendikleri karilarini da savunamazlar basta ailesini de somuremedigi icin kendide eksik kalır maddi manevi karisini da köle yerine koyarlar
Soran+1 yılSen sesini çıkaran tarafmisin
Soran+1 yılAbinde seni kiskanmiosa sorun olmaz o zaman
Soran+1 yılIns
+1 yılTürkiye'de erkek çocuğu bir kadın için yatırım ve güvencedir. Evlenince güvencesi elden gitmiş gibi görüyorlar. Ama şimdiki nesilde bu git gide tarih oluyor.. çünkü artık kadınlar da ekonomik olarak güçlenmeyi öğrendi.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim kaynana eski insan maddi acidanda guclenmemis hic
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
22Cevap
- Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılKolacalarından almadıkları duygusal tatmini oğullarından karşıladıkları için oğullarının hayatına giren kadınlara eşlerinin metresi muamelesi yapıyorlar çünkü adlandıramasalarda böyle hissediyorlar. Bunun psikolojide ismi "duygusal ensest" bilimsel bir gercek ve kisilik bozuklugu. Iletisik ve duygusal bagların saglıklı olmadığı evliliklerde çok sık yaşanır yani ülkemizde neredeyse her ailede görülebilecek bir durum.
13 Yorumla- +1 yıl
Kocalarından*
Soran+1 yılİletişim ve duygusal bağ karı koca arasindaki bagdan söz ediyorsunuz degilmi
Soran+1 yılAynen almıyor alir ins...
Kiskaniyorlar çünkü.
Önceden oğullarınin hayatında sadece onlar vardı evlenince smdi karısı öldü. Hediye çiçek böcek onlara da alsa gelinini kıskanıyor. Sidik yarışına giriolar hep.
Madem kiskanacaktn ne b@ka evlendirdin analık yaptgn varken karilik da yap da elin kızının başını yakman09 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya gitsin oglunun babasına karilik yapsin 7 24 altina yatsin rahat versin
Soran+1 yılAh kuzum Bn zamanında annemin ağzına sicmistim yanlış ata oynamisim denekki
Soran+1 yılBundan sonra kaynanaya demi anneme yaptigimi
Soran+1 yılOğluyla ters dusmeyim bu seferde
Soran+1 yılHaklisin olmadi kocam yokken agzimi acarim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları sevmiyor bazıları kızı gibi görüyor ama burada önemli olan annenin değil kocanın nasıl davrandığı. Kocan annesinin sana laf söylemesine senin üzülmene sesini çıkarmıyorsa bu adam beni seviyor mu diye bir sorgula ve sende kendine bu eziyetleri bu lafları layık görüyorsan gururunu da sorgula var mı yok mu?
013 Yorumla
Soran+1 yılSevmediği bir tek burdan mi anlasilio
Cevap sahibi+1 yılEğer bir erkek seni seviyorsa üzülmene veya laf söylenilmesine dayanamaz seni korur kollar. Eğer sesini çıkarmıyorsa geçmiş olsun sevilmiyorsun. Lütfen burdan da anlaşılsın yani anla illa yüzüne gelip seni sevmiyorum demesi mi lazım Allah razı
Soran+1 yılPeki niye hala bnle evli o zaman kapının önüne koymuo
Cevap sahibi+1 yılHaahhaa kapının önüne koymuyor mu yazdın sen? Sence bütün evlilikler sevdikleri için mi devam ediyor zannediyorsun sen? Ayrıca kendin için bu yazıyı yazabiliyorsan kocanın seni savunmasına çokta gerek yok çünkü sen zaten daha kendine saygı duymuyorsun.
Soran+1 yılNe bileyim on defa mi evlendikki sanki
Soran+1 yılbenim anlayamadigim neden sevgiliyken yol veren terkeden erkek evlenince terketmio kendime saygiyla alakasi ne
Cevap sahibi+1 yılValla ben hiç evlenmedim ama bu ülkede boşanmak aile faciası gibi algılandığı için sevse sevmese de boşanmıyor insanlar. Ama sana şunu söyliyim ciddi bir ilişkim var annesi bile aram çok iyi maşallah ama olurda ilerde ailesinden herhangi biri bana laf söylerse haddinden fazla lafla karşılık alır ve o günden sonra eşim olacak kişi yanımda durmazsa benim üzülmeme seyirci kalırsa asıl ben o zaman onu kapının önüne koyarım. Ailem beni iki üç tane insan üzsün ağlatsın diye büyütüp okutmadı. Öz saygını kaybetme
Soran+1 yılTatlim haklisin da senin arkandan ailen vardır benim kimsem yok
Soran+1 yılYoksa deli gibi gitme istegim var
Cevap sahibi+1 yılArkamda ailem var evet ama kimseye bel bağlamayı sevmiyorum ben okudum ettim elimde mesleğim var o yüzden kendime ve mesleğime güveniyorum eğer ki mesleğim olmasaydı yine de cesaret ederdim en azından 4-5 daha katlanıp para biriktirirdim iyi kötü hallederdim. Mutsuz olduğum yerde asla duramam ben o yüzden bir dakika bile duramazdım. Sende kendine güven emimin güzel şeyler başarırsın
Soran+1 yılYa ise giresiye kadar nerde kalcam ha diyince bulunmuo Bn evlenirken işi biraktim memleket degistirdim şimdi bulasiya kadar bir yer bulabilsem harika olur kiralarda pahali birikim yok bana pek bisi de takılmadı
Cevap sahibi+1 yılPara biriktir veya kadın sığınma evleri var onları dene veya yatılı işler var ya da ne bileyim ev bulana kadar barınma imkanı sağlayan iş yerleri var
Soran+1 yılHaklısın Peki sagol
+1 yılOgullarinin hayatinda bibkadin olmasini istemiyolsr çünkü iendilerine muhtac yasamalrini ist8yolar hep annesine sorsun annesindej izin alsin istiyolar sapiklik bence bu normal insanlar boyle seyler yapmazlar yapmayan insanlarda var tabiki
00 Yorumla
+1 yılErkekler genelde annelerine düşkündür. Anneler de oğullarının aşırı ilgisine alışkın oldukları için birden ilginin gelinine kayması onlar için kıskançlık oluşturuyor. Oysa insan mutlu olması gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha evlenirsem anası ölmüsü bulcam zaten ilk kriterim bu olcak bu nedir ya
Mahallenin ortasında gülerek sırıtarak kanlı çarşaf sallayan gördüm valla ne yorum yazacağım sana bilemedim o yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yılYuh oha çüş deve hangi şehir kasaba köy orasi
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey varsa eşinle ilgili bir sorun olabilir. Eşin yeterince sağlıklı sınırlar belirlememiş demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanıyorlar. Onların kendi zamanlarında sahip olamadıkları imkanlara sahip oluyor gelinler. Oysa sadece kendi kuşağının şartlarına göre yaşıyorlar ama kaynanalara lüks geliyor. Çünkü onlar öyle görmedi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGelinlerini sevmezler değil aslında , oğullarını çok severler. Gelinleri bile oğullarına karşı rakip olarak görürler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl33 yaşında 1.80 boyunda 75 kilo annesi olmayan çöpsüz üzüm gibiyim ve sırf bu yüzden peşimde olan kızlar var. Kadın kadının kurdudur derler çok doğru.
08 Yorumla
Soran+1 yılKeske onceden ciksaydin karsima yaslarimiz da uygunmus
Cevap sahibi+1 yıl😅😂🤣🤣🤣🤣🤣
Nasip kısmet..
Soran+1 yılOle
Cevap sahibi+1 yıl1.70 boylarında 55 ila 60 kilo yani boyu boyuma huyu huyuma uygun anne baba sevgisine muhtaç tanıdığın güzel bir kız varsa değerlendir. Renkli gözlü ve sarı saçlı kızlardan nefret ediyorum 👍
Soran+1 yılBoy kriterini taşımıyorum istedigin kilo falan uygun
Cevap sahibi+1 yıl1.70 boyunda 55 kilo olsa çok zayıf kaçar zaten ikincisi dış görünüşe takılmam ama birazda uyum içinde olmak için yazdım 👍 yani her şey tamamsa iyi anlaşıyorsam boyu da kısa olsun derim istekler sınırsızdır. Her istediğini elde eden işin suyunu çıkarır.
Soran+1 yılGeç kaldık birbirimize neyse saglik olsun
Cevap sahibi+1 yılÖyle sağlık olsun 😊😊
Teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNursuzlar ya gelin olarak aldı ya eziyet etmeyi hak olarak görüyorlar yok öyle Dünya başlatmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen tatlım yatacak yerleri yok büyü yapanlari bile var bunlarin ileriye gidip
- +1 yıl
Ya bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ben anlamıyorum
Soran+1 yılZamaninda kaynanalari psikolojilerini bozdugunda tedavi gormediklerinden oluyor bunlar kısır döngü bu yüzden böyle gidiyor
- +1 yıl
Ben hiç çekemem ya adama derim anneni de al git psikologa
Görüşmeyi bile keserim
Soran+1 yılGerçek hastalar hasta oldugunu kabul etmez tatlim ben az bunalsam kendim kendimi psikiyatri ye gotururum kimse goturmez onlari devlet burdan almasi lazim ambulansla başka türlü gitmezler ogullarini da kandiriyorlar deliyim demez kalp tansiyon şeker var derler gerçek deli Bn deliyim dermi sence
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anne oğul aşkından dolayı oğullarını başka kız kapınca kıskaniyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSırf bu yüzden benim akrabalarimda bosanan çok oldu
+1 yılValla mis gibi kaynanalar da var gelinler trash bu sefer de. Dünyanın adaletsiz düzeni bu çok takılmayın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra kıymete biniyor sanırım, kıskanıyor. Hele ki tek çocuksa yazık o geline 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılTek değil kardeşi var
Bu sorun hep olur ya. Hatta halk arasında bir söz vardır Eve 2 şey sığmazmış birisi ekmek diğeri kaynana
00 Yorumla
+1 yılOğullarını ellerinden aldığı i düşünüyorlar heralde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Hepsi aynı değil ya. Ama çoğunda var kıskançlık durumu.
10 Yorumla
+1 yılCok ıyı anlasanlar var ben gordum genelleme yapılmamalı
10 YorumlaAslında sever ama ortamı survivora çevirip rekabete dönüyorsunuz haliyle kaos çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılhala mı bu soru
çok klişe
evlenmeyin abi
sorun kalmaz
mecbur musun00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlar çünkü oğlan gelini severse kudururlar. Görüyoruz her yerde
00 Yorumla Kaynananın kızı oğlu dört dörtlük gibi düşünürler senin küçük bir harekettin den neler çıkartır neler der ama kimse kızını kötülemez :) o gün elin kızını kötüler
05 Yorumla
Soran+1 yılKaynana kendini benim kendi anneme davranislarimla kiyasladi zaten anneme sayardim ağzıma geleni buna hiç saymadim annenede yapmisin bana da yaparsin triplerine girdi
Soran+1 yılAile apartmanında canım
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte bu yüzden ailesi olmayan birini istiyorum 😄
00 Yorumla
+1 yılSevmemekle alâkası yok oğullarını kimseye layık görmüyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yuvalarini yapmak istiyorlar basta o zaman
- +1 yıl
Bilmiyorum
Benım annem severdi gelinlerini herkes bir olmuyor
00 YorumlaBu durumu kaynana olana kadar hiçbirimiz anlayamayız bence jsjssj
00 Yorumla
+1 yılBazen sorun gelinler de oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılVallahi afedersin agzina eden gelinler var onlari el üstünde tutarlar
- +1 yıl
Evet bak ben de fark ettim onu dkabskdn
Soran+1 yılSen nerde farkettin
+1 yılArkadaş gibiydik hepsiyle
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin kaynana cahil gormemis degildir
- +1 yıl
Evet eğitimci kendilerini ilerletmiş kişiler
Soran+1 yılTahmin ettim oleleri kötü davranmaz asla
- +1 yıl
Galiba erkeğin güçlü istikrarlı duruşu aile içinde olumlu dönüş gösteriyo çünkü aile içine sokup tanıştırdıktan sonrası ailenin görgü kurallarıyla alakalı ben ayrıldıktan sonra kızımız gitti diye üzülmüşlerdi ne bileyim her şeyi beraber yaptık bana o rahatlığı güveni veren eski sevgilimdi anneler gününde birkaç tanesini aradım ararken çekinmedim tepki alırmıyım vs diye farklı bir bağ bu, tercihlerinde analiz et uzaktan incele
- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının en iyi düşmanı öteki kadındır
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru
+1 yılDamatlarınıda sevmezler
01 Yorumla
Soran+1 yılHyr benim ailem kocamı çok sevdi hatta tartisirdim kendi ailemle annem birgun oglum sana kapım açık kızım gelmesin bile dedi
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelinlerde onları sevmez
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sevmiyorum fesat fesat olan hickimseyi sevmem zaten kaynanaya özgü degil
+1 yılKaynanaya bağlı. Genelleme doğru olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKulturlu kaynanalar iyi oluo cidden cahilden korkulur
- +1 yıl
Evet
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşim ile annem mesafelidir
021 Yorumla
Soran+1 yılBizde de var mesafe de yanyana gelince ipler kopuyo
- +1 yıl
Mümkünse az görüş. Bir iki saat sabır çek idare et.
Soran+1 yılPeki esim oraya gidince doldurmasini napcaz
- +1 yıl
Eşin bu tuzağa düşmesiin
Soran+1 yılBazen dusuo
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yıl2 bucuk
- +1 yıl
İlk 5 sene bu sorunlar yaşanır
Soran+1 yılSonra ne olur
- +1 yıl
Sonra ikiniz de yorulursunuz çekişmeyi bırakırsınız kocam pinpon topu gibi arada gider gelir
Soran+1 yıl5 sene sonra pinpon olur 5 seneye kadar mi
- +1 yıl
Tabii ki Sen buradan sıkıştıracaksın annene söyleyecek Annesi bir şey söyleyecek dönecek sana bir şey söyleyecek arada pinpon topu gibi gidip gelecek
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılYok anlamadın 5 sene daha mı bu kahrı cekcem eksik yazdim hizli oldugundan
Soran+1 yılBi kaç yaş küçük bnden
- +1 yıl
Yok canım niye çekesin aradaki mesafeyi koru fazla samimi olmamaya çalış
- +1 yıl
Biz neler yaşadık bir bilsen
Soran+1 yılZaten gorustugumde sinirlerim yipranio kardeş sen neler yasadin
- +1 yıl
Buradan anlatması uzun en sonunda baş başa bıraktım onları
Soran+1 yılKutuya olur mu?
- +1 yıl
Olur
Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Oğlumu elimden aldı düşüncesi (((:
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye anne o sevgilisi karısı degilki
Soran+1 yılBnde niye yok mesela hersey var Bi o yok
Soran+1 yılO senin icinin fesatligi Bn öyle mi dedim bnde var kötü bazı huylar Bi fesatlik eksik içinde demek istedim
Soran+1 yılAman iyi ben sana değil kaynanama kızıyorum zaten
Soran+1 yılYapmadin tamam bnde kizmadim kapatalim konuyu boş ver
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kadınlar düşman olarak görürler
032 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar derken gelin mi kaynana mı bu Kadınlar hangi tarafta
- +1 yıl
Kaynana ve görümce artı diğerleri
Soran+1 yılElti bide demi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılOda gelio yakında tepeme zaten görümce yok bnde
- +1 yıl
Birinci derecede görümce olmayabilir ama ikinci derece görümceler var
Soran+1 yılKim onlar
- +1 yıl
Kuzenler
Soran+1 yılYok bizde o
- +1 yıl
Bizim gibi toplumlarda en büyük sorun sadece iki kişi evlenmiyor aileler de evleniyor sanki
Soran+1 yılO zaman evlilik yasaklansin ya da devlet Bi el atsın bu duruma
- +1 yıl
Hangi devlet, kadınları insan yerine koymayan zihniyetin hükmettiği devlet mi
Soran+1 yılEvet yurtdisindan bahsetmiyorum
- +1 yıl
Ben de yurt dışından bahsetmiyorum ki.
Kadınları makyaj yaptı diye satırlarla öldüren hizbullahın kurduğu hüdaparı meclise sokan akepe zihniyeti kadını insan yerine koymuyor
Soran+1 yılChp yede pkk yandasi diyorlar destekleyicisi sence dogrumu
Soran+1 yılBirde 3 cocuk diyorlar 1ini bile yapmaya korkuyoruz bu evlilik anlayislarindan adaletten dolayi
- +1 yıl
Pkk yi Erdoğan kullanıyor
Soran+1 yılMuharrem ince adayliktan ondan mi cekildiki ona vermek istedim oyumu
- +1 yıl
Zaten amacını başta belli etmişti, Erdoğan'ı değil muhalefeti eleştirdi hep
Soran+1 yılAKP gittiği anda bosanicam zaten kardes kesin kararlıyım hayatimi yasicam
- +1 yıl
En iyisini yaparsın
- +1 yıl
Sana şiddet mi uyguluyor
Soran+1 yılEvet psikolojik siddet
Soran+1 yılTravma yaratır cinsten
- +1 yıl
Kaç yıldır evlisiniz
Soran+1 yıl3
- +1 yıl
Umarım çocuk yoktur
Soran+1 yılYokda olsa nolcakki
- +1 yıl
Olmaması daha iyi, şiddet uygulayan birinden çocuk sahibi olunmaz
Soran+1 yılHadi ya nolurki
- +1 yıl
Ne olur söyleyeyim, psikolojik şiddet uygulayan fiziksel şiddet de uygular
+1 yılKaç eşle evleniyor sun
033 Yorumla
Soran+1 yılBen herkes namına konuştum
- +1 yıl
Anneler oğlunu kıskanır canım
Soran+1 yılNeden ama kız annesi bile kızını kıskanmaz
- +1 yıl
Bu sadece anne oğul arasında. Oğlu eşini daha çok severse diye
Soran+1 yılSevsin nolcakki kaynanayida kocasi sevsin
- +1 yıl
Kadının gücünü bilir anneler. Oğlunu elinden alabileceğinizi
Soran+1 yılZaten tartisinca önünde seni sevmeyeni sen hiç sevme oglum diyor
- +1 yıl
İlerde oğlun olunca sen de öyle olacaksın
Soran+1 yılTovbe olmamaya gayret edicem
- +1 yıl
Çocuğun var mı
Soran+1 yılYok Şu an
- +1 yıl
Yeni gelinsin o zaman
Soran+1 yılAynen 2 buçuk senelik
- +1 yıl
Zamanı geldi sanki
Soran+1 yılNeyin zamanı gelmis
- +1 yıl
Anneliğin
Soran+1 yılSence iyi olur mu yapsam Şu an şu ortamda bide
- +1 yıl
Yapmıyorsun doğuruyorsun. Bebek girdiği her ortamı güzelleştiriyor
Soran+1 yılTamam işte hamile kalıp sonra doğurmak pit diye cikmio cocuk bilmiyorum guzellestirirmi bu kaynana varken
- +1 yıl
Belki çocuk olmadığı için böyle tripli
Soran+1 yılKaynanami
- +1 yıl
Torun istiyor belki
Soran+1 yılHmm Bi basla islere dion yani
- +1 yıl
akşam eşine güzel bir yemek hazırla ve yatak odanı hareketlendir
Soran+1 yıl😀😀😀😀😀😀kaynana aramasın o sırada
- +1 yıl
Telefonu sessize alın. Işıkları kapatın. Mum varsa yeter
Soran+1 yılOo sendede ne fikirler var sen evlimisin
- +1 yıl
Konuşmak istersen buyur konuşalım
- +1 yıl
Uyudun mu
Soran+1 yılUyumusum
- +1 yıl
hoş geldin
Soran+1 yılHosbuldum
- +1 yıl
Takip etsene beni oradan yazalım
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü ikiside aynı kişiyi seviyor
00 Yorumla
+1 yılkadın başka ne işe yarar ki zaten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaynana olduğunda anlarsın
00 Yorumla
+1 yılSever ya.. hepsi değil.
00 YorumlaHurafe bir durum. Öyle bir şey yok!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende sevgilimin annesini hic sevmemiştim A P tal
01 Yorumla
Soran+1 yılBnde nefret ediyorum
+1 yılKaynanalar kapatılsın 🤦🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılKapatilsin nereye timarhaneye demi😀😀😀
- +1 yıl
🤣🤣🤣olabiler😉
+1 yılOglunu caldin
01 Yorumla
Soran+1 yılA... ni çalmadım kocasiyla sevgi pitircigi olsun
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTaht Kavgası🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir bu ya muhteşem yüzyılda bile kumalar birbirine savaş açıyor
- +1 yıl
Zaten bir kostümler eksik🙂 Hürrem 'in rotasından ilerle😂
Soran+1 yılHürremi tekrar izlemeliyim oda mahidevran olarak kalsin
- +1 yıl
🙂🙂
oğullarından kıskanıyorlar
00 YorumlaKıskanırlar gelinlerini
00 Yorumla
+1 yılOğulları kıymetlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvahsi doganin kanunu bu guzrlim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılburada aslan çakal kurt veya kuzu kim oluyor peki
Cevap sahibi+1 yılsen kuzu kaynana cakal... sozu dinlenen de esin olcak ama suskun belliki
Gizli Üye(18-24)+1 yılOğlunu paylaşamıyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Size öyle geliyor
023 Yorumla
Soran+1 yılHiçte bile
Soran+1 yılCadaloz kaynanami tanısan hak verirdin
Soran+1 yılAllahın bildigini kuldan saklayamam o öyle diye Bn öyle olcak degilim o hasta olsa doktora gitmeyen biri rahatsiz oldugunun farkında degil
Soran+1 yılKocama götür karini annesinin evine yok gezmeye götürme ailesi ev alsin bosanin uzak olsun bizden yok seni sevmeyeni sevme
Soran+1 yılBeni istemediler daha tanimadan ogullarina başka istemisler ogullari diretti getirdi bni ondan beri istedikleri olmadi diye dusman kesildiler yani kendi istedikleri olsun isterler
Soran+1 yılKültür farkliligi
Soran+1 yılKocamlada çok iyi degiliz acikcasi ailesini hic ezdirmio bana
Soran+1 yılKapilar ayrı ama aile apartmanında
Soran+1 yılHemde nasil
Soran+1 yılYok
Soran+1 yıl3
+1 yılNe bilim Allah Allah
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı